Spekulaatio-osakkeet ("penniosakkeet", "hypeosakkeet", "pump and dump")

Tätä pumpataan nyt torstain osaria vasten.

1 tykkäys

Mitä mieltä pörssin mustista lampaista Luckin coffee , Wirecard AG sekä hertzin mahdollisuuksista pelastautua?

Gnus keuli sitten lopulta 24,7 pinnaa tänään, eli ihan mukava nähdä tuollainen luku plussalla vaihteeksi😁

3 tykkäystä

Hertz = dead, älkää koskeko pitkällä tikullakaan.
Wirecard = epäselvä tilanne, rikoksia tapahtunut, selviääkö, kukaan ei tiedä.
Luckin coffee = en koskisi tähänkään, epäselvä.

9 tykkäystä

Nyt löytyikin kätevä google-sheet tämän hetken SPACien seurannan avuksi:

https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vRvB6BxALk1OPvcb7kMXvAokpoqqI7ZbgrUGTceuM7nJOAxuMslNTMGPo8mdzfypKBuBrdmW4xOtqeJ/pubhtml

Kiitos, tuo Fusion Fuel rupes täs kovasti kiinnostelee :cowboy_hat_face:

https://hlacquisitions.com/wp-content/uploads/2020/06/HL_FF-Investor-Presentation_6.23.20.pdf

No, mitä nyt 2 miljardia dollaria hukattu ja toimari rikossyytteeseen :smiley: Niin ja treidaus on keskeytetty.

Ja asiasta kukkapurkkiin, tuo murhekryyni Izea on taas lähtenyt nousuun +15 % kun bookingsit nostettu 25 % → 40+ %: IZEA shoots ~30% on higher bookings outlook (NASDAQ:IZEA) | Seeking Alpha ilmeisesti juuri niistä aiemmin hehkutetuista Fortune 10 ja Fortune 500 -yhtiöistä? Kuulemma eivät saaneet lupaa kertoa julkisesti nimiä. Tiedä sitten :smiley:

Toi Izea on jännä. Tuote on mielestäni hyvä ja saatu mukaan ihan ok nimiä. Fiverr taitaa olla samankaltainen ja huitelee 70$ pinnassa. Alotus positiota en ole myynyt vielä vaan haluan kattoa tän kortin, kenties ehkä lisätä vielä. Voiskohan tuosta olla pidempään holdiin. Saa nähdä antaako sijoittajat anteeksi Tedin tekosia.

Siitä tuossa kans ollut juttelua. Eihän se Ted sinänsä mitään väärää ole tehnyt. Ei ole myynyt omia osakkeita (itse asiassa ostanut vinon pinon lisää) ja pakkohan markkinointifirman toimitusjohtajan on hehkuttaa tulevaa, ja nyt julkaistua, uutta tuotetta. Enemmän tuossa ovat shorttaajat olleet tihutöissä, kuten käy monissa tällaisissa osakkeissa. Oli pohjalla sitten oikeaa tavaraa tai vain pelkkää hypeä.

E:
No, toki tuo F10 + F500 nimien pimitys oli vähän hämärää. Tiedä kuinka totta se sitten on, ettei saa kertoa nimiä.

Näinhän se on, ei siinä mielestäni mitään rikollista ollut. Kun lukee tuolta kommentteja niin moni on ihan vaan tota firmaa vastaan sen takia mitä Ted teki. Robinhoodin shorttaajat päässy vauhtiin. Kutina ois ehkä tästä vois tulla jotain kun alkaa lukuja ja uutisia lisää.

E: Inuvolta (INUV) odottelen vielä uutisia. Aika hiljaista ollut verrattuna muihin, uutisia tullut ihan hyvään tahtiin muilta mutta Inuvo istunut käsienpäällä, potentiaalia voisi olla mutta tuleeko tästä yks tussari vain vai saisikohan nostetta tulevaisuudessa.

Alkuviikosta tuli osteltua Fusion Fuelia eli HL Acquisitionia. Yhtiön potentiaali on mielestäni valtava eksponentiaalisesti kasvavalla alalla, mikäli tosiaan onnistuvat toiminnassaan ja tuotekehityksessä. Koko ajan pyörii mielessä, että mitä olen missannut, kun kurssi ei ole ottanut tuulta allensa. Veikkaan, että jos kyseessä olisi jenkkifirma, joka kertoo saavuttavansa vihreän vedyn valmistuksessa 1,5€/kg kustannukset, olisi kurssi raketoinut ihan eri tavalla. Nyt kun kyseessä on Portugalilainen yritys, on tämä tuleva merge varmaan aika monelta mennyt ohi. Tämä osto varmasti vaatii kärsivällisyyttä ja alkaa lunastamaan potentiaalinsa 3-5 vuoden päästä, mikäli yhdistyminen menee läpi.

Mikä tuon mergen aikataulu olikaan?

  1. Heinäkuuta on äänestys tästä aikaperiodin jatkumisesta ja jossain vaiheessa Q3 olisi mergen tarkoitus tapahtua.
1 tykkäys

Osaatteko sanoa mitä presiksen sivulla 4. oleva redemption price 10.56$ tarkoittaa? Onko kyse siitä, että jos SPAC ei löydä sopivaa kohdetta aikarajan sisällä, niin tuohon hintaan sulta lähtee osakkeet tililtä kun ticker poistuu pörssistä?

Edit: Arvosalkkua huomattavasti paremmin pärjännyt YOLO pelisalkku etsikin uutta kohdetta, joten otin tämän seuraavaksi kohteeksi. Stetson-Harrison mutu metodi #vety jne. Kävihän se jo kertaalleen 12$. Odotellaan :cowboy_hat_face:

Kuinka uskottavana pidät et pystyvät tuottamaan vetyä jopa 1,50 dollarin kilohintaan? Kuulostaa tosi hyvältä ja merkittävältä hintakilpailuedulta. :+1:

Muistaakseni Nikola väläytteli 2.5$/kg hinnasta lähitulevaisuudessa ja tämän alempaan lukuun en ole törmänny.

3 tykkäystä

En osaa tähän oikeastaan mitään järkevää vastausta antaa. Lopullinen hinta on kuitenkin aika paljon myös riippuvainen vihreän sähkön hinnasta. Kovasti kuitenkin väittävät, että saisivat kustannukset yhtä matalaksi kuin ruskean ja sinisen vedyn kustannukset.

Laitetaanpa myös oma arpa tähän HL:ään ja tulevaan mergeriin; haisee nimittäin hieman case VTIQ+NKLA ihan kiiman puolesta. Eikä itse liikeideakaan aivan surkealta vaikuta.

Anteeksi tyhmyyteni, mutta kumpaa näistä kannattaa ostaa?

HL Acquisitions Corp. - Unit vai HL Acquisitions Corp. - Ordinary Shares

Jos haluat sijoittaa ainoastaan osakkeisiin, hanki Ordinary Shares (NASDAQ: HCCH). Jos haluat lähteä leikkimään warranteillä, hanki Unitteja.

Itsellä tämä SPAC on ollut seurannassa pari viikkoa, siinä ajassa se ei ole saanut yhtään tuulta alleen. En sano etteikö idea olisi hyvä, mutta ei tästä samanlaista rakettia tule kuin noista muista SPACeista.

Pystyikö noita warrantteja edes hyödyntämään Suomesta käsin?