SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

Nämäkin jutut pääsee lukemaan, kun avaa linkin selaimen incognito modessa. Ei tuossa artikkelissa ollut mitään ihmeellistä. Siinä Hyzonin toimari vain kertoili, että Hyzon on lähempäni Plugia, kuin Nikolaa ja että haluavat tulevaisuudessa olla vetypuolen Cummins (nimi-edit :smiley: ).

3 tykkäystä

Mielummin varmaan Cummins…

Plugilla on ProGen-polttokenno, jolla voi liikuttaa isoa autoa, ja Hyzonilla on putkessa reippaasti tehokkaampi polttokenno. Tiedä sitten, miten noita voidaan kytkeä yhteen suuremman tehon saavuttamiseksi ja käsitän, että Hyzonin yksi iso jötkäle voisi olla hyötysuhteeltaan parempi. Hyzonilla on tietenkin jo valmiina hyvät asiakkuuskuviot globaalisti.

4 tykkäystä

Toyotahan on ratkaissut tämän siten että Class8 laitteisiin tulee kaksi Mirain polttokennoa sarjaan, voisin maallikkona kuvitella että tämä ei ole yhtä tehokas hyötysuhteeltaan kuin yksi isompi mutta huhu kertoo että olen ollut aikaisemminkin väärässä.

Joka tapauksessa käyttökohteita tulee niin paljon että Plugillakin pitää olla koko sarja jostain drone-luokan kennoista aina junien ja laivojen kennoihin asti, jos siis haluaa venyttää tarjoamaa.

5 tykkäystä

Ja varmaan Cumminskin haluaa olla vetypuolen Cummins (kun osti Hydrogenicsin) - samoin moni muu ; )

Katoin kalvot nopeasti läpi ja vähän jäi sekava kuva tästä erit. auton korien ja polttoaineen suhteen. Mutta ilmeisesti tarkoitus on olla mahd joustava, käyttää eri valmistajien alustoja ja mukautua erilaisiin tankkausratkaisuihin asiakkaasta riippuen. Jotkin tuottavat vedyn itse, joillekin se myydään Hyzonin toimesta…

Pääfokus on kuitenkin raskas kuljetus eli lähinnä class 8, joten ei tämä ainakaan heti astu Lightningin/Plugin tontille. Tosin nyt Plugilla on enemmän haasteita, jos meinaa päästä class 8aan. Tarvii ehkä uuden, tehokkaamman kennon ja tietysti partnerin.

Horizonia on tullut seurattua jo tuolla KLn vetypalstoilla. Sen verran vakuuttava toimija omasta mielestäni, että lähden tähän ilman muuta mukaan, tai siis lähdin jo ja luultavsti lisäilenkin. Kaikkiaan hyvä, että tarjontaa tulee jatkuvasti lisää. Vetyinfrakin saadaan näin nopeammin kattavaksi ja polttoaineketjut kunnolla tulille.

5 tykkäystä

$FGNA DA

Opportunity Financial (“OppFi”), a Leading Fintech Platform Powering Credit Access for the Everyday Consumer, Enters into Definitive Business Combination Agreement with FG New America Acquisition Corp. https://www.prnewswire.com/news-releases/opportunity-financial-oppfi-a-leading-fintech-platform-powering-credit-access-for-the-everyday-consumer-enters-into-definitive-business-combination-agreement-with-fg-new-america-acquisition-corp-301225844.html

$ACIC da

$CMLF

1 tykkäys

Uusin Traders’ club -jakso koskien SPAC-yhtiöitä.

2 tykkäystä

Spacit ostavat useasti vain osuuden yhtiöstä, hieman olisi pitänyt DD:tä tehdä noittenkin enemmän. Paperhands myi CCIV:n 35$ hintaan. :grin:

Electric aircraft maker archer. ACIC kurssi premarketissa +36% :chart_with_upwards_trend:

7 tykkäystä

Tekis mieli ostaa, jotenkin hinta ei tunnu pahalta. Silti näissä yleensä polttaa sormensa kun avauksesta ostaa. Mitäs muut mieltä ACIC?

