Puuilo - Halpakauppakentän uusin peluri

Kun katsot markkinoiden yleistä kehitystä tällä viikolla niin ei tämä mikään ihme ole.

4 tykkäystä

Laajeneminen etenee suunnitellusti:

Puuilo laajentaa nyt myymäläverkostoaan avaamalla uuden myymälän Tornioon. Tornio ja Ruotsin puolella sijaitseva Haaparanta jakavat maiden rajan, ja muodostavat yhdessä kaksoiskaupungin. Myymälä tulee olemaan 37. Puuilo Suomessa. Uuden myymälän rakennustyöt aloitetaan ensi keväänä. Myymälä tulee tarjoamaan työpaikan yhteensä noin 15 hengelle. Puuilolla on tällä hetkellä yhteensä 34 myymälää, joiden lisäksi yhtiö on avaamassa kaksi uutta myymälää, Lietoon ja Sastamalaan, ensi vuoden lopulla.

Viime vuosina Puuilo on avannut vuosittain keskimäärin 3–4 uutta myymälää, mikä on tavoitteena myös tulevina vuosina.

35 tykkäystä

Mukava lisä tulevaan Q3 tulosjulkaisuun 15.2.2021.

Mielenkiinnolla odottelen tätä, sillä tässä katsauksessa vertailukautena normaalimpi kvarttaali, jossa 2020 oli jo tasoittunut alkuvuoden huippu myynnit suojaimista ja käsideseistä.

Oma markkina katsauksessani päivittäin ajan ohi useita kertoja lähi puuilosta ja joka ikinen kerta piha täynnä autoja ja pakuja aamusta iltaan, ainakin täällä kauppa käynyt tämän perusteella ja kotoilu buumin loppua ei näy…

7 tykkäystä

Puuilon Q3-raporttihan julkaistaan jo ensi viikon torstaina (16.12). Palaan maanantain aamukatsauksessa millaisia odotuksia meillä on raportilta. Ennusteissahan meillä on 4 myymäläavausta vuodelle 2022 niin nyt kerrottu Tornion myymälä on tähän mennessä kolmas joka julkistettiin ja linjassa siten odotusten kanssa.

20 tykkäystä

Morjensta foorumin pöytään!

Kerroimme tosiaan tänään, että laajennamme myymäläverkostoamme uudella Tornion myymälällä. Tavoitteenamme on jatkaa asemamme vahvistamista yhtenä Suomen johtavista halpakaupoista hyödyntäen keskeisiä vahvuuksiamme: houkuttelevaa ja laajaa tuotevalikoimaa, edullisia hintoja ja helppoa asiointikokemusta.

Julkaisemme Q3 / 2021 -liiketoimintakatsauksemme nyt torstaina 16. joulukuuta noin klo 8.30. Katsaus ja muu tulosmateriaali on julkaisemisen jälkeen nähtävillä täällä: Raportit ja esitykset | Puuilo.

Toimitusjohtajamme Juha Saarela ja minä esittelemme katsausta julkaisupäivänä. Verkkolähetys alkaa klo 11.30 täällä: Liiketoimintakatsaus (helmi-lokakuu 2021)<br>Live 16.12.2021 klo 11.30. Tilaisuuden aikana on mahdollista esittää kysymyksiä chat-toiminnon kautta. Kysymyksiä voi myös lähettää etukäteen sähköpostilla osoitteeseen ir@puuilo.fi.

Tallenne tilaisuudesta on saatavilla myöhemmin samana päivänä Puuilon sijoittajat-sivuilla täältä: Puuilon sijoittajasivut | Puuilo.

Tuuppa messiin linjoille! :slight_smile:

Ville, Puuilo Oyj:n talousjohtaja

106 tykkäystä

Kukas sie Olli olet ja mistä? En tunnista/muista. Mutta jos oikein ymmärrän, lupaat ensi maanantaina 13.12.2021 kertoa näkemyksiäsi Puuilosta.

6 tykkäystä

Puuiloa seuraava analyytikko Inderesillä :slight_smile:

95 tykkäystä

Kumpi päivä on oikea täällä sanotaan 16.12 ja pörssitiedotteessa (19.11.2021) sanotaan 15.12.2021?

19.11.2021 pörssitiedotteen päivämäärät koskettaa v. 2022, jolloin Q3-katsaus julkaistaan 15.12.

5 tykkäystä

Kiitos! Saa olla tarkkana numeroiden kanssa…

1 tykkäys

Tervehdys! Puuilon tulosennakko on nyt julkaistu ja luettavissa:

24 tykkäystä

Ylitimmekö ennusteet? :+1::blush:

28 tykkäystä

On se kova, jopa vahvaan vertailukauteen nähden. Nyt meni kyllä luultavasti pahasti metsään oma eilinen kevennys ennen tätä osaria…

23 tykkäystä

Erinomainen suoritus. Q3 meni ja vuosi 2021 menee heittämällä yli Inderesin ennusteiden. Kelpaa olla omistajana, varsinkin kun arvostus ei ole erityisen kallis muuhun pörssiin verrattuna.

15 tykkäystä

Halpatavarakauppaketju- myymälän lattialla pyörivälle asiakkaalle ja osakkeita omistavalle sijoittajalle. Antiosakkeet kaikki tallella. Uusi Korona- sulku tähän vielä, niin kauppa käy entistä kovemmin.

1 tykkäys

Mjaa-a, en nyt vielä välttämässä alkaisi juhlimaan tuota tulosta. Kasvua tapahtui mutta riittääkö markkinalle nykyisillä jo valmiiksi korkeilla kertoimilla. Näkyy kyllä kuinka paljon korona ja kotoilu tulosta nostivat.

1 tykkäys

:blush::clap:

OP kommentit :point_down:

OP analyysi :point_down:

Säilytämme Puuilon LISÄÄ-suosituksessa tavoitehinnalla 9,30 euroa (aik. 8,70).

26 tykkäystä

Näin etenee Puuilo-juna:

  • Tulos kasvaa nopeammin kuin liikevaihto.
  • Kannatavuus pysynyt ennustehaarukan yläreunassa.
  • Liikevaihdon kasvu ylittää selvästi orgaanisen kasvutavoitteen.
  • Uudet myymälät ovat kannattavia jo nyt. Lisäksi tiedotettu kolmesta uudesta myymäläavaukssta ensi tilikaudelle.
19 tykkäystä

Aivan varmasti riittää, tulos on kova eikä arvostus ole mielestäni edes kova ottaen huomioon yhtiön hyvät näytöt historiasta. Puuilo on helposti ymmärrettävä yhtiö sijoittajalle ja tuotto-odotus on erinomainen, kun yhtiö etenee kohti 60 myymälää Suomessa.

9 tykkäystä

Liiketoimintakatsaus katsottavissa tallenteena.

3 tykkäystä