Revenio sijoituskohteena

Pulkkinen osti 428 kpl

21 tykkäystä

Millonhan viimeksi Robin ostanut, joka vuosi myynyt kyllä ja tietty osakepalkkiona saanut osakkeita, mutta että oikein osti!

23 tykkäystä

Kukapa ei tällä hinnalla ostaisi. Aika harvoin on ikkunoita ostaa sisäpiirillä ja nyt kurssi poljettu suohon. Eipä voisi parempaa ostopaikkaa olla.

10 tykkäystä

Siellä on nyt videokin julkaistu. Pitää mennä näin uutena omistajana heti kuuntelemaan!

28 tykkäystä

Loistavaa settiä ja kyllä voi hyvinmielin jatkaa holdaamista.

6 tykkäystä

2 viestiä yhdistettiin ketjuun: Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 3)

Inderes julkaisi päivitetyn Revenio-analyysinsä. Suositus pysyy OSTA-tasolla, tavoitehinta tarkentuu 24,50 euroon (edellinen: 26,00 €).

Näyttökuva 2023-10-27 kello 7.33.43

:gem: https://www.inderes.fi/fi/research/hyodynna-valiaikainen-heikkous

14 tykkäystä

Ja tuosta vielä analyytikon aamukatsauskommentit. :point_down:

24 tykkäystä

Nordea julkaisi päivitetyn Revewnio-analyysinsä Q3-tuloksen jäljiltä. Suositus pysyy OSTA-tasolla, tavoitehinta tarkentuu 28,00 euroon (edellinen: 29,00 €).

15 tykkäystä

SEB maltillisempi tavoitehinnan suhteen, 20,5 EUR & Pidä

SEB höjer Revenio Group till behåll (sälj), riktkurs 20,50 euro - BN

9 tykkäystä

Jos talousjohtaja ostaa osakkeita, voiko yrityskauppaa olla taustalla tekeillä? Osaisko joku noita säännöksiä tunteva avata?

4 tykkäystä

Lyhyesti vastauksena. Sisäpiirintiedolla tarkoitetaan julkisen kaupankäynnin tai monenkeskisen kaupankäynnin kohteena olevaan arvopaperiin liittyvää luonteeltaan täsmällistä tietoa, jota ei ole julkistettu tai joka muuten ei ole ollut markkinoilla saatavissa ja joka on omiaan olennaisesti vaikuttamaan sanotun arvopaperin arvoon. Talousjohtaja kuuluu sisäpiiriin ja jos yrityskauppaneuvotteluja on nyt menossa ei osaketta lähtökohtaisesti voi ostaa.

4 tykkäystä

Kannattaa katsoa Inderesin / Juhan haastattelu eiliseltä. Jotain siellä on jo sovittuna(?) putkessa vaikka Revenion yritysarvoon nähden kyse on pienestä summasta.

Tuoreimmasta raportista:

Mielenkiintoa herätti myös pieni ehdollinen yritysosto (tähän liittyy 8,1 MEUR:n ehdollinen velka), joka on kuitenkin toistaiseksi salassapitosopimuksen takana.

8 tykkäystä

Revenion CMD tulossa 30.11.

Ajattelin itsekin osallistua pääomamarkkinapäivään pitkästä aikaa, hyvä hetki viritellä ajattelua kannattaako tämän kyydissä olla myös seuraava vuosikymmen.

70 tykkäystä

Revenio näköjään tippuu Helsingin Benchmark-indeksistä joulukuun alussa, jonkin verran voi tulla myyntipainetta: Helsingin pörssin OMXH Benchmark -indeksiin muutoksia – Mandatum ja SRV mukaan | Kauppalehti

30 tykkäystä

Revenio Group Oyj järjestää sijoittajille ja analyytikoille pääomamarkkinapäivän tänään 30.11.2023 klo 14.00 alkaen. Tilaisuudessa käydään läpi yhtiön tavoitteita ja painopistealueita strategiakaudella 2024–2026. :point_down:

19 tykkäystä

Revenion arvostus on hapokas, vaikka huippulukemista onkin tiputtu alle puoleen.
Niinpä paitsi kannattavuuden tulisi pysyä kunnossa, myös kasvua tulisi löytyä jotta kannattavuuseuroja vilisi kassaan isompia määriä jatkossa.

Ehkäpä kuulemme lisää tästä 3x markkinaa (2025 eteenpäin) = 3 x (4-5%) = 12%…15% / vuosi

Referenssinä Inderesin DCF-malli oman pääoman arvoksi per osake n 25 EUR kun liikevaihto kasvaa em kaltaisissa lukemissa 2027 asti, josta vähitellen kasvu laskee ja saavuttaa 2032 alkaen (8v päästä) noin 3% tason.

Eli erittäin tärkeää, että kasvu todellakin kyetään saavuttamaan uudestaan, kannattavuus ylläpitäen.

image

21 tykkäystä

Tervehdys!

Kirjoittelin tuon tiedotteen pohjalta pikkuisen:

Toistaiseksi ei herätä suuria tunteita, katsotaan miten esityksissä saadaan lihaa luiden ympärille!

26 tykkäystä

Luvuissa olisi suotavaa olla täsmällinen.

”Kasvaa kolme kertaa nopeammin kuin markkina” on kyllä sinänsä täsmällinen ilmaisu. Jos markkina kasvaa 4%, niin Revenion tavoite on 16% vuotuinen kasvu. Jotenkin mielessä kaivertaa kuitenkin ajatus, että tässä tarkoitetaan että tavoitellaan kolminkertaista kasvua markkinaan nähden, kuten Opa oli asian ymmärtänyt?

4 tykkäystä

Hmm :thinking:

Itsekin kirjoittelin kyllä yli 12 %. Sinänsä turvallinen, kun 16 % on yli 12 % :sweat_smile: Mutta ensimmäinen reaktio oli kyllä yli 12 % tarkoitetaan, mikä olisi suunnilleen linjassa myös aiemman arvion kanssa. 16 % olisi kyllä kova, varmistetaan päivän aikana (kts. alle).

Tässä nyt vielä miten asia tiedotteessa muotoiltu.

“Revenion globaali kohdemarkkina on silmän diagnostiikkalaitteiden markkinat, jonka keskimääräinen vuosikasvu on ollut hieman yli 4 prosenttia. Revenio pyrkii parantamaan jatkuvasti kaikkien päätuotteidensa markkinaosuutta. Yhtiön tavoitteena on saavuttaa kasvutaso, joka on kolme kertaa nopeampi kuin oftalmologisten diagnostiikkalaitteiden markkinakasvu keskimäärin vuodesta 2025 eteenpäin.”

Edit: Varmistin yhtiöltä, heidän tarkoituksensa oli indikoida 3 x (yli) 4 % = (yli) 12 %.

52 tykkäystä