Osakesijoittaminen

Raisio, puhdas(kultaa)kauraa on tie!

Onko kukaan numero-osaaja perehtynyt tähän yhtiöön. Otin pikkupanoksella salkkuun kansainvälisen kaurabuumin toivossa. Käsittääkseni gluteeniton kaura on Suomalainen erikoisuus.

Yhtiön tuloksesta tiedä, mutta koskaan en tule tuotteita ostamaan tuon viimeisimmän brändigaten vuoksi :sweat_smile:

1 tykkäys

Kaura on luonnostaankin lähes gluteenitonta.

Kaura on gluteenitonta, mutta sen tuottaminen niin puhtaasti ettei, sekaan ole tullut mitään vieraslajia on se erikoisuus, että sitä voidaan myydä gluteenittomana. Näin tarkkaa tuotanto ei mahdollisesti ole muualla kuin Suomessa.

7 tykkäystä

Mainiota hyvää tietoa. Menetelmä on kyllä saatava siis mainonnassa etualalle ja tämä kertomasi tieto, sillä kaura on kovin kilpailtu kaikkialla maailmassa.

1 tykkäys

Viisas raha 1/20 kertoo inderesin ottavan raision seurantaan. Laajaa odotellessa.

1 tykkäys

Jännityksellä ootan mihinpäin kurssi lähtee. Omistan kuitenkin pitkällä tähtäimellä ja jos hinta tulee alaspäin niin lisää salkkuun.

Tilinpäätöstiedote tänään ja vaikutus kurssiin on ollut ainakin tänään negatiivinen.

https://www.raisio.com/raision-tilinpaatostiedote-2019

Osinkoehdotus 0,13€ mikä voi osaltaan vaikuttaa ja loppuvuoden hieman huonommat tunnusluvut. Tässä ilmeisen suuri merkitys Brexit-säädöillä. Mielestäni kokonaisuudessaan 2019 hyvä. Tulevaan itse suhtaudun optimistisesti vaikkakin niitä epävarmuustekijöitä on (kuten aina) olemassa. Oma näkemykseni on että tähän trendiin on mahdollista päästä kiinni tällä tarjonnalla, strategia jolla ollaan etenemässä on selkeä sekä yritysostojen mahdollisuus taustalla myös lisää odotuksia. Itse lisäsin tänään dipistä.

1 tykkäys

Investoinnit on vielä kesken joten ei tässä mitään ihmeitä ole menossa

Jos eps 0,16 nii ollaan p/e 22 tienoilla… vähän liikaa atm? Vai mihinköhän tuo eps tuosta voi kivuta

Liiketulos prosentti on joka kohdassa mukavalla tasolla. Aina vois olla parempiki, mutta tuolla tasolla jos liikkuu niin liiketoiminnassa on järkeä.