SSH Communications Security sijoituskohteena

Mainosjuttu kyseessä mutta asiaa.

6 tykkäystä
15 tykkäystä

Hyvä momentum löytynyt liiketoimintaan. Toivottavasti saadaan tästä hyvä referenssiasiakas teollisuuteen ja latu auki!

2 tykkäystä

Jos tuotepaletti on vaan kunnossa niinkuin monessa yhteydessä on ulkopuolistenkin toimesta hehkutettu (KuppingerCole) niin näen että tällä firmalla on paljonkin ajureita jotka voivat ajaa yhtiön voimakkaaseen kasvuun.

Monet voivat olla eri mieltä mutta itse nään toimitusjohtajan suht isot tankkaukset päältä 2€ yhtenä ajurina että pinnanalla tapahtuu.

Onhan tämäkin ollut ikuinen lupaus, mutta jotenkin seellainen fiilis itsellä että yhtiössä on edelleen paljon potentiaalia. Jos myyntiä alkaa kumuloitumaan niin kurssi voi vielä lentää.

Sanotaanko että tällaiset isommat kaupat tuovat uskoa siihen että jos tähtikuviot on oikeassa asennossa niin moni muukin valitsee yhtiön tuotteet.

9 tykkäystä

Samaa mieltä kuin @Tunturisusi , tj Tunkelolla lienee “ok” tuntuma firman perusarkeen ja diiliputken potentiaaliin. Ainakin kastaa omaa nahkaa peliin sen verran aktiivisesti, että pos. signaalin todnäköisyys nousee omissa papereissa. Tänään aamulla Tunkelo merkitsi tukevan potin optiopussistaan: 385 000 kpl @0.9278

EDIT: Tiedote ulos tänään aamulla, merkintä tapahtunut 7.12.

6 tykkäystä

Tunkelo osto: Volyymi: 385000 Yksikköhinta: 0.9278 EUR

-Kyl määki jos saisin.

4 tykkäystä
10 tykkäystä

SSH:lle pienehkö kaupanpoikanen (0,7M) mutta hyvää tekemistä on nyt kun kauppoja pukkaa taas vaihteeksi mukavaan tahtiin kuten vuoden lopussa on tällä tapana. Joulupuu alkaa olla rakennettu ja joulu on jo ovella.

3 tykkäystä
3 tykkäystä

Pieni ja pieni… jos yritys tekee reilu 4M kvartaalissa liikevaihtoa niin kyllä nämä ovat isoja kauppoja suhteessa siihen.

Alkaa kohta ketsuppipullo avautumaan kunhan käyttökokemukset leviää… hienoa…

Olisiko tässä seuraava tenbagger?

5 tykkäystä

En nyt tuota ajatusta, sinänsä kaunista, ainakaan nykytiedoilla vielä osta.

jackpot

Sopimusjulkaisut ainakin vahvistavat sisäpiiriostoista johdettua tarinaa. Omalla kohdallani tunnen kyllä varsin voimakkaan biasin syntyneen noiden kauppojen + omistajalistan seuraamisesta.

2022 suurin myyjä Gaselli ei ole myynyt mitään loka-marraskuussa, syyskuussa vielä lähti 152 000 kpl. Tammi-marraskuu välillä myynnit ~850 000 kpl ja jäljellä vielä ~98 000 kpl. Onhan tässä SSH:ssa single seller-setupin makua, mutta todnäk myös kasvuun/tuloskäänteen aikatauluun pettyneitä.

1 tykkäys

Oma arvaukseni on että eilen lähti loput laput, tässähän on ollut tänä vuonna myyjänä Gasellin konkurssipesä eli ainakin yksi isomyyjä vähemmän ensi vuonna.

2 tykkäystä

Voi olla, että ainakin siivu lähti. Tähän mennessä Gaselli myynyt tasaisesti kuukausittain pl. heinäkuu, olisiko “pesänhoitaja” ollut kesälomilla tms.
Jostain syystä taas tuli pari kk taukoa, vaikka luulisi potin tulevan realisoiduksi kokonaan. Tuon kokoluokan myyjä saa kyllä kurssia pidäteltyä, toivottavasti mennyt tavaraa lihoiksi nyt joulukuussa.

2 tykkäystä

SSH on niin vähävaihtoinen lappu, että lappuja myydään silloin kun ostajia löytyy eikä niitä oikein löytynyt loka-marraskuussa, eilen vaihtoa oli reilut 150K lappua.

2 tykkäystä

-Se edellyttäisi merkittävää aliarvostusta jota edes lähtötilanteessa ei SSH:lla ole.
Liikevaihto nyt noin 16milj ja pörssiarvo noin 40milj.

2 tykkäystä

Ei se mitään aliarvostusta vaadi vaan hurjasti kasvavaa myyntiä… muutenkaan tuolla liikevaihdon ja pörssiarvon suhteella ole merkitystä… se mikä siinä merkitsee enemmän on liikevaihdon ja liikevoiton suhde eli kannattavuus… sitä voi sitten peilata yrityksen arvoon. Voit verrata vaikka Revenioon… liikevaihto alle 100milliä ja yrityksenarvo reilu miljardi.

8 tykkäystä
15 tykkäystä

Kyllä tästä joulukuusta tuli oikea superkuu. Viisi yli tiedotusrajan sopimusta. Antaa erittäin hyvän lähdön ensi vuodelle.

1-9/22 vs 1-9/21 kasvua tuli 35,3% ja jos vaikka 20% kasvuun päästäisiin ensi vuonna niin alkaisi osakkeen arvostus jo edullinen. Mielestäni tässä on täysin mahdollista että latu on nyt auki. Kasvun rajojahan ei markkinan puolelta tule ollenkaan vastaan vaan ainoa on oman tuotteen kysyntä.

Jatkan pitkäjänteisenä omistajana.

12 tykkäystä

Samaa mieltä, että oikein hyvälle näyttää vuoden loppu julkaistujen tiedotteiden pohjalta, kun aiemmin infottu NQX kauppakin pitäisi näkyä reilusti ainakin Q4 kassavirrassa.
Tuosta tiedoterajasta vain sellainen huomio, että kaikki tiedotteet ovat olleet lehdistötiedotteita, eivätkä pörssitiedotteita eli ei niitä ole ollut pakollista tiedottaa. Teoriassa vastaavia diilejä voi olla siis enemmänkin.

4 tykkäystä