SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Noin klo 15:30 tuo kohde selvinnee. Chamathin toiminta Twitterissä on kyllä aikamoista kurssin pumppaamista. Ajan hengen mukaista toki. Tässähän “vain” mainostetaan hänen 758 800 seuraajalle ja muillekin hänen omaa sijoituskohdettaan, jonka kurssi tulee tämän seurauksena arvatenkin pomppaamaan kymmeniä prosentteja avauksessa.

Itse aion klo 15:30 - 16:30 tutkia läpi kohteen. Kiinnostavia lukuja ovat vuoden 2020 osalta ARR, EBITDA , EBIT, velkaisuus, investointikohteet summineen sekä näiden ennusteet vuosille 2021 - 2025.

11 tykkäystä

On kyllä sellaista pumppaamista, että huhuh😅 Nykytilanteessa nähdään helposti tänään joku 100% alkupomppu tässä. No mielenkiintoista nähdä mikä sieltä tulee.

3 tykkäystä

Joby is developing an all-electric, zero-emissions vertical aircraft which it is aiming to deploy as an air taxi service by 2023 at the earliest. The Santa Cruz, California-based company last month agreed to take over Uber Technologies Inc’s flying taxi unit Elevate. Uber took a stake in Joby as part of the deal.

Uber mainittu! Tämä aktiiviseen seurantaan. Must have, vähintään hypepompun ajaksi!

1 tykkäys

THCB otti myös nousua, tais +8% olla tunti sitten

Tästähän oli jotain spelulaatiota, että tarvitaan lisää PIPE jotta Microvast merger toteutuisi ja herra spac-maagi olisi kiinnostunut. Kuitenkin mainitsi tuosss jo että kyse SaaS-firmasta, eli tuskin on Microvast.

2 tykkäystä

Otin pienen betsin $CLII puolesta, toivottavasti on Chamathin heppa :cowboy_hat_face:

Valuaatio evGolla yläkanttiin muihin latausfirmoihin nähden.
Suosittelen stoplossia. Kurssi voi tippua alle 16. TPGY parempi hevonen.

Joo swingiksi tarkoitettu, suljin $23.00. Taisi nyt olla Chamathin heppa, ei sitä itse ilmeisesti ollut ilmoittamassa :thinking:

evGO ennustaa postiivista kassavirtaa vuonna 2026. Kaukana on omistajien tuotot. Ei mahdu minun salkkuun tämä.

6 tykkäystä

Juu ei, jos pitäisi jotain näistä tunnuslukujen valossa valita nykykurssilla niin TPGY > NBAC > kaikki muut latausinfra spac:it.

Laskin tuossa huvikseen, että mulla on salkussa 42 eri SPAC- yhtiötä :smile:

13 tykkäystä

Liekö feikki, ei ainakaan virallinen uutinen kuten postaajakin sanoo… Who knows :man_shrugging:t6:

Jaahas siellä vaan pumpattiin ja hypetetyiin cciv ilman mitään uutista +24 pinnan nousuun. Onkohan nyt markkinat spacien osalta hiukan liian kuumat, kun huhut nostaa sellaisen +120 pinnaa NAVista🙄

Edit: kenenkä aamumuroihin on nyt kustu, kun käy spac ketjussa liputtamassa aiheellisia viestejä? Suurin osa spaceilla pelaamisesta koostuu huhuista ja spekulaatioists ja CCIV on tästä kyllä nyt pahin esimerkki. Eilinen pomppu ei johtunut mistään uutisista, vaan huhu/fomo euforiasta, joka enteilee huonoa koko spac puolelle.

Edit2: hiukan pelisilmää myös liputuksiin, jos viestistä on jo virinnyt ketjun kannalta oleellista keskustelua, kannattaa miettiä onko syytä poistaa se aloitusviesti.

5 tykkäystä

Kuulemma jossain Facebook-ryhmässä oli huhua, että vielä tänään tulisi tietoa Lucid-CCIV -yhdistymisestä. On kyllä pimeää touhua jos joku FB-ryhmän huhu on taustalla.