Edit: Nyt kun tuota esitystäkin luki, niin pääsi FOMOsta eroon. 2024 saattaa jotain valmista olla. Aika pitkä aika odottaa ja katsoa mitä EH saa sillä aikaa tehtyä. Harmi kun EH ei ymmärrä tulla alas, että pääsis kyytiin.

1 tykkäys

Kun itse tutkin Archer yhtiötä, niin heillä ei ollut edes videota missä heidän tuote lentäisi, ainoastaan yksi valokuva kun kone on maassa, todennäköisesti sekin on tehty tietokoneella. Tulee Nikola mieleen.

4 tykkäystä

Droneista intoilevan tubettajan vilkaisu Archeriin:

Spoiler: Ei sijoita, mistään ei löydy edes tavoitetimelineä sille milloin oltaisiin valmistamassa tuota photoshoppia IRL :laughing:

Toki, eihän se tarkoita sitä, ettei tuosta hyviä pompsurahoja saisi.

Niin en hirveästi ota kantaa, mutta sai ainakin 1B
tilauksen united airlinesiltä😁

Edit. 10 tammikuuta 2021 Archer, Fiat Chrysler Automobiles ovat yhteistyökumppaneita
eVTOL-lentotaksien rakentamisessa.

Ilmoitetun kumppanuuden kautta Archer “hyötyy pääsystä FCA: n edulliseen toimitusketjuun, edistyneisiin komposiittimateriaalivalmiuksiin sekä suunnittelu- ja suunnittelukokemukseen”. Itse asiassa nämä kaksi yritystä ovat jo tehneet yhteistyötä lentokoneen ohjaamon suunnittelussa, jonka Archerin mukaan voimme odottaa näkevänsä muun sähköaluksen paljastumisen joskus vuoden 2021 alussa. Yhtiö odottaa tuotannon käynnistyvän vuonna 2023.

Tästä twiitistä löytyy paljon tietoa archerista.

Aika näyttää. :thinking:

1 tykkäys

Näyttää siltä et näitä spac mergeja tulee nyt niin mieletön määrä et porukka pomppii spacista toiseen ja sitä kautta ihan ok spacitkin jää mörnimään tai laskee nopeesti DA huuman jälkeen

3 tykkäystä

Tässä lisää yksi mörnijä. GreenVisionin kautta pääsee hyppää emopo, -lauta ja -pyörä vuokraukseen Helbiz. Ambulance chase päällä, et painellaan varmaankin alle NAV:n.

2 tykkäystä

Lunta tupaan tullut suhteellisen pienellä osalla spacesta JOS on ostanut nav hintaan :slight_smile: Mutta kyllä siellä on mahdollisuus olemassa!

1 tykkäys

$NEBC DA

1 tykkäys

ACIC eli archer, voi olla sittenkin enemmän kuin pelkkä rahastus, JMAC on osunut aika hyvin oikeaan monessa yrityksessä.
Itse yritän lyhyttä veivausta, jos ei hinta karkaa liikaa.

En tuolloin kysynyt, mentaliteetillä et katsotaan miten käy. :roll_eyes:
No nyt kysyin kun ei voinut myydä->

US warranteilla ei voi käydä kauppaa Nordnetin kautta, joten näkyy tästä johtuen harmaana salkussa.
Näyttää siltä että warrantilla käydään kauppaa NYSEssä, eli myyminen onnistuu meklarin kautta 020 198 5898.

1 tykkäys

Tänään on ilmeisesti äänestys SBE:n ja ChargePointin yhdistymisestä. Yhdistymisen jälkeen tikkeri tulee olemaan CHPT. Onko jollain tarkempaa tietoa äänestyksen ajankohdasta?

Jahas taas uutta työkalua pakkiin Stock Marketilta. Tällä kertaa pääset heittää pending spacit vaikka muistiin exceliin. Ei noita pending mergereitä kyl millään ulkoamuista, niin menettelee… :expressionless:

4 tykkäystä