SSH Communications Security sijoituskohteena

Vahva signaali on myös Enabla Oy:n lisäys Joulukuulla…prof Puttonen onnistui myös Stonesoftissa…samoin käy tässäkin tapauksessa…

4 tykkäystä

ENABLA OY lisännyt 20000 osaketta eli +31,90%. Omistus nyt 82692 osaketta. :blush:

3 tykkäystä

@Iikka on taas tehnyt erinomaisen tviittiketjun… tällä kertaa SSH:sta. :slight_smile:

11 tykkäystä

Kartasta löytyy SSH globaalit markkinat.

6 tykkäystä

Hyvä.

8 tykkäystä

Suhina on noussut kuukaudessa melkein 60% ilman uutisia. Joku tietää nyt jotakin, mitä me muut emme tiedä! Vai voiko kyseessä olla yksi isompi ostaja? Näillä volyymeilla ei kuitenkaan mitään nurkkaa vallata, mutta pienivaihtoisen osakkeen hintaan saa kyllä liikettä.

1 tykkäys

Onhan tuo suomalainen “tietoturvasektori” ollut kaikenkaikkiaan hakattu aika alas vs kansainväinen peer group, vaikkakin toisaalta ihan aiheesta, kun tulokset olleet vaatimattomia (SSH, WithSecure jne.). Toisaalta nyt aiheellisesti defence & security on ajankohtaista jos milloinkaan niin kansallisesti kuin yrityskohtaisesti. Tästä saa lukea päivittäin missä rätisee (TietoEvery) tai mihin panostetaan (Nokia defence & security). Ei siis ole ihme, että sektorin yhtiöt saa huomiota, ja ei pelkästään uutistoimiston huomiona.
Tämä osake raketoi Helsingin pörssissä 2024, euribor syöksyy ja Stubb on seuraava presidentti – KL katsoi kristallipalloon | Kauppalehti

2 tykkäystä

Ssh noussut 60% kuukaudessa ja näyttäisi olevan reipasta kysyntää ostoissa. Tulee vaan mieleen että nurkataanko tätä nyt vai mistä moinen nousu?

Tuollaisia vajaan 200tonnin paukkuja ei ihan jokainen jantteri pistä ostaen näinkin riskipitoiseen lappuun.

2 tykkäystä

yhtiö on ollut ns. ikuinen lupaus jo 20 vuotta, joten on ymmärrettävääkin, ettei lappua löydy lainkaan kotimaisten micro- ja midcap rahastojen omistuksista, toisin kuin WithSecurea tai F-Securea on lähes kaikilla rivi pullollaan. Sanomattakin on selvää, että jos joku haluaa merkityksellistä omistusta niin sen joutuu keräämään hajaerinä, ellei jossakin vaiheessa yhtiön perustaja (Tatu) kevennä omistustaan tai Accento capitalin kärsivällisyys loppuu (ei juurikaan paljoa voitolla). Jos tarkastelee kurssihistoriaa, niin yhtiö lienee paremmassa kunnossa kuin 2022, jolloin kurssi jaksoi tulevaisuuden toiveilla huidella vähän alle 3€. Joten ko. perspektiivissä 60% nousu microcapissa kauppalehden vuoden 2024 tärppinä ei ole juuri mittään. Kyllä historian valossa ko. tapauksissa kunnon noususta voidaan puhua vasta kun useita satoja prosentteja takana. Onnea keräilyyn, riski on aina riski, vaikka onkin menossa Defence & Security ajanjakso.

3 tykkäystä

Löytyy kuitenkin Varman, Elon ja Ilmarisen salkuista.
Ikuinen lupaus mutta eiliset ja tämän päivän ostotarjoustasot pistivät vähän aprikoimaan että kuka 60% nousun jälkeen heittää 80-200t kpl ostotarjoustasoja.

2 tykkäystä

mainitsemasi työeläkelaitokset lienevät olleet aika stabiileja omistajia jo parikymmentä vuotta, ja jos perustajalla on 17% ja Accento capitalilla muistaakseni 25%, niin kyllä tuosta on nähdyillä volyymeillä nurkaus kaukana ellei mainitut isot omistajat ole myötämielisiä myyjiä. Nähdyt volyymit kertoo enempi kauppalehden vuoden 2024 tärpin aiheuttamasta hypestä, ja se fakta lienee osattu yhdistää siihen että kotimainen tietoturvasektori on huokea kv. vertailussa, ja että Defence % Security on päivän sana.

1 tykkäys

Aika harva lyö 200t kappaletta ostoon kauppalehden tärpin perusteella.

Mistään voluumeista ollut kyse vaan yksittäisistä suurista tarjoustasoista.

3 tykkäystä

ei käsitystä microcappien tavanomaisista tarjouskirjoista, mutta jos epälikvidillekin lapulle voi hakea vastustustasoja, niin kai tämä 2,20, sitten 2,80 ovat yläsuuntaan jonkinasteisia teknisiä vastustustasoja. No se nähdään sitten aikanaan. Roger.:blush:

Pari vuotta vanha artikkeli Tatu Ylösen yhdestä monista proggiksesta. Liputtakaa jos tuli väärään ketjuun.

3 tykkäystä
7 tykkäystä
7 tykkäystä

Professori Vesa Puttosen yhtiö Enable Oy on lisännyt tammikuussa omistustaan SSH:ssa peräti 48,37 %:a ollen omistus jo yli 120 000 osaketta !

12 tykkäystä

Mielestäni vaisu reaktio tuohon Microsoft tiedoteeseen…nyt menestys on taattu ja on "isot hartiat " takana…ehdin lisäämään vähän 1,81- 1,96 hintoihin.

6 tykkäystä

It-alalla yllättävä käänne: tilaukset ampaisivat 92 %:n nousuun | Tivi…*
Hyvältähän tuo nyt näyttää.

3 tykkäystä

Kurssi koilliseen +5,68%

9 tykkäystä