🏆 Sinustako Suomen Warren Buffett? Sijoittajakisa käynnistyy! 🏆

Ensinnäkin iso kiitos @Hades tästä mainiosta ideasta ja erityiskiitos myös @Marianne_Palmu @Verneri_Pulkkinen @Antti_Jarvenpaa ja @Mikael_Maijala, jotka olivat kaikki mukana hiomassa tästä ajatuksesta toivottavasti pitkäkestoista ja kvartaalista toiseen toistuvaa formaattia, nimittäin foorumin omaa sijoittajakisaa! :trophy:

Kisan periaate lyhyesti:

  1. Kisa toistuu kerran kvartaalissa
  2. Osallistumisaikaa 2 viikkoa (kisa käynnissä parhaillaan ja jatkossa ilmoitamme aina kun uusi kisa alkaa)
  3. Pitchaa mielestäsi paras sijoituskohde vastaamalla tähän ketjuun (long tai short)
  4. Osallistumisajan umpeuduttua yleisöllä on viikko aikaa äänestää eli tykätä parhaasta tai parhaista argumentoinneista. Tykätä saa koska tahansa
  5. Voittaja on se, jonka pitchaus saa eniten tykkäyksiä

Palkinto:

  • Inderes Premium 3kk + yllätyspalkinto

Säännöistä vielä tarkemmin:

Mitä siis tässä oikein pitchataan ja kenelle? Ihan mitä tahansa ja meille foorumilaisille! :blush: Pitchattava osake voi olla Hesulin tuttu yhtiö kaikille ja näkemys voi olla yhtenevä analyytikon ennusteiden kanssa, tai jotain aivan päinvastaista. Perusteluiden pituudelle ei ole rajoituksia, vaan lopulta yleisö päättää kuinka vakuuttavat perustelut olivat. :smile: Pitchata voi myös sen miksi esim. jokin kryptovaluutta romahtaa tai jokin jenkkitekno porhaltaa kuuhun. Ainakaan tässä vaiheessa emme rajoita pitchattavaa kohdetta eli vain mielikuvitus on rajana, kunhan kohde on jokin sellainen johon on mahdollista sijoittaa (longina tai shorttina).

Koska vastausaika sitten alkaa? Ilmoitamme tästä joka kvartaali erikseen ja ainakin tällä kertaa vastausaikaa on kaksi viikkoa, mutta katsotaan mikä on sopiva aika jatkossa. Jatkoa ajatellen on siis täysin sallittua luonnostella leuat loksauttava pitchi pöytälaatikkoon odottamaan ja täräyttää se kisaan mukaan vasta kun se on ensin saanut rauhassa muhia, vaikka vasta parin kvartaalin kuluttua.

Milloin ja ketä äänestää? Äänestäminen tapahtuu yksinkertaisesti tykkäämällä osallistujien viesteistä. Sitä ei kuitenkaan rajoiteta monestako viestistä saa tykätä. Äänestää saa myös milloin tahansa, mutta kahden viikon vastausajan umpeuduttua annamme vielä viikon äänestysaikaa yleisölle, jonka aikana uusia pitchauksia ei enää vastaanoteta kisaan.

Voittaja saa foorumin ihailun ja kunnioituksen lisäksi palkinnoksi Inderes Premiumin 3 kuukaudeksi veloituksetta sekä postitse lähetettävän yllätyspalkinnon. :trophy: Voittajaan ollaan yhteyksissä yksityisviestillä tarkemin yksityiskohtien sopimiseksi.

Mahdolliset kysymykset kisaan liittyen voi esittää kahvihuoneen puolella ja tagaamalla allekirjoittaneen tai esim. @Verneri_Pulkkinen niin pyrimme selkiyttämään kisan sääntöjä tarvittaessa.

Näillä sanoilla julistammekin siis ensimmäisen kisan alkaneeksi ja vastausaika jatkuu sunnuntaihin 25.8. klo 23:59 asti! :partying_face:

61 tykkäystä