Tecnotree sijoituskohteena

Mm. Ooredoo, Monty Mobile, MTN…kun Tecnotree toimittaa projektit asiallisesti…rahat tulee. Isoja asiakkaita, joille miljoonatoimitukset eivät todellakaan ole riskejä.

16 tykkäystä

Uudet tilastot taas julki, ei normaalista poikkeavaa. Euroclearin kautta tyhjennetty Luminosin osakepottia 1% verran ja Skandinaviska Enskilda Banken vähentänyt omistustaan 13% verran. Muuten Top 100 listalaiset aikalailla lisäilleet, K2 myös pienen osuuden napannut.

22 tykkäystä

Juttua MTN Nigerian METAMORPHOSE- projektiin liittyvästä Tecnotreen saadusta tilauksesta.

28 tykkäystä

Tecnotreen DiWalle tunnustusta.

37 tykkäystä

Kun ton haastiksen ja noita palkintoja miettii, eihän tää voi olla näkymättä firman toiminnassa. Ehkä tilauskanta kertoo sen ja uskotaan, että pystyvät myös vastaamaan toimituksiin. Hyvältä näyttää !

24 tykkäystä

Linkataan tännekin tää Tecnotreen TA-poiminta:

63 tykkäystä

Tunnustusta jälleen.

64 tykkäystä

https://telecoms.com/opinion/the-future-of-customer-experience-with-5g/

15 tykkäystä

Tänään sijoittajapäivässä mukana Tecnotree, äänessä Padma.

40 tykkäystä
31 tykkäystä

Tässä on suora linkki esitykseen, joka on just julkaistu. :slight_smile:

34 tykkäystä
25 tykkäystä

Kiinnostaisi kuulla muiden mielipiteitä valuaatiosta. Eli onko perusteltuja näkemyksiä siitä mikä voisi olla Tecnotreen arvo 1-3 vuoden sisällä eri skenaarioissa?

6 tykkäystä

Jos osake kävi jo 1,8 ekessä, niin siellä ollaa vuoden kuluttua…nyt vapistaan liikaa myyntisaamisten tulouksista ja kannattaa katsoa videot yllä. Padma papattaa vakuuttavasti eikä ääni värise. Globaali bisnes on omistaa merkittävän osan yhtiöstä ja lisää on tulossa ostoon viim. ens kuussa.

32 tykkäystä

Hieman erikoinen muutos omistajalistauksessa :thinking: Hallituksen puheenjohtaja Neil Macleod saanut osakkeita. Kyse on 3.11.2022 ilmoitetuista osakepalkkioista. Eivät muuten näy Inderesin sivuilla sisäpiirikaupoissa. Yllättävää, että näkyy ulkomaisen omistajan nimi tässä listassa, eikä siis ole hallintarekisterin takana. Hyvä näin :smile: Vaikka eikähän tuo korjata seuraavaan listaukseen.


11 tykkäystä

Tää on kiinnostava case.

Katson just Padman esitystä joka on kiinnostava, mutta vaikka vähän teknologiasta ymmärränkin, en silti saa kiinni konkreettisesti mitä Tecnotreen ratkaisut ovat.

Tarjotaan operaattoreille laskutus-, alusta- ja sisältöpalveluita? En oikein ymmärrä, koska eikö Gaming, Banking yms palvelut ole 3. osapuolia, joille operaattorit ovat relevantteja vain yhteyden kannalta… Eli voiko operaattori ottaa “siivun välistä” noiden palveluiden revenuesta Tecnotreen ratkaisun avulla? Vai rakentaako operaattori kilpailevan palvelun Tecnotreen työkaluilla?

Edgen ymmärrän, koska siihen voi varmaan Tecnotree rakentaa esim jonkun transaction/throughput-perusteisen laskutuksen jos Edge-palvelin tulee operaattorin infraan.

Voisko joku vääntää rautalankaa tästä? :smiley:

7 tykkäystä

Tämä ollut tuolla aikaisemminkin mutta mielestäni paras esitys Tecnotreen toiminnasta. https://inderes-ir-pages-prod-assets.storage.googleapis.com/tecnotree/documents/Tecnotree%20Equity%20Story%202022.pdf

10 tykkäystä

