Sijoitusfoorumin liputuskeskustelu ja liputusten jälkipuinti

Siellä rajanveto on selkeintä. Jos et myynyt tai ostanut niin älä kirjoita :grin:

6 tykkäystä

Vähän kyllä kiinnostaa noi Orthex ketjun liputukset, omasta mielestäni toin sinne ihan arvoa kun ilmoitin montako “lappua” kukin sitä merkannut saa. (62kpl) Eipä käynyt mielessäkään että joku ottaisi sen puheena omista lapuista, en kyseistä yritystä edes merkannut.

7 tykkäystä

“Jos olisi ollut blackout ja myrsky, ei sittenkään olisi alus osunut tuossa kulmassa rantaan. Sivuttain olisi osuma tullut. Johtopäätös: tarkoituksellinen teko, jonka syyllistä ei vielä haluta paljastaa.”

Enpäs olisi nevö evö uskonut että nillitän liputuskeskustelussa…
… mutta vaikka aivan kybällä diggaan kaikista salaliittoteorioista, niin ton Suezin plokkaamisen kritisointia en olisi uskonut johtavan viestini poistamiseen…

3 tykkäystä

Itde en seuraa kahvihuonetta mutta olen ymmärtänyt että se on kahvipöytäkeskusteluille, ja kyllä niihin salaliitot kuuluvat ilman muuta.

Joo, olet täysin oikeassa. Pahoittelen kirjoituksiani, ja toki myös salaliittoteoriat kuuluvat Kahvihuoneeseen.

Erityisesti pyydän anteeksi henkilöön kohdistunutta tölväisyäni. Joskus harkinta pettää…

1 tykkäys

Haluaisiko viestin liputtanut henkilö hieman avata miksi Chief Product Officerin lyhyt haastattelu on liputettu? Kiitos

7 tykkäystä

En liputtanut viestiäsi, mutta foorumilla on monesti viime aikoina kritisoitu pelkkiä linkkejä ilman mitään selitystä tai kontekstia, erityisesti jos linkin sisältö on vierasta kieltä. Tällä perusteella olen törmännyt useampiinkin liputuksiin.

7 tykkäystä

Jeps ok ymmärrän. Kävin myös lisäämässä saatesanat linkille…

12 tykkäystä

En myöskään liity tuohon liputukseen, mutta minusta tässä esimerkillinen reagointi itkupotkuraivarien sijaan ja koko liputuksen kuoppausprosessin käymisen sijaan. Eikä tämäkään keissi välttämättä kuitenkaan ollut itsestäänselvyys.

15 tykkäystä

Ohjataas nää liputuskysymykset tähän ketjuun mielellään :slight_smile:

1 tykkäys

Hieman ihmeellinen liputus kyllä Kamux ketjussa. Tuolla oli liputettu linkki (selityksien kera), jossa kerrottiin Kamuxin Suomen markkinan pääjohtajan siirtymisestä kilpailijaan. Miten tuommoisen viestin voi joku liputtaa? Liputtaja ilmoittautukoon!

4 tykkäystä

En ota kantaa onko juuri nämä liputukset Kamuxissa aiheellisia, enkä sen kummemmin varsinaisesti fanita muutenkaan liputtamista, mutta jos sitä liputtamista ja ketjujen putsailua pitäisi johonkin kohdistaa, niin juuri nimenomaan näihin ketjuihin, joihin tulee 200 viestiä päivässä, eikä ketjuihin joihin tulee pari viestiä viikossa. Kamux ketju on harmillisesti tämmöinen, että siellä voi jokainen viesti olla ihan Ok asiallinen, mutta jos niitä tulee sen sata päivässä ja joka toinen viesti toistaa samaa asiaa, niin mulla saattaa ainakin jäädä kaikki uusimmat viestit lukematta, myös ne hyvät ja upeat viestit!! Ajattelin nyt avautua asiasta tämän kerran.

13 tykkäystä

Miten ylipäänsä liputetaan jonkun postausta?
Tai kuka sen saa tehdä?

Tuossa viestin vieressä kolme palluraa. Siitä valitsee lipun kuvan. Jokainen voi liputtaa tällä foorumilla. Moderaattorit palauttavat viestin jos se ei “ansainnut” lippua. Kokeile tähän viestiin liputusta jos haluat @Neptunus

Kiitos tarjouksesta mutta:

Ne kolme palluraa on vain omassa viesteissäni näkyvissä :slight_smile:
Vaikuttaa vähän oudolta että liputtaisin vain omia viestini, vaikka ehkä se monen mielestä voisi olla toivoittavaa :slight_smile:

Tää liittyy kait @Neptunus sun ”Luottamustasoon” täällä Foorumilla :slight_smile: Discoursen platassa kaikilla käyttäjillä on Luottamustaso, jonka perusteella sulle myönnetään kaikkia mukavia ominaisuuksia käyttöön, näin yksinkertaistaen (mukana tulee muitakin juttuja mun käsityksen mukaan). Foorumilla muiden käyttäjien viestejä saa liputtaa vaan käyttäjät, joiden Luottamustaso on vähintään ”Konkari”, eli taso 2. Sä taidat olla tasolla 1 (eli ”Haastaja”). Mutta Discourse korottaa sun luottamustasoa tiettyjen parametrien mukaan automaattisesti sillä perusteella, mitä aktiivisempi (tietenkin asiallisesti) oot Foorumilla.

3 tykkäystä

Kiitos vastauksestasi muttei voi ihan pitää paikkansa koska ne kolme pilkkua oli siinä aikaisemmin ja olin liputtanut yhtä postausta herjaavasta syistä johtuen - muuten en liputtaisi yhtään pienintäkään koska mielestäni liputukset eivät ole välttämättömiä, mutta sehän on nähtävästi jatkuva keskustelunaihe.

2 tykkäystä

Itseasiassa tsekkasin, niin sulla oli aikasemmin Luottamustaso 2, mutta se tais bännin myötä muuttua tasolle 1. Eli sen takia pystyit liputtaa aikasemmin, mutta et pysty liputtaa nyt.

3 tykkäystä

Ja bänni tuli syystä että otin yhteen PMssä mestarin kanssa hänen herjaavasta tekstistä.
Haluan tän tuoda esille. Gentlemen, play fair.
Mutta kiitos jokatapauksessa infosta, nyt tiedän.

Veikkaan että liputtaja on halunnut pörssien suunta-ketjussa pysyä isommissa linjoissa ja ylätason asioissa. Parin yrityksen tavoitehintamuutokset ei oikein kuulu tuonne, ehkä enemmän yrityskohtaisten ketjujen aiheita ellei jopa ihan kahvihuonejuttua.

4 tykkäystä