1 tykkäys

Jos toi Lucid diili toteutuu, tulee arvostus olemaan aivan eeppinen jo NAV hinnalla, mutta se tuskin tulee markkinoita haittaamaan😁

2 tykkäystä

Sinällään ois hyvä näpäytys markkinoille, jos tuo vielä kaatuisi, vaikka siinä itekin sais kynsilleen. Saas nähdä, millaisia niistä meidän first north -listan spaceista tullee :sweat_smile: Kun katsoo viime aikojen kurssinousijoita, en ihmettelis, jos jokin K2 SPAC ois myös 15e pelkkien huhujen pohjalta :joy:

2 tykkäystä

TPG:n uutisoitiin edenneen “exclusive talks” vaiheeseen DirectTV:n kanssa joka oli ennen myös CCIV:n kiikarissa. CCIV listattiin Berliinin pörssiin. Saudien investointirahaston edustaja esiintyy maanantaiaamuna CNBC:llä ja Saudien investointimessut ensi viikolla. Siinäpä ne syyt lienee.

Kevensin hieman $22 tasolla.

Mitäs mieltä XL Fleet $XL? Perjantain päätöshinta $21 (+9,43%) BTIG:n antaman $30 targetin myötä.

Short interest 51% eli pienellä momentumilla tosta voi tulla ärhäkkäkin nousu. Jos firman kasvuennusteisiin uskoo (~$1.37 miljardin liikevaihto 2024, EBITDA positiivinen 2022[!]), niin nykyinen 2,73 miljardin market cap vaikuttaa maltilliselta tulikuumalla EV sektorilla…

Hallituksessa mm. Jon Ledecky, NY Islandersin suuromistaja ja aikoinaan veti aloittamansa yrityksen nopeiten Fortune 500 listalle. CEO:sta lähtien muillakin vaikuttavaa taustaa…

Viime kuussa hinta kävi jo $35 ennen kuin shortit kävi osakkeeseen kiinni. Tuote tosiaan jo markkinoilla ja asiakkaina mm. Coca-Cola, Pepsi, Verizon, DHL etc…

PR tosin ollut hiljaa listautumisesta asti ja se näyttää myös sijoittajia turhauttavan. Ostin kuitenkin erän perjantaina, katsotaan mihin suuntaan lähtee ensi viikon myötä kun puhe uusiutuvista kiihtyy. Ei tuo kyllä varmaan kummoista PR:ää tarvis että saa suunnan käännettyä koilliseen, pohjia haettu nyt pari viikkoa.

2 tykkäystä

Enpä tiennyt, että täällä on näinkin tiukka linja “turhille” viesteille. Eipä mitään, hyvä tietää niin pysytään asia linjalla.

Joitakin asioita miettinyt SPACeissa nyt kun näitten kanssa pelattu. Voiko varsinaiseen antiin (eli osallistuu 10$ per lappu) osallistua ennen SPACin niin sanottua listautumista? Eli pääsisi alusta asti mukaan noihin tunnettujen toimijoiden SPACien kyytiin.

Toinen mitä mietin… nyt kun noita SPACeja on markkinoilla melkein 500 ja lisää tulee. Millä te kahlaatte hyviä ulos? Itse katsonut tällä hetkellä: lokaatio (USA), rahojen määrä (200M+), SPACien määrä (II, III, IV, jne.), toimiala mihin tähtäävät. Ehkä eniten pitäisi katsoa tuota management tiimiä, mutta ei ole vielä tullut hyvää sivustoa vastaan missä ns. nimetyillä henkilöillä voisi jo filteröidä vaihtoehtoja.

Mahdotonta Suomalaiselle piensijoittajalle.

Ihan tekemätön paikka tavalliselle työssäkäyvälle sijoittajalle kahlata kaikki SPACit tiimeineen ja yhteyksineen läpi. Itse seuraan itseäni fiksumpia SPACceihin perehtyneitä ihmisiä twitterissä jotka jaksavat kahlata nämä läpi. Laitan jo valmiiksi seulotut SPACit seurantalistaan ja kun jostain vapautuu varallisuutta niin ostan seurantalistan halvinta SPACcia. Lähtökohtaisesti en halua maksaa preemiota mutta tässä markkinatilanteessa on pakko. Jätän suosiolla välistä jos hinta on kymmeniä prosentteja yli NAVin.

3 tykkäystä