Revenio sijoituskohteena

Yrittää selkeästi käyttää hyväkseen kurssin heiluntaa.
On ilmeisesti vielä aloittelija näissä pörssihommissa.
Ehkäpä sitä osaamista on kertynyt joltain muulta alalta enemmän.
:smirk:

8 tykkäystä

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/sijoitusjatti-blackrock-osti-kahta-helsingin-porssin-rakettiosaketta-massiivisiin-indeksirahastoihinsa/ce3c626d-bb64-4587-92a4-5dab833a3021

21 tykkäystä

Mikä oli revenion lisäksi toinen yhtiö?

1 tykkäys

Admicom oli Revenion lisäksi toinen yhtiö.

BlackRockin analyysi löysi Suomesta kaksi hyvin samanlaista nousijaa. Tuskin yhtiöitä on tuotetasolla tiukasti käsin analysoitu, mutta heidän AI kertoo, että tuollaisissa tapauksissa (nousu, vaihtelutilanteista toipuminen jne) on potentiaalia.

Maksumuuri, mutta eikö Blarckrockilla ole vain indeksirahastoja ja factor-etf:iä? Ei siis ole mikään rahastonhoitajan valinta

2 tykkäystä

Silmänpaineeseen liittyvä tutkimus, jossa on käytetty Homea:

https://www.ophthalmologyglaucoma.org/article/S2589-4196(20)30320-3/fulltext

Conclusion

A previously validated IOP PRS was associated with higher early-morning IOP, and mean IOP outside office hours. These findings support a role for genetic risk prediction of susceptibility to elevated IOP that may not be apparent in-clinic hours, requiring more detailed clinical phenotyping using home tonometry, the results of which may guide additional interventions to improve IOP control.

15 tykkäystä

Uusi video julkaistu:

Choose safety, choose Icare :slightly_smiling_face:

25 tykkäystä

Nordea otti Revenion seurantaan.

20201215_115951

28 tykkäystä

Tämä terveydenhuollon Tesla menestyy lausujista huolimatta, aikaisemminkin on mennyt vikaan. Suomalaisen ylpeyden aihe. Kaikki on kunnossa, matkijat saavat seurata, niin se menee kaikkialla. Osaaminen, infra, yhteydet ja kokonaisuus ratkaisee.Pikavoittoja ei ehkä enää niinkään, mutta portaita nousee vakaalta pohjalta. Yrityskauppaa tulossa jossakin vaiheessa suuntaan tai toiseen, johtaminen kunnossa, harkittuja askeleita jo pitkään.

19 tykkäystä

Danse Bank ottanut seurantaan Revenion. Danske Bankin (19.12) aamukatsauksessa maininta (OSTA) ja 12kk tavoitehinta 49e.

28 tykkäystä

Aika iso spreadi Danske (16.12 → Osta 49€) vs Nordea (15.12 → Myy 35€) :grinning: Lähinnä viihdearvoa tarjoaa target pricet Reveniossa. Tällainen aina muistuttaa miten vaikea ko. yhtiötä ja kassavirtoja on ennustaa…

19 tykkäystä

Indereksellä on jännästi mediaaniin nähden suhteellisen härkämäiset ennusteet lähivuosille liikevaihdon ja EPS-kasvun osalta, mutta tavoitehinta on selkeästi pienempi kuin muilla.

Esim OPn tavoitehinta 44€

2022e LV 78.6M€ ja EPS 0.86€

Inderes tavoitehinta 36€

2022e LV 95.7M€ ja EPS 1.03€

Mielestäni hieman ristiriitaista. Kumpi syö hattunsa?

5 tykkäystä

Vieläkö EUR/USD pari on firman tuloksen kannalta merkittävä? Taannoin muistan kun hehkutettiin miten valuuttaa ei suojata ja siitä tulee jatkuvasti lisähyvää. Nyt kesän jälkeen tullut takkiin n. 10% - mahtaako jo näkyä tuloksessa?

2 tykkäystä

Edelleen on ilmeisen merkittävä, mutta esittävät tilinpäätöksessä myös valuuttakorjatut luvut mikä on kasvua tarkastellessa olennaista.

Valuuttariski on merkittävä, mutta suojauskin maksaa. Itse näkisin suojaamatta olemisen hyvänä asiana kyseisen kulusäästön takia. Oletan EUR/USD kurssin olevan random walk eikä sen suuntaan oteta kantaa, joten pitkällä aikavälillä tätä voidaan pitää neutraalina asiana Revenion kannalta. Sijoittajat arvostavat tasaista tulovirtaa, mutta heilahtelu ei ainakaan itseäni haittaa. Päinvastoin menneinä aikoina laariin sataneet suotuisat tulovirrat ovat Reveniolle arvokkaampia kuin diskontatut ei-suotuisat EUR/USD kurssista johtuvat tulovirtojen muutokset. Toisaalta tulevaisuuden tulovirrat ovat taas suuremmat, joten nettohyötyä vaikea arvioida tarkalleen.

12 tykkäystä

Lukaisin tuon dansken analyysin läpi niin ainakin yrityskauppojen osalta ollaan odottavaisia. Oliko Centervue kaupassa muuten omia osakkeita maksuvälineenä? En nyt muista äkkiseltään…

9 tykkäystä

Kyllä osakeanti instikoille järjestettiin. Ei ostajia kauaa tarvinnut etsiä taisi mennä ns kuumille kiville.

Mitä tulee tuohon valuuttasuojaukseen niin tästä asiasta joku kysyi yhtiökokouksessa Hildeniltä pari-kolme vuotta sitten ja Hilden totesi että täyttä höpötystä, valuuttakurssit menee miten menee, ei niihin voi vaikuttaa. Meinasin taputtaa kokouksessa vastauksesta, mutta en kehdannut.

15 tykkäystä

Tämä on vähän tällainen firma että molemmat saavat varmaan syödä. Tuo aika isokin diskrepanssi oli kyllä hyvä huomio ja taitaa olla riskikertoimista lähtöisin. Itseä vähän kuumottais mainostaa tavoitteena yli 50:n P/E:tä oli se sitten miten nykyaikaa vain :grin:

Ongelmahan tuossa arvonmäärityksessä on tällaisen firman (ja tällaisessa markkinatilanteessa kohdalla) se, että vaikka joku pystyisi sanomaan 100%:n varmuudella tuon v.2022 EPSin, niin tavoitehinnan määritteleminen olisi silti ihan mahdoton tehtävä kun et voi tietää, että hyväksyykö markkina v. 2022 P/Eksi 30 vai 100 vai jotain siltä väliltä niin kyllähän tuolla haarukalla vielä paljon muhkeammatkin erot tavoitehintoihin saa.

Ts. vähän kärjistettynä tavoitehinnan määrittelyssä tällä hetkellä 20% on yrityksen fundan ennustamista ja 80% markkinasentimentin ennustamista.

13 tykkäystä