Suomen Osakesäästäjät Ry

Kannattaa käydä läpi kaikki jäsenedut: Jäsenedut ja palvelut - Suomen Osakesäästäjät

Sieltä löytyvät Nordnet, Mandatum, OP ja Danske. Itse hyödynnän etuja Mandatumissa ja Nordnetissa.

1 tykkäys

Tämä riippuu täysin tilanteesta. Esim Active Trader- tasolle tulee Inderes ilmaisena ja kaupoissa on minimi on 3e. Minä en tekisi siis millään jäsenedulla yhtään mitään. Viisas Raha- lehteä voisi ehkä selailla. Pienille osakekaupoille OP:n 5e:n minimi on huono diili Nordeaan verrattuna.

Jos ei ole sijoituksia Danske Bankissa niin sitä kautta saa ainakin hyvin käyntiin Osakesäästäjien jäsenyyden. Ensimmäisen vuoden saa ilmaiseksi:

Maksuton Suomen Osakesäästäjien jäsenyys kahdeksi vuodeksi*

*Asiakkaille, joilla ei ole ennestään sijoituksia Danske Bankissa, mutta avaavat sellaisen. Ensimmäinen vuosi on maksuton ilman rajoituksia. Toinen vuosi on maksuton, kun käyt vähintään neljä osakekauppaa ensimmäisen vuoden aikana. Uudet Suomen Osakesäästäjien jäsenet saavat digijäsenyyden. Nykyisten Osakesäästäjien jäsenyys säilyy ennallaan. Danske Bankin edut ovat saatavilla sekä nykyisille että digijäsenille.

Maksuton kaupankäyntipalvelu ja osakkeiden säilytys

Maksuton Danske Kaupankäynti Online -palvelu osakekauppaa ja kotimaisten ja ulkomaisten osakkeiden säilytystä varten.

1 tykkäys

Jos joku ei koe saavansa hyötyä eri välittäjien eduista, mutta on esim. Inderesin premium-tilaaja, niin jo silloin tuo jäsenyys on kannattavaa:

Jäsenmaksu:
36e/29e + 99e (jäsenetu hinta) vs 200e ilman jäsenyyttä = 65e/72e säästö jäsenyyden kanssa

Jos alle 30v niin
10e +99e vs 200e = 91e säästö jäsenyyden kanssa

2 tykkäystä

Mikäs on nordean tilanne? :thinking:

1 tykkäys

OP:llahan on asiakasomistajille prosentin kulukatto pienille alle 700 euron kaupoille. Mutta omat keskiostoni/myyntini liikkuvat yleensä joissakin tuhansissa euroissa, joten tuo osakesäästäjien jäsenyyden takaama parin euronkin alennus per kauppa on ihan mukava.

5 tykkäystä

Nyt kun osakesäästäjillekin tuli oma ketju niin linkkaan tänne tuon aiemmin toiseen ketjuun laittamani viestin. Eli jos olet Nordnetin tasolla 1, niin osakesäästäjien jäsenenä tuo Inderesin Premium ei maksa edes tuota 10€/kk vaan sen saa ilmaiseksi:

Mutta tosiaan jo tuolla 10€/kk hinnallakin maksaa itsensä heti takaisin.

7 tykkäystä

Itse nyt tuota kanssa laskenut auki, säästäisikö jäsenyydellä OP:n kautta jos keskiostot n.1000-1500€/kerta. Kaiken lisäksi voisin liittyä nuoriin osakesäästäjiin jolloin saisin 10€/vuosi jäsenyyden. Kuulostaisi aika no braneriltä!

Toisella puolella vaakakupissa mandatumille siirto ja veronmaksajien liittoon liittyminen :thinking:

2 tykkäystä

Minnes Inderesillä tuo jäsennumero oikein ilmoitetaan @Verneri_Pulkkinen?

1 tykkäys

Danske bankilla Helsinki, ulkomaiset osakkeet ja ETF:t 5€/toimeksianto.

2 tykkäystä

Hinta ihan perustasolla? Pitääpä siinä tapauksessa liittyä jäseneksi.

