SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

SEC reporting managerin hommia olisi, ja aika liuta muita avoimia työpaikkoja. https://www.lucidmotors.com/careers/search/?id=98a6161d-3378-4030-af43-11bf50476e89

Hyvää pohdintaa Lucid Motorsista.

LOI/DA lähipäivinä toisi paljon varmuutta tälle. Saudi Arabian 50% omistus Lucidista… ei nyt ehkä positiivisin asia tässä casessa.

2 tykkäystä

Miks ei? Loputon määrä rahaa tunkea jos mihinkä ideaan

Otin ite muutaman tuhat lappusta cciv 11.2 tasoilta jos sais vaikka samanlaiset nousut ku ciic ja sit pois kyydistä

1 tykkäys

Hieman alkaa usko loppumaan THCA/B toimintaan.
Onko nyt kummasakin jätetty osakkeenomistajien kokous pitämättä ? Toki syitä voi olla paljon…Joko saa lappua kohta halvemmalla kun tulee bearish raporttejakin ?

https://www.sec.gov/Archives/edgar/data/1760689/000121390021001447/0001213900-21-001447-index.htm

Onko tietoa miten näitä saa ostettua OP:ltä? Lähetin aspaan viestiä Bridgetownista ja sanoivat pistävänsä eteenpäin viestiä, mutta eipä tuo ole tullut ostettavaksi. Onko ainut keino käydä kauppaa Nordnetin kautta?

Älä nyt ainakaan missään nimessä käy kauppaa Nordnetin kautta, 15€ välityspalkkio per suunta on aivan järkyttävän kallis (ellei kauppasi ole useissa tuhansissa tai kymmenissä tuhansissa euroissa).

EDIT: Lisätään tähän että Nordnet on ihan fiksu valinta suuremmissa kaupoissa valuutanvaihtokulujen vuoksi. Tässä vielä vertailua Mandatumiin:
image

1 tykkäys

n. 5000€ per kauppa teen yleensä, niin ei se niin paha ole, mutta mielummin kyllä käyttäisin perus OP vaan.

Tuo Will Ashworthin artikkeli vaikuttaa kyllä hyvin asenteelliselta ja tarkoitushakuiselta. Hän epäilee Microvastin tuloja ja unohtaa samalla mainita mm. sen yksinkertaisen tosiasian, että Microvast toimittaa akut suureen osaan Kiinan sähköbusseista. Kiinassa on pitkälti yli 90 prosenttia maapallon kaikista sähköbusseista - ja kaupungit siirtyvät niihin yhä enenevissä määrin.

Totta ! Esim Biden puhunut että 50 tuhatta koulubussia pitää sähköistää. Ei ole varmaan kovin pitkä matka siihen että kaikki joukkoliikenne sähköistetään eli maailmalla on kyllä markkinat olemassa.

Täällä tuntuu pahalla maksella noita välityspalkkioita kun opiskelija statuksella mennään, joten pyrin tekemään vaihdot Nordnetin OST sisällä ja näin ollen ei sitten verotettavaa tuloa pääse kertymään. Toki olisi varmaan järkevämpää vaihtaa koko ost muualle mutta näillä mennään…

Näkyy hyvä pöhinä olevan päällä CCIV jälkipörssissä :slight_smile: Seurataan tilannetta

E:Lucid Motors Is in Talks to List Via Michael Klein SPAC (CCIV) - Bloomberg

Onko kellään seurannassa Novus capital Corporation NOVS ja Appharvestin suunnitelmat? Mergelle päivämääräksi on ilmoitettu 29.1, joten mietin että mennäänkö yli vai myydäänkö ennen? Oliko @kettunen mitään yleishyvää sanottavaa tästä pidetäänkö vai myydäänkö :slight_smile:

1 tykkäys

Ne on ne välityspalkkiot mitä on. Ei itse henk.koht kiinnosta käyttää montaa välittäjää. Nordnet oli helpoin ja tilin olin tehnytkin jo vuosia sitten, vaikka aloitin sijoittamaan vasta viimevuonna. Ei ne kulut paina (+1000€ kaupat), kun tietysti voittoa aina tulee :smiley:

CCIV lähti +1$ AH, mielenkiinnolla odotetaan mitä PM käy ja varsinaisella ajalla. En kovin isolla potilla tähän lähtenyt, mutta kyllä tällä mahdollisuudet on kunhan kaikki varmistuu.

Näköjään PM jo +2.5$

1 tykkäys

NOVS / Appharvest ei ole ollut omassa seurannassa. DA -julkaisun aikaan katsoin, että ei olisi kiinnostava kohde markkinalle. Nyt näyttää menevän yli 20$ hinnoissa, joten onhan tuo kelvannut :man_shrugging:.

Joulukuun investor-dekki:
https://appharvest.app.box.com/v/Analyst-Day-Deck

Mitä sitten mergen jälkeen tapahtuu, voi olla aika mitä vaan. Yleensä yli 20$ hinnoilla olevat pitävät pintansa, dippiä varmaan alkuun. Pitkään holdiin lienee aika hyvä vaihtoehto, kasvava alahan tuo on. Turskaa tulossa vielä ainakin pari vuotta presen mukaan, kuten SPACeissa yleensäkin.

1 tykkäys

CCIV tuli eilen itsekin lähdettyä huhujen perässä. Pikkusiivu 12,30 hinnalla. Premarketissa näyttää meno jatkuvan…

3 tykkäystä

ACTC / Proterra

trade halt, kaupankäynti jatkuu 8:30 ET

edit: toivottavasti tulee vielä hissi alaspäin, ottamaan hitaammat bussin kyytiin :wink:

7 tykkäystä

Tässähän on olo kuin pikkulapsella kun irttis pussi on jo täynnä ja hyllyn päässä toinen toista makeempia namuja. Pitää alkaa pussia varmaan tyhjäämään :grin:

3 tykkäystä

Kevyt 62% nousussa pre:ssa… Terve… pitää tosiaan toivoa että käytäis hakemassa vauhtia alempaa että kehtais hypätä kelkkaan.

QELL taas lähti toiseen suuntaan. Kovasti puhuttii että QELL ja proterra yhdistyisi, mutta miten kävikään. Huhut ovat huhuja.

1 tykkäys

Eipä tuohon junaan enää viitsi yrittää, keulii jo sen verta pahasti. :confused:

Jopas nyt paukutellaan heti alkuvuonna. Sen verta paljon tulee viestiä että chipit loppuu eikä autoja saada tehtyä niin laitetaan avauksesta cfii myyntiin ja ostetaan thbr ku nähtävästi jumittaa paikoillaan, eiköhän se tuosta innostu

2 tykkäystä

CCIV hyvin ylhäällä pre:ssä. Vieläkin mennään huhujen parissa, meinaatteko odotella varmistuksia ja jotain ~20 kurssia, vai nappaatteko lyhyen aikavälin voittoja himaan?

Eteenpäin katsova tehokas markkina on sitä mieltä, että huhut pitävät 13% enemmän paikkansa kuin eilen. Toki jos ei toteudu ollaan kolmessa sekunnissa jälleen $10,xx tasossa.

Sen mitä SPAC:a seurannut on yhdistymishuhuissa ollut melko hyvä osumisprosentti.

3 tykkäystä