SPAC merger companies - vaihtoehto IPOlle

THBR:llä näyttää sitten kuitenkin olevan ainakin alustavasti suunta ylöspäin. Myönnän, että itsekin ehdin jo palan myydä huolissani ennen mergeriä, mutta pidin onneksi loput. Vähän aikaa tietysti vasta menty eikä kukaan tietenkään tiedä mitä huominen jälleen näyttää inflatioineen. Näyttää kuitenkin siltä että selkeää muutosta on sentimentissä tapahtunut eivätkä SPACit enää automaattisesti sukella valtameren pohjaan redemption-lattian poistuessa, mikä on mukavaa.

5 tykkäystä

Vaikka THBR:n nousu heti oman myynnin jälkeen vähän risookin niin ihan lupaava merkki tulevasta. Oletan että jos SPACit pitävät pintansa mergerin jälkeen niin vähitellen sitäkin liikettä frontataan ja kurssit toivottavasti nousevat vielä kun redemption floor on paikallaan.

Jos näin käy niin olen mielestäni asemoitunut ihan kohtuullisesti tämän varalta sillä kohteen omaavia SPACceja salkussani on tällä hetkellä SRNG, GIG, SNPR sekä tänään kohteen julkaissut KCAC.

3 tykkäystä

Jaa! Kiitos! Mulla meni ihan ohi, että Kensington 2 menee yhteen Wallboxin kanssa.

1 tykkäys

Jep, itselläkin vielä salkussa kaikessarauhassa kypsymässä FRX, THCB, APXT ja SNPR ja jopa ihan pikku positio @kettunen promoamaa IACA, joilla kaikilla merger ihan lähitulevaisuudessa. Ihan seuraavat viikot siis hyvinkin ratkaisevassa roolissa mihinkä suuntaan kurssit mergeri jälkeen osoittaa. Vähän on pelko perseessä, että huominen inflaatiomörkö taas tulee ja pilaa muuten hyvän momentumin. Ei ole helppoa olla SPAC sijoittaja, mutta minkäs teet kun ei osaa pysyä erossa. Itse on risti otettu kannettavaksi.

5 tykkäystä

$ZNTE Huhuissa…

Brazil’s Embraer SA is in talks to merge Eve Urban Air Mobility, its electric vehicle takeoff and landing unit, with Zanite Acquisition Corp., according to people with knowledge of the matter.

Lyhyrsti tutkittuna tilauksia 250kpl joiden toimitukset 2026 alkaen. Huonosti dataa saatavilla kun koskee vain tuota yhtä yksikköä.

3 tykkäystä

Julkaisuosastolla ruuhkaa…

TMTS ja NextNav DA
juuri eilen olin ostonappulalla lisäämässä aiempaan warrant-positioon tyädennystä, mutta jäi sitten painamatta :see_no_evil:

Tammikuussa 2020 ollut aiempi rahankeruukierros, konseptin idea tulee hyvin esille.

Edit: Investor presentation lisätty
https://sec.report/Document/0001213900-21-031790/ea142270ex99-1_spartacusacq.htm

Kovat on kasvulupaukset, mutta tuottoa tulossa vasta 5 vuoden päästä. Omaan makuun liian alkuvaiheessa, vaikka potentiaalia näenkin tässä runsaasti konseptitasolla.

1 tykkäys

Ackman itse twiittasi linkin laadukkaaseen analyysiin PSTH - UMG diilistä. Sparcit kyllä jokeri tässä diilissä

2 tykkäystä

Maksumuurin takana joten en näe koko uutista. :confused:

Kesäkuussa ruuhkaa merger-äänestyksissä :sweat_smile:
Heinäkuulle myös odotettavissa melkoinen määrä - vielä ei siis varmistettuja päiviä vaan arvioita.

Kevään ajalta kertyneet pääsee nyt vihdoin eteenpäin, kun SEC-ohjeistukset on hoidettu kuntoon.

Onhan näitä jo odotettukin: APXT / AvePoint, ALUS / Freyr, IACA / Taboola, FTOC / Payoneer.

Edit: ALUS / Freyr julkaisi viimeisen SEC-filingin ja päivä on nyt 30.6.

8 tykkäystä

GSAH tuli huhuja
*Goldman SPAC Said In Advanced Talks On $2.5B Mirion Tech Deal $GSAH

Ei sitten ollut kryptoon liittyvää. Markkinat ei ainakaan tykännyt ( vielä)

Juu ja perun nuo aiemmat kommenttini THBR:stä. Alaspäin mennään niin maan perkeleesti. Jumala meitä auttakoon.

4 tykkäystä

APXT / AvePoint

Äänestäminen on mahdollistettu myös sähköpostin välityksellä. Haluan uskoa, että tämä mahdollisuus on avattu oman viestini perusteella MacKenzie Partnersin suuntaan :grin:

Pohja ja tiedot löytyy SEC filingistä:

https://sec.report/Document/0001193125-21-195290/

2 tykkäystä

Kiireinen premarket tänään, 4kpl DA julkaisuja :sunglasses:

Yritin saada Big Cypress warranteja premarketista lyhyeen treidiin, mutta nousi liikaa - tai ei ollut myyjiä :sweat_smile:

Graafisessa muodossa vielä muutkin päivitykset

3 tykkäystä

Tänään mielenkiintoisin diili on NGAB ja Embark Trucks (vanhin itseohjautuvien rekkojen kehittäjä).
TuSimplen valuaatio on 11,8 Miljardia ja Embarkin 5,2 M. NGA:n edellinen diili oli Lion Electric. Mulla salkun suurin paino tässä.

Videota rekan kyydistä, kun se vie kuorman softan ohjaamana:

3 tykkäystä

Electric Last Mile Solutions (entinen Forum Merger III) aloittaa myös tänään uudella symbolilla pörssissä.

6 tykkäystä

AACQ myös mergeri finaalissa → ORGN

1 tykkäys

Ja SPAC-markkinoillahan ollaan taas parit viime päivät vedelty ylös-alas sellaista kyytiä, että oksat pois. ASTS sai Saksan pankilta 35$:n targetin ja tänään taulussa kevyet 40%. Saa nähdä tarttuuko kyytiin vielä Redditin meemeilijät ja mennään vielä korkeammalle. Henkilökohtaisesti melkein toivon että ei, koska en ehtinyt ostaa aiemmin myymästäni positionpuolikkaasta kuin vasta osan takaisin. Näkee taas, että ei pitäisi loputtomiin vitkutella parhaan mahdollisen hinnan perässä, vaan jos kauppa on omasta mielestä jo riittävän hyvä, niin sitten mennään sillä.

Omista (ex-)Spaceistani myös FRX/BODY:n suunnalla tapahtuu. Ennen mergeriä vedettiin parissa päivässä 20% nousu, tickerin vaihtumisen jälkeen tultu taas saman verran alas. :woozy_face: INDI:n hinta näyttää myös toistaiseksi vakiintuneen tuonne vajaaseen kymppiin, mikä on tässä tilanteessa kauhuskenaarioihini nähden varsin jees. Toki pitää koputtaa puuta.

1 tykkäys

Saman todennut, liikkeet on nopeita sopivilla triggereillä ja jää helposti kyydistä. Toki toimii myös toiseen suuntaan.

Mutta volatiliteetti on tervetullutta, treidaajat ja hypettäjät tulee sen perässä ja auttaa SPAC markkinaa yleisesti :grin:

3 tykkäystä

Jahas, Nordnetin OSTlle ilmestyi Avepointin lappuja tässä iltapäivällä. Eilen lähdin mielenhäiriössä kelkkaan kyytiin.

1 tykkäys