SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Lisää juttua …pitää rientää töihin.

1 tykkäys

Mä oon nordealle riesa myös monine pyyntöineni :sweat_smile: Useasti soitellut heille. Viimeksi tänään :smile:

4 tykkäystä

Mitähän ihmettä GIKille juuri tapahtui? :open_mouth:
Edit: Ehkä jengi ei jaksa odottaa puolta vuotta mergeen.

Perus spaccipeliä, nousee ja laskee ja ehkä nousee taas. Otin tuota kyytiin tosta 10.90 2500kpl, katotaan ottaisko rekyylin huomenna.

1 tykkäys

Päivän loppua kohden $TRIT näyttää reagoineen alla olevaan karhunpentuun.

En kaveriin ollut aikaisemmin törmännyt, kohtalaisen pieni reach näyttää olevan. Sivuilla esitetyt väitteet pintaraapaisun perusteella voisi yrittää liittää $TRIT. Nää puljut myös tuntuu istuvan valmiin raportin päällä odottaen, että kurssi jonkun katalyytin seuraksena reagoi ylöspäin. Tässä tapauksessa eilinen Oppenheimerin $23 target price.

SPAC markkinasta tää kuvaus sopii varmaan puolen tusinaan firmoista, katsotaan osuuko kohdalle…

This $1 billion company is propped up by related-party transactions that the sell-side is missing. In addition, the company’s executives are tied to bankruptcies and alleged frauds.

https://twitter.com/StockJabber/status/1339273566999760898?s=20

3 tykkäystä

Kiinnostuin SPACeista Tradinview:n palstoilta, mutta täältähän löytyi paljon tietoa :+1:. Se asia ihmetyttää, että useasta SPACista löytyy monta tickeriä, mutta en ole löytänyt tietoa mitä eroa niillä on. Tradinview:lla on kolmea versiota, esim. CLII, CLII.U ja CLII/W ja jokaisella eri hinta. Ilmeisesti Nordnetilla CLII= vastaa Tradingview:n CLII.U:ta. Mitähän nuo eri tickerit tarkoittavat.

Ostin jo BFT:ta pienen satsin mutta ainakin CLII, FIII, ACTC ja PIPP kiinnostaisivat. Ovatko porukat muuten huomanneet ACTC:n ja PIPP:n liitynnät Bidenin tulevan hallinnon keskeisiin henkilöihin. Parikin videota asiasta löytyy internetin ihmeellisestä maailmasta.

1 tykkäys

W on warrantti (sellaisia ei oikeastaan saa suomalainen ostaa), ja .U on unit=osake+warrantti. Jos ei tiedä näistä, niin niin kannattaa pysyä normiosakkeessa, vaikkei tämä sijoitussuositus olekaan. Unit siis jossain vaiheessa hajoaa, tai pitää pyytää hajottamaan osikseen.

1 tykkäys

Tänks, tämä selventää. U viitta siis varhaisempaan vaiheeseen, jollaisessa PIPP.U juurikin on. Mutta miksiköhän niitä myydään myöhemmin myös rinnakkain? Anteeksi käsityskykyni rajallisuus…

Siis kaikkea myydään alkuvaiheessa koko ajan: osaketta, warranttia ja unittia. Loppupeleissä unitti hajoaa, ja warranteista tulee joku naurettava lunastustarjous tai sitten sen voisi periaatteessa toteuttaa, mutta vaatii jo tiiviimpää yhteistyötä välittäjän kanssa.

Yleistäen: Kaikki SPACit treidaavat IPOn jälkeen vain unitteina. 52päivää unit kaupankäynnin alkamisesta nuo unitit voidaan splitata. Jokainen unitti sisältää yhden osakkeen ja joko kokonaisen tai osan warrantista. Eli esim 1 unit = 1 osake + 1/2 warranttia. Tämän 52 päivän jälkeen liikkeellä on unitteja, osakkeita ja warrantteja. Se miksi kauppaa voi käydä kaikilla kolmella johtuu siitä etteivät kaikki ole splitanneet unittejaan.

Ylläoleva on yleistys ja joillakin SPACeilla voi olla eri sääntöjä. Esim PSTH.U pakkosplitattiin tuon 52 päivän kohdalla ja enää PSTH unitteja ei pitäisi olla olemassakaan koska kaikki splittasivat.

Eri välittäjillä nuo merkinnät näkyvät hieman eri tavoin mutta viimeistään hinnasta pystyy päättelemään mikä on mikä. Nordnetilla unit näyttäisi olevan merkitty “=”

3 tykkäystä

Jaha, HCAC nyki päivällä +10,54 % ja jälkilöylyissä meni jo 20,5 USD:n taas. Roth Capital löi lapulle tavoitehinnaksi 30 USD.

9 tykkäystä

Taisi tulla pidä lappu ja vähän pidemmäksi. Toteutuessaan hyvä keissi.
GIK
Investor Presentation, dated December 10, 2020

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1802749/000119312520315441/d87498dex992.htm

3 tykkäystä

FEAC ticker muuttui SKLZ, close oli eilen 17.68

1 tykkäys

Tänään on Canoon uuden mallin julkkari ja se näkyy varmaan HCACin kurssissa. Merge sitten ensi viikon alussa.
Mitä meinaatte tehdä lapuille jos vaikka kurssi nousee tuohon 30$:n price targettiin. Pitää, vaiko napata voitot ennen mergeä?

1 tykkäys

Itse ainakin luultavasti jään holdailemaan, mutta katotaan mihin tämä kehittyy lähipäivinä/viikkoina (ennen mergeä)… Pakko se vähän höylätä jos lähtee ihan törkeesti vielä keulimaan.

Itseasiassa äänestys on 21pv eli maanantaina, merge menee ehkä joulun jälkeen. En tiedä miten ticker muutoksia käsitellään pörssin kiinni ollessa. Vai onko tullut jotain uutista?
Itse katson tuon äänestyksen ja mahdollisesti osa lapuista sitten myyntiin.

Yhdysvaltain vastine Mustille & Mirrille on näyttääkseen menossa SPACin kautta pörssiin:

BarkBox Inc., a startup best known for its monthly subscription service for dogs, is merging with a blank-check company in a $1.6 billion deal, including debt, according to people familiar with the matter.

Founded in 2012, BarkBox is a dog-focused supply company selling food, toys, treats, accessories and dental products through monthly subscription boxes, an e-commerce site and traditional retailers such as Target Corp. and Petco. It expects to reach $365 million in revenue for the fiscal year ending March 31.

The new round of funding will be used to push the company’s expansion overseas and boost new and existing product lines, the people said. The BarkBox service has more than one million active monthly subscribers.

4 tykkäystä

Fiskerin merge tapahtui 2 päivää äänestyksestä (28.10. hyväksytty, 30.10. vaihtui SPAQ → FSR). Kaipa vielä ehtivät 22.12. jos Canoon äänestys menee läpi 21.12. Olisihan se 23.12.kin arkipäivä, plus 24.12. jenkkipörssi on auki puoli päivää, kun heillä joulu alkaa 25.12.

2 tykkäystä

Jep, ehtii kyllä tikkerin vaihdon jo 23.12. mennessä. Mutta suurimmalla osalla välittäjiä näkynee oikein vasta välipäivien aikana - jos lomatuuraajat saa hoidettua muutokset oikein :sweat_smile:.

2 tykkäystä

Huh huh, nyt on hurjaa laskua tulossa vaikka kohteesta vasta huhuja.

3 tykkäystä