2 tykkäystä

Kunhan on osakesäästäjien jäsen niin noilla hinnoilla…

1 tykkäys

Viisas Raha on hyvä lehti, joka tulee postilaatikkoon ehkä 8? kertaa vuodessa jäsenyyden mukana. Kannattaa liittyä jo pelkästään sen takia. Ainakin kaikkien Juurikkien, jotka tietävät, etteivät vielä tiedä kaikkea…

3 tykkäystä

Mikähän se on tämän yhdistyksen nimi? Nettisivujen perusteella vaihtoehtoja ovat ainakin Osakeliitto, Suomen Osakesäästäjät, Osakesäästäjät ja Osakesäästäjien Keskusliitto — brändi on hieman hutera.

7 tykkäystä

Nettisivujen perusteella näyttää yhdistyksen nimessä olevan epäselvyyttä. Vanha ja uusi nimi vuorottelevat. Vuonna 2019 tapahtui nimenmuutos.
https://www.viisasraha.fi/Tapahtumat/Osakesäästäjät-vaihtaa-nimeä-–-uusi-visuaalinen-ilme-käyttöön

Heinäkuun 2019 loppuun asti yhdistyksen nimi oli Osakesäästäjien Keskusliitto ry (Aktiespararnas Centralförbund rf). Osakesäästäjät luo nahkansa - Suomen Osakesäästäjät

2 tykkäystä

”Inderesin analyysit jäsenetuhintaan 99e/vuosi.”
Eikös nuo samat analyysit saa ilmaiseksi, jos on Nordnetin asiakas? Onko nämä jäsenetuanalyysit jotenkin laajempia kuin Nordetin aamukatsausten yhteydessä kerrotut, vai mistä nyt on kyse?
Paljon joka tapauksessa saan Nordnetin asiakkaana Inderesin analyysejä ilmaiseksi lukea.

2 tykkäystä

Sähköpostia info@inderes.fi :sunglasses:

2 tykkäystä

Kyllä, jos pääset palkkiotasolle 1 (yli 50 kauppaa kuussa). Tasolla 2-3 Inderesin analyysit 10e/kk.

Inderes-analyysit lähes 90 suomalaisesta pörssiyhtiöstä edullisemmin:
Nordnetin hinnaston tasoilla 2–3 oleville OSKL-jäsenille 10 €/kk ja tasolla 1 oleville 0 €/kk (norm. 20 €/kk).

Mä en pääsisi tuohon 1 tasoon vaikka koko vuoden kaupat laskisin yhteen :smile: Kun yhdellä kaupalla pääsee jo tasolle 3, silloin näköjään voi hyödyntää tota Inderesin 10e/kk. Täytyykin muistaa toi. Siltikin toki edullisemmaksi kuukaudessa tulee ostaa premium 100e/vuosi jäsenetuhintaan. Mutta toi nordnetin hyödyntäminen on kätevä, jos pääset palkkiotasoon 3 etkä halua maksaa Inderesin premiumista koko vuotta.

1 tykkäys

Kiitos tästä tarkennuksesta. Ja siis, olen kyllä itsekkin sitä mieltä, että jokaisen osakesijoittajan olisi hyvä olla OSKL:n jäsen monestakin eri syystä. Saa paljon hyviä etuja, ja ennen kaikkea OSKL:n on meidän kaikkien yhteinen äänitorvi, ja varmast tulevaisuudessa vieläkin voimakkaampi kuin nyt, mutta oikeaan suuntaan ollaan jo nytkin menossa.
Ruotsissa yhtiökokouksissa heidän vastaava järjestönsä käyttää yhtiökokouksissa valtakirjojen turvin välillä jo kovaakin ääntä piensijoittajien etujen ajamiseksi.

8 tykkäystä

Päivän luku on 31.915. -VS

13 tykkäystä

Veronmaksajien jäsenyys on niin ikään hyvä panos/tuotto -suhteella mitattuna. Heillä fokus on palkansaajien etujen ajaminen, meillä Osakeliitossa on säästäjien etujen ajaminen. Molempien jäsen voi olla ja molempien jäsenmaksut voi vähentää verotuksessa. -VS

5 tykkäystä