Smart Eye - King of automotive’s Interior Sensing AI?

En kyllä pitäisi kovin validina varttitason bull flagia pidemmän trendin kannalta, kun avataan eilistä korkeammalta ja pian avauksen jälkeen lasketaan loppupäivä sulkien kuitenkin nousuun. Se on aika normaalia nousupäiväkäyttäytymistä. Viikkotasolla jotain flagin tapaista muodostumassa, mutta ei ole vielä mielestäni. Enkä osaa sanoa, miten paljon viikkotrendi ohjaisi jotain Smart Eyeta yli vaikka uutisvirran.

Sulusta kuitenkin todella breikattiin lokakuusta alkanut kiila ylöspäin mikä indikoi alkavaa nousutrendiä.

Lisään kuitenkin, että harmillisesti jäätiin marraskuun 9. kynttilän bodyn yläpään alle, minkä ylittäminen olisi ollut vielä vahvempi signaali. Volyymi oli kohtalainen, muttei erityisen iso, kuitenkaan, mikä myös hieman harmi.

17 tykkäystä

Tuohon jaguaarikeissiin: oli varmaankin liian aikaista tälle teknologialle. Mikä estää ottamasta käyttöön vasta kun tulee pakolliseksi.

3 tykkäystä

Siitä 3200 taalalla, tuore raportti.

7 tykkäystä

Onpas halpaa, ostin heti kymmenen kappaletta, saa sukulaiset kerrankin kovia paketteja jouluksi eikä pelkkiä villasukkia!

Joku voisi kysäistä RedEyeltä että onko heillä sattumoisin accessia tuohon.

12 tykkäystä

Puhelu Smartin johdon kanssa torstaina ni voin yrittaa kysya tasta lisaa. Tarkoituksena jutella viela lisaa Design Winneista.

136 tykkäystä

Tässä ois mielestäni latu auki. Marraskuun 9. huippu ylitetty ja MACD antaa osto signaalia. Ollaan myös daily tasolla selvästi nousevassa trendissä. Ostin lisää.

8 tykkäystä

https://www.eyesight-tech.com/news/eyesight-technologies-doubles-design-wins-from-us-oem/

“…today announced that an existing US OEM has doubled its order, bringing the overall lifetime value to an estimated $30m USD and increasing Eyesight Technologies’ total number of design wins to ten.”

Laitetaan perspektiiviin. Smartin viimeisin luku SEK 2,100m eli noin USD 250m. Seeing Machines AUD 200m eli noin USD 150m.

16 tykkäystä

Toistaiseksi ei aihetta huoleen. On ihan loogista että kun yhdellä OEM:llä on käytössä niin samalla platformilla/oem:llä tapahtuu laajenemista. Positiivista tässä on kuitenkin se, että homma etenee kokoajan automotivessa. Odotan itse Smartilta todella paljon uusia winnejä lähikuukausina ja 1.5v aikana.

Lisäys: Ja Smartin pipeline, jonka odotan realisoituvan tällä samalla kaavalla on 5900MSek. Ja siihen tulee vielä lisää päälle lähiaikoina :slightly_smiling_face:

Ps Smartilla kaksi eri webinaaria torstaina :gem::sweden:

20 tykkäystä


Sitä kurssi käännettä vielä eilen kyseltiin. Tänään sulki uuteen huippuun 190sek ja meno näyttää vahvalta.

19 tykkäystä

I did some research in twitter and it seems that some active and visible SmartEye’s private investors and researchers have become aware of this forum and this topic. Therefore I have a reason to believe that some amount of investors from Nordic countries and perhaps workers from the company itself might be reading this topic. Interesting. Maybe Smart is gathering some more interest now as the price is soaring.

Smart är en :gem: från :sweden:

72 tykkäystä

Ei varsinaisesti mitään uutta firmaan liittyen, mutta Stiedosta osui silmään Jenssin blogista, että paksulla löytyy fiksua öögaa sieltäkin.

"Kuitenkin löydettyäni Smart Eyen, kiinnostuin siitä niin paljon, että kaikki ylimääräiset rahat menivätkin siihen. Se on edelleen suurin positioni ja mulla on kova usko siihen. "

12 tykkäystä

Hyundai/Kia julkaisi virallisesti uuden sähköautoille tarkoitetun E-GMP -alustan, jota käytetään seuraavan sukupolven malleissa alkaen vuodesta 2021. Vuoteen 2025 mennessä tarkoitus olisi lanseerata 23 sähköautomallia. Alustalla voidaan tehdään myös niin valtavirran kuin korkeamman tason malleja. DMS:stä en löytänyt suoraan tietoa, mutta “Components optimize driving dynamics and safety, and maximize cabin space”. Onkohan SEYE:n DMS päässyt tähän alustaan käsiksi?

2 tykkäystä

Seeing Machines market cap: 209.28 miljoonaa GBP
Smart Eye market cap: 3.15 miljardia SEK = 277.6 miljoonaa GBP

Jos arvostaa nämä firmat saman arvoisiksi, niin sitten voi ollakin enemmän nousupotentiaalia, mutta ainakin automarkkinan suhteen pitäisi Smartille mennä suurempi osuus nykytiedolla?

9 tykkäystä

Eikös tuon aiemman haastattelun (tässä ketjussa ylempänä) perusteella Seeing Machines ollut lähinnä pään hiekkaan haudannut strutsi, josta tuskin mitään suurta tulee koskaan?

4 tykkäystä

Ottamatta kantaa firmoihin niin lähtökohtaisesti ei varmaan kannata pohtia kahden saman alan lafkan tuottopotentiaalia sillä periaatteella että toisella on "halvempana"lappuna enemmän varaa nousta.

39 tykkäystä

Nyt kannattaa lähteä kertaamaan perus asioita. Osakkeen yksikköhinnasta ei näe osakkeen arvostuksesta eikä nousupotentiaalista mitään. (eli 1€ osake = halvempi kuin 10€ osake ja näin ollen 1€ osakkeessa on enemmän nousuvaraa) Osakkeen arvostus ei pienenisi yhtään, jos Smart Eye kakku jaettaisiin “splitattaisiin” 1/100 eli nykyinen 190SEK osake jaetaan ja Splitin jälkeen 1 osake maksaisi 1.9SEK

Edit Eli niinsanotusti kokonais kakun arvolla on väliä, ei sillä moneen osaan kakku on jaettu. :relaxed:

33 tykkäystä

Nyt ehkä mieluummin kannattaisi miettiä vaikka niin, että nykyisten dw perusteella smart eye tulee voittamaan seeing machinesin 80-10 (heitto) ja suhteuttaa markkina-arvoa vaikka siihen. Kokomaismarkkina on niin iso, että 70 miljoona on pikkuraha.

5 tykkäystä

Just näin. Redin arvion mukaan aina 24kk välein jaossa on yli miljardi euroa rojaltteina. Gross profit ei kaukana sadasta prosentista.

13 tykkäystä

Kuinkahan Smartilla riittää kapasiteetti toteuttaa kaikki voittamansa DW:t? Riittääkö osaava työvoima laitteiden implementoinneissa? Löytyykö riittävästi työvoimaa?

Eikö kyseessä ole siis exponentaalien kasvu? Lineaarinen olisi +90sek/v.

11 tykkäystä