SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Eikös tuo tarkoita todella pientä floattia ennen mergeriä ja lock-upin päättymistä? Mun logiikalla voisi tarkoittaa jäätävää volaa, nam nam

Kalvoista hyppäs tämä vähän silmään.
Kovii äijjii kun 5v pipeline on 50% suurempi kuin mitä viestivät ennustetuksi kokonaismarkkinaksi…?
image

Sen verran uskottavan oloinen toimija kuitenkin, että oli pakko eilen ostella. Katsotaan jos vielä lisää uskaltaisi napata. Onhan se nyt eri juttu konsepteihin verrattuna jos kerran myyntiä on jo nyt ja autoja ajossakin!
Ehkä tuo pieni PIPE osuus on hyväkin merkki, jos kerran nykyiset omistelijat mieluummi pitää lappunsa kun myy nyt pois. Lisää rahaa olisi varmasti ollut SPACiin saatavissa nykymarkkinalla

EDIT: luin tarkemmin pienellä präntättyä " ³ Projected revenue for specified time periods." Eli liioittelin karkeasti, pipe on vain 12/17- osaa eli about 70% kokonaismarkkinasta…

1 tykkäys

Sell the news tosiaan menossa. Kävi jo tasan 17 taalaa :smiley:

4 tykkäystä

$BTAQ potentiaalinen kohde Appway, twitterissä 25.1.

Leo Apotheker on BTAQ:n sponsori

1 tykkäys
9 tykkäystä

Achronix ACEV katselin kanssa, kiinnostava tapaus ja esim THBR verrattuna paremmin hinnoiteltu. Huomattavaa tuossa kuitenkin, että käytännössä vain Intel asiakkaana. Olikohan 99% revenuesta, joku pienellä präntätty riskiosiossa.

Jos saavat uutta asiakaskuntaa, niin hyvä tulee.
Myös osto jonkun toimesta olisi potentiaalinen, mutta isoimmilla on jo pajat hankittu.

Tuon riskin huomioiden hyvä tapaus pidempään holdiin.

Edit: Itse jätin tuon väliin Intel -riskin takia ainakin toistaiseksi.

2 tykkäystä

Viime päivinä nousussa ollut $NPA (AST & Science) otti tänään Citronin $50:n price targetista tuulta purjeisiin ja kävi melkein $25:ssa. Otin position kuun vaihteen alennusmyynneistä ja sillä olisi tarkoitus mennä vähintään maata kiertävälle radalle :sweat_smile: Omaankin silmään mehukas riskipaperi (sijoittajaprese).

edit: kurssi korjasikin jo lähes eiliselle tasolle. Ärhäkkäästi nämä reagoivat. Ikäänkuin tiesin, että korjausliike tulee, mutten osannut käyttää sitä. Jotenkin tosi vaikea ajatus lähteä kimpoilemaan eestaas pitkäaikasten lappujen kanssa :sweat_smile:

Toinen esimerkki kurssiliikkeestä: Ihmetelin BWAC warranttien 50% nousua parissa päivässä, SPAC on kuitenkin varsin nuori (IPO 12.11.2020). Syyksi arvelen sijoitustubettajan tekemää BWAC-CEO Rosemary Ripleyn haastattelua, jossa Ripley sanoi: “It’s going great, we have been very gratified that so many people are interested in what we are doing and what our approach is and like the fact that we got a smaller spac, and like the fact that we have embraced the concept of a better world and trying to bring a company that solves some major issues and it can be a fast growing profitable business so I’d say we are getting, getting very close to being able to have some positive news here and we’re so excited about it.”

Elekielestä boldatun kohdalla joku voisi ehkä mutustella, ettei se targetti kauhean kaukana ole :male_detective: :eyes: :grin: BWAC:stä löytyy positio warrantteja ajalta ennen Youtube-hessun videota. En suosittele katsomaan koko klippiä, koska tubettajan jumitushorinat pitää joko lusia tai kelata. Toki tässä voi olla vielä spacologista sanattoman viestinnän tutkimusta enemmän kyse siitä, että tutkan alla ollut BWAC sai mainintoja.

Sama Achronixiin: itsellä pieni possa pitkään pitoon.

Uusin rundown :see_no_evil:

5 tykkäystä

Cramerko se negaili DCRBtä, hauskaa seurattavaa stocktwits ku nyt kaikki on että cramer ei tiedä mitään. Yleensä odotetaan että hehkuttais just omaa osaketta :joy:

3 tykkäystä

Onko jossain/ jollain Cramerin jutusta lainausta? Olisi kiva tietää perusteluja, jos negaa on tullut. Siis ihan mielenkiinnosta. Cramer on hauska ukko, ja sillä on miljoonia seuraajia.

Edit: Kappas, löysin itsekin jotain. Tämä on ihan hauskaa, jopa vanha somekaverini Trevor Milton on päässyt videolle. En tästä kyllä päättelisi, että Hyzon on kuraa, mutta siellä on varmaan muutakin juttua ollut… Oliskohan @Alan_Cali :lla jotain sisäpiiritietoa Cramerin pöljäilyistä rapakon takaa…

Stocktwits toimi mun tietolähteenä tässä, eli voi olla miten vaan

1 tykkäys

Kuinkahan alas menee DCRB. Otetaan seurantaan ja jos tässä keväällä voisi jo ottaa avausposition.

Twitterissä tuli vastaan huhu, että VYGG ja Reddit voisivat olla siunattu pari. Se, joka saa Redditin, lähtee ennennäkemättömälle laukalle.

3 tykkäystä

Steve Huffman (Reddit CEO) on mukana tuossa VYGGissä. Siitä huhu. Mutta AJAX ei ottanut 23andMetä eikä Qell Proterraa, joten huhu ei välttämättä toteudu. Sama pätee myös CCIV.

3 tykkäystä

$VYGG spekulointia

$FRX

1 tykkäys

Tarkemmin yritystä tutkimatta niin nää spcien valuaatiot vaan räjähtää kokoajan enemmän. 3 miljardia lisäaine ja fitness firmoista

Edit: nähtävästi tekee aika kovaa liikevaihtoo jo nyt kuiteski…

1 tykkäys

Ronnie K:n spreadsheetti spaceista, jos vaikka jollekkin hyötyä, päivitetty tänään.

Niinpa, jep, ite skippaan kyllä FRX:n, ei ole itseä kiinnostava ala muutenkaan.

https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1-3SIz_V2pEGjeIMPo_6S9IM-Z-eh69HjSxTceglru_E/htmlview#

Edit. Toimiikohan tuo spreadsheetti, hmm, tuossa eri linkki

https://twitter.com/RonnieKStocks/status/1359377913217384448?s=19

2 tykkäystä

kuka tunnustaa :grin:

(saa liputtaa pois jos sille tuntuu)

5 tykkäystä

Katselin itsekkin foorumihypen kanssa tuota DCRB. Ilmeisesti tässä maksetaan jotain ylihintaa 16$ hinnalla ja pipe investorit saa kuitenkin 10$ hinnalla?

Olen täysin pihalla näistä SPAC kuvioista, joten voi olla tyhmä kysymys. Ilmeisesti hypessä nyt vain oletetaan, että vety osakkeet ovat kuitenkin 50$ arvoisia, vaikka diili ei ole erityisen hyvä?

3 tykkäystä