Purmo - Sisäilman mukavuusratkaisuja

Avataan ketju Purmo Group Oyj:lle

3.1.2022 alkaa kaupankäynti Purmo Group Oyj:n osakkeilla.

Alla lisätietoja tästä:

https://www.inderes.fi/fi/tiedotteet/virala-acquisition-company-oyj-ja-purmo-group-oy-ab-toteuttavat-purmo-group-oy-abn

8 tykkäystä

Aika tehokkaasti on nyt ennen muunnosta aliarvostus verrokkeihin kyllä kurottu umpeen. Tuossa Inderesin katsauksessa alustavaan verrokkiryhmään verrattuna aliarvostus oli käsittääkseni konversiohinnalla -28% ja nyt hinnan ollessa vajaa 14€ (~ +40% spac diilistä) on aliarvostus vaihtunut preemioon.

Tässä ote Kauppalehdestä minkä @Opa565 jakoi foorumilla joku päivä sitten
image

3 tykkäystä

Purmo antanut Indereksen katsauksen jälkeen loppuvuoden ohjeistuksen joka on huomattavasti parempi kuin katsauksessa annettu arvio.

2 tykkäystä

Tässä videolinkki Purmon pääomamarkkinapäivään:

4 tykkäystä
1 tykkäys

Ensimmäinen pörssipäivä Purmolle. Ruotsalaiset ostaa, Nordea ja Nonnerot myy…

1 tykkäys

Olikos Purmosta tulossa Inderesin laajaa raporttia lähipäivinä?

2 tykkäystä

Kohta ilmeisesti tulossa laajaa raporttia Ollilta :blush:

Tavoitehinta näyttää olevan 16€ ja Lisää!

8 tykkäystä

Laaja raportti julkaistu:

6 tykkäystä

Tervehdys Purmo-ketjuun! Tehtiin Ollin kanssa video Purmon seurannan aloitus -raportit pohjalta ja se on tässä alla. Purmosta juttua 35 minuutin ajan, nauttikaahan!

15 tykkäystä

Kiinnostaisi tietää näistä omistuskuvioista.

Onko kaikki Purmon osakkeet myynnissä pörssissä, vai onko Honkarakenne / Raute tyyliin niin, että Rettigit tai joku muu sijoittaja omistaa merkittävän määrän osakkeita, joita ei ole pörssissä ja pitää näin vallan kahvan ja oman edun tiukasti näpeissään?

Tämä selviää ihan Inderesin yhtiösivulta, jossa Purmon suurimmat omistajat listattu. Lisäksi yhtiön tiedotteissa tullut tällä viikolla liputusilmoitus.

Näin on. Suurimmat omistajat esimerkiksi löytyy helpostikin “kvg” kautta. Lähinnä mietin, että onko jotain järjestelyjä vallan ylläpitämiseen tehty laittamalla esimerkiksi kaksi osakesarjaa, joista vähemmän vaikutusvaltainen laitettu kaupankäyntiin ja toinen pidetään itsellä ym.

Perustietoa kuten kaikki osakesarjat löytyy yrityksen omilta sijoittajasivuilta, kuten pörssiyrityksellä pitääkin.

https://investors.purmogroup.com/fi/osake/tietoa-osakkeesta/

Yhtiöllä on kaksi osakelajia. Yhtiöjärjestyksen mukaan C-sarjan osakkeilla on etuoikeus osinkoihin ja muuhun varojenjakoon siihen asti, kunnes yhteensä 60 000 000 euroa on jaettu C-sarjan osakkeille, minkä jälkeen C-sarjan osakkeilla ja F-sarjan osakkeilla on yhtäläinen oikeus osinkoihin ja muuhun varojenjakoon, ellei yhtiöjärjestyksessä toisin määrätä. C-sarjan osake on listattuna Nasdaq Helsingin pörssilistalla. Lisätietoa eri osakesarjoista on saatavilla yhtiöjärjestyksessä.

Purmo Group Oyj:n osakkeiden ja äänten kokonaislukumäärä on 41 939 748 . Yhtiön osakkeista 40 374 531 on C-sarjan osakkeita ja 1 565 217 on F-sarjan osakkeita. Yhtiöllä ei ole hallussa omia osakkeitaan.

Ennen VAC-Purmo fuusiota olikin sitten molemmilla yrityksillä vaikka mitä osakesarjoja, joiden muutokset yhdistymisessä selviävät yhtiöiden julkaisemasta pörssitiedotteesta:

https://investors.purmogroup.com/press-release/virala-acquisition-company-oyj-ja-purmo-group-oy-ab-toteuttavat-purmo-group-oy-abn-sulautumisen-virala-acquisition-company-oyjon/

Purmo Groupin osakkeenomistajat saavat sulautumisvastikkeena (” Sulautumisvastike ”) 2,600334506 VAC:n uutta C-sarjan osaketta jokaista omistamaansa Purmo Groupin K-sarjan osaketta kohden, 2,600334506 VAC:n uutta C-sarjan osaketta jokaista omistamaansa Purmo Groupin K1-sarjan osaketta kohden, ja 4 089,270894510 VAC:n uutta C-sarjan osaketta jokaista omistamaansa Purmo Groupin P-sarjan osaketta kohden (” Sulautumisvastikeosakkeet ”). Purmo Groupin osakkeenomistajat tulevat omistamaan 73,3 prosenttia Yhdistyneen Yhtiön C-sarjan osakkeista ja 70,6 prosenttia kaikista osakkeista. Sulautumisvastikeosakkeiden kokonaismääräksi arvioidaan 29 594 531 C-sarjan osaketta, jolloin C-sarjan osakkeiden kokonaismääräksi tulee 40 374 531 osaketta ja Yhdistyneen Yhtiön osakkeiden kokonaismääräksi, mukaan lukien Virala Oy Ab:n omistamat F-sarjan osakkeet, tulisi 41 939 748 osaketta. Lisäksi Sulautumisen seurauksena kaikki VAC:n E-sarjan osakkeet muuntuvat automaattisesti F-sarjan osakkeiksi Sulautumisen toteutuessa. Yhdistyneen Yhtiön osakepääomaa korotetaan 3 000 000 eurolla Sulautumisen täytäntöönpanon rekisteröimisen yhteydessä. Sulautumisvastikeosakkeet on tarkoitus rekisteröidä kaupparekisteriin 31.12.2021.

Kaupankäynnin Sulautumisvastikeosakkeilla ja VAC:n olemassa olevilla C-sarjan osakkeilla odotetaan alkavan Nasdaq Helsingin pörssilistalla 3.1.2022 kaupankäyntitunnuksella PURMO (ISIN-tunnus: FI4000507488).

Eli tl;dr ei ole erikseen määräysvaltaosakkeita, mutta on Vacin peruja olevia kermankuorintaosakkeita.

Omistajalistauksesta kuitenkin nähdään, että pääomistajalla on noin 2/3 omistus yhtiöstä.

https://investors.purmogroup.com/fi/osake/osakkeenomistajat/

Tällä viikolla juuri putosi karvan alle 2/3 jonka johdosta liputusilmoitus:

https://investors.purmogroup.com/press-release/purmo-group-oyj-arvopaperimarkkinalain-9-luvun-10-§n-mukainen-ilmoitus-5/

Tämä uutinen varmaan innoittaa “vihreitä/kestävän kehityksen” rahastoja hankkimaan Purmoa

6 tykkäystä

Näyttää olevan vaihto hyvinkin pientä ja kurssi on valunut kuukaudessa 16%. Inderesin tavoitehintaan 16€ on matkaa tällä hetkellä melkein 30%… Joko joku tietää jotain tai sitten porukan mielenkiinto on vain tippunut ja samalla kurssikin.

Yritin kaivaa, mutta ei osunut silmään tai osannut löytää tietoa. Onko hajua milloin Purmon tilinpäätös tiedot viime vuodelta tulevat julki?

1 tykkäys

Inderes tämänkin pelastaa ja tyhmänä tuolta sitä en tajunnut katsoa… -.-’ Kiitoksia.