Red Eye - ruotsalaista analyysiä

Olisi kyllä kiva saada viimeinkin se RedEyen päivitetty näkemys Evolution Groupista, eikös siitä ole jo melko pitkä hetki kuin sitä lupailtiin. Itsellä Red Eyen top pickeistä 2 kappaletta omassa salkussa ihan “ok” painolla, tuotto jo tähän mennessä ollut erittäin hyvä ja innolla odotan miten kehittyvät.

2 tykkäystä

Onkos kukaan jo kysellyt ruotsin pojilta, että mikä maksaa? Vai onkohan arviot tulevasta kasvusta niin isoja, etteivät enää mahdu exceliin

3 tykkäystä

On kysellyt @Visukinttu pariinkin kertaan

Arvellaan, että Redin kirjoittamiseen tarvitsema papyrusmateriaali on vasta matkalla Egyptistä kohti Ruotsia…

kuva

Syksyllä lupailivat Q3 osavuosikatsauksen jälkeen mutta ei näkynyt. Nyt ei ole aikataulusta mitään tietoa.

Ping @Viktor_C

11 tykkäystä

Minulla on Redeyen top pickseistä kuusi firmaa. Olen jättänyt pois osakkeet, joihin en ole ehtinyt perehtyä tai kurssi on ollut laskutrendissä. Vastaavasti olen poiminut rusinat Inderesin mallisalkusta ja ARK Investin rahastojen firmoista. Lisäksi bongailein nousijoita foorumilta. Tänä vuonna kaikki neljä ovat osuneet tikkatauluun.

7 tykkäystä

Mikäs on ARK Invest :thinking: Täytyy googlata

Tästä alkuun tietoja ARK Investistä. On jenkeissä hottia. Tulevaisuuden teknologiat ja trendit - #55 by MoneyWalker

3 tykkäystä

Juu näin on. Kyselin viimeksi aiemmin tällä viikolla ja enää analyytikko ei edes vastaa viesteihin :slight_smile:

Ei varmaan kannata pidätellä hengitystä rapsaa odotellessa…

8 tykkäystä

Käsittääkseni esim Inderesillä ollaan aika hereillä näissä, milloin kukakin tuuraamassa toista jne.
Red eyen liiketoimintamalli vielä ilmeisesti enemmän kuluttajavetoinen - ei sillä, etteikö kuluttajille tehtyjä lupauksiakin tulisi pitää siinä missä firmoille, mutta toki firmoille lyhyellä aikavälillä enemmän painetta kun absoluuttisesti helpommin havaittavissa mahdollinen menetys/jopa sakko.

Jos lupausta ei olisi tehty, voisi tilannetta jotenkin koittaa perustella - vaikka ei se silloinkaan hienolta näyttäisi. Nyt etenkin kun lupailtu, niin tuntuu inhottavalta joutua odottamaan - etenkin kun mm NetEntin hommasta olisi paljon tutkittavaa.

1 tykkäys

Tänään aamulla 4.1.2021 tuli positiivinen Genovis raportti. Osakekurssi nousi 30.12.2020 yli 10 %. Normaali meininki?

1 tykkäys

Redeye ollut positiivisena 3sek tasolta lähtien; mallisalkun Genovis-paino on pidetty min. 10% koko matkan ajan.

30.12 etsin syytä pompulle, mutten löytänyt. Saksasta (Berenberg) ostettiin isolla kädellä.

Joku isompi toimija vaan päätti ostaa salkkuunsa? Päivävaihto ollut jossain 130 000 SEK??? tuntumassa? Kyllähän tuota helposti keinuttaa, kun lähtee laidoista kahmimaan.

Genoviksen kurssi on sahannut todella jyrkästi jo pitkään. Vuoden lopun pikkki hieman outo mutta toisaalta ei mitenkään poikkeuksellinen. En usko milään että liittyisi tuohon Red Eye juttuun.

Onko täällä ketään, joka on muuttanut n. 10-20k OST salkun samanlaiseksi kuin Red eyen mallisalkku? En kysy sijoitusvinkkiä vaan miten ehkä joku kokeneempi tekisi tämän. (Vaihtamassa OSTin Nordealta Nordnettiin ja haluaisin kovasti lähtee ostamaan ja kokeilemaan pitkäjänteisesti tätä palvelua)

Tällä hetkellä reilut 30 k kiinni kuudessa mallisalkun osakkeissa, Nordean OST. Ostan lisää heti kun osaan päättää mitä vähentää (Remedy, QT tai Revenio, eli vaikea päätös). En ymmärrä miksi haluat vaihtaa Nordnettiin, mutta kyllä kai sekin ihan ok.

2 tykkäystä

Tämä on omaa arvailua eikä mikään varma tieto mutta, Redeyen analyysihan on maksullinen yhtiöille. Evoa on alkanut seuraamaan niin monta isoa pankkia ihan ilmaiseksi, joten voi olla että Evo on päättänyt säästää ne rahat ja siksi Redeye ei enää analysoi Evoa.

Pitäis siitäkin ainakin ilmoitus tulla jos näin kävisi.

Mikäs Invisiota laskettelee 15%? Ei löytynyt äkkiseltään uutisia.

Löytyi äkkiseltään uutinen että US Marinet ei ajatelleet tehdä jatkotilauksia. Heille riittää joku yksinkertaisempi järjestelmä.

Onko Isofolin jyrkälle laskulle muuta syytä kuin kotiuttelu? Paukahti komeasti 100 pinnaa rikki eilen ja ajattelin kevennellä mutta aamu valkeni kaksinumeroisella punaisella…

Tietääkseni esitteli tutkimusdataa jossain jenkkikonferenssissa eilen, eivätkä sijoittajat oikein osaa tulkita tuota dataa. Itsekin odottelin analyysia joltain fiksummalta.