Red Eye - ruotsalaista analyysiä

Tämä on juuri se syy miksi haluaisin omistajaksi. Tuote on samaan aikaan ekologinen että ekonominen. Tälläistä ei pitäisi näinä päivinä olla vaikea myydä ja tähän päälle ympäristölle ystävällisten firmojen kertoimet.

Hi LakeBoodom, I’m glad to hear that you enjoy our research!

It is unfortunately not possible to request a new company for research coverage. However, you can always let the management of Plejd know that you would like external research from an established company, such as Redeye.

Have a great day,
Viktor

8 tykkäystä

Hi Lazyway,

Thank you for the kind words. The translator tends to get the job done and I can understand approximately 90 %, but as in stock research, that last 10 % is sometimes the most important!

Have a great day,
Viktor

7 tykkäystä

Hey @Viktor_C

Thank you very much for all of your great analyses with deep insights and professionalism included :+1:

My question is that have you identified any needs to enhance substitute arrangements for some analysts?

For example Evolution Gaming is super hot in fundamentals, M&As, and in soaring stock prices… but the latest research update is still from January 2020? So if one analyst is out of the game for some months then there needs to be arrangements in place that the important coverage of a company is not totally lost.

Your culture seems to be very active in following all the cases, both by research updates and research notes, so perhaps there has been some extra challenges with Evo?

Many thanks! Merry christmas to you!

Evo is gonna rock hard for next 10 years :metal::gem::sweden:

30 tykkäystä

Onko kukaan pyöräyttänyt salkkuaan top picksien kopioksi? Tai millä perusteilla ostettu jotain top picksiä toisen sijasta? Onko ostettu perehtymättä enempää caseihin?

Track record kyllä vakuuttava, eli peesaamalla olisi tehnyt todella hurjaa tuottoa. Mutta kuten tiedetään, mennyt ei ole tae tulevasta.

Itsellä noin 30 % salkusta top picksejä ja sisäisesti painotus vähän samaa luokkaa kuin Red Eyellä. Raportit olen lukenut kaikista ja valinnut itseäni eniten kiinnostavat ja ne, missä luvut näyttävät omaan silmään realistisilta ja mielellään base scenarioon on vielä matkaa. Myös analyytikon oma omistus yhtiössä painaa paljon valinnoissa, sekä milloin ja millä hinnalla on ostettu tai lisätty top picks salkkuun.

2 tykkäystä

Ostin alkuun täydellisen kopion. Se suli osittain lokakuun lopun droppiin ja stop losseihin. Dropista ostin sitten lisää ja allokaatiot menivät sekaisin ja aloin siivoamaan pienimpiä positioita pois. Sen jälkeen alkoi mieletön ralli ja olen päättänyt olla sekoilematta omatoimisesti näissä. Tästä lähtien ostan kaikki uudet tulokkaat täydellä painolla, myyn kun käsketään ja kärkyn ostopaikkoja puuttuville positioille.

Ps. Top picks muuten juuri rikkoi tenbaggayksen seitsemään vuoteen!

9 tykkäystä

Katsoin juuri läpi viimeiset Top Picks lisäykset…Päädyin ostamaan/peesaaan Bonesupporttia. Perustelut: FDA approval jenkeissä tulossa, uniikki tuote, toimii todistetusti, väestön ikääntyminen perustelee luuvammojen uusia korjausteknologioita. Ihan vakuuttava oli myös analyytikon analyysi ja hän omistaa myös itse.

4 tykkäystä

Aloitin vasta 2 viikkoa sitten joten strategia hakusessa. Nyt on 5 firmaa top pick-listalta ja yksi sen ulkopuolelta. Saatan ajoitua peesiin kun niitä lisätään/myydään, mutta minulla on ongelmia esim. lääkefirmojen kanssa kun joko tulee läpimurto, tai sitten ei. On niin vaikea muodostaa selvää omaa mielipidettä.

2 tykkäystä

Mulla on ost ja aot tilien yhdistelmänä oma näkemys Top Picksstä, kaikkea on paitsi xvivoa, osaa sama määrä kuin mallissa yleensä hieman vähemmän kun halusin mukaan evon, kambin ja siversin. Evoa on 15% kambia ja siverssiä vähän.

3 tykkäystä

Olisi kyllä kiva saada viimeinkin se RedEyen päivitetty näkemys Evolution Groupista, eikös siitä ole jo melko pitkä hetki kuin sitä lupailtiin. Itsellä Red Eyen top pickeistä 2 kappaletta omassa salkussa ihan “ok” painolla, tuotto jo tähän mennessä ollut erittäin hyvä ja innolla odotan miten kehittyvät.

2 tykkäystä

Onkos kukaan jo kysellyt ruotsin pojilta, että mikä maksaa? Vai onkohan arviot tulevasta kasvusta niin isoja, etteivät enää mahdu exceliin

3 tykkäystä

On kysellyt @Visukinttu pariinkin kertaan

Arvellaan, että Redin kirjoittamiseen tarvitsema papyrusmateriaali on vasta matkalla Egyptistä kohti Ruotsia…

kuva

Syksyllä lupailivat Q3 osavuosikatsauksen jälkeen mutta ei näkynyt. Nyt ei ole aikataulusta mitään tietoa.

Ping @Viktor_C

11 tykkäystä

Minulla on Redeyen top pickseistä kuusi firmaa. Olen jättänyt pois osakkeet, joihin en ole ehtinyt perehtyä tai kurssi on ollut laskutrendissä. Vastaavasti olen poiminut rusinat Inderesin mallisalkusta ja ARK Investin rahastojen firmoista. Lisäksi bongailein nousijoita foorumilta. Tänä vuonna kaikki neljä ovat osuneet tikkatauluun.

7 tykkäystä

Mikäs on ARK Invest :thinking: Täytyy googlata

Tästä alkuun tietoja ARK Investistä. On jenkeissä hottia. Tulevaisuuden teknologiat ja trendit - #55 by MoneyWalker

3 tykkäystä

Juu näin on. Kyselin viimeksi aiemmin tällä viikolla ja enää analyytikko ei edes vastaa viesteihin :slight_smile:

Ei varmaan kannata pidätellä hengitystä rapsaa odotellessa…

8 tykkäystä

Käsittääkseni esim Inderesillä ollaan aika hereillä näissä, milloin kukakin tuuraamassa toista jne.
Red eyen liiketoimintamalli vielä ilmeisesti enemmän kuluttajavetoinen - ei sillä, etteikö kuluttajille tehtyjä lupauksiakin tulisi pitää siinä missä firmoille, mutta toki firmoille lyhyellä aikavälillä enemmän painetta kun absoluuttisesti helpommin havaittavissa mahdollinen menetys/jopa sakko.

Jos lupausta ei olisi tehty, voisi tilannetta jotenkin koittaa perustella - vaikka ei se silloinkaan hienolta näyttäisi. Nyt etenkin kun lupailtu, niin tuntuu inhottavalta joutua odottamaan - etenkin kun mm NetEntin hommasta olisi paljon tutkittavaa.

1 tykkäys

Tänään aamulla 4.1.2021 tuli positiivinen Genovis raportti. Osakekurssi nousi 30.12.2020 yli 10 %. Normaali meininki?

1 tykkäys

Redeye ollut positiivisena 3sek tasolta lähtien; mallisalkun Genovis-paino on pidetty min. 10% koko matkan ajan.

30.12 etsin syytä pompulle, mutten löytänyt. Saksasta (Berenberg) ostettiin isolla kädellä.

Joku isompi toimija vaan päätti ostaa salkkuunsa? Päivävaihto ollut jossain 130 000 SEK??? tuntumassa? Kyllähän tuota helposti keinuttaa, kun lähtee laidoista kahmimaan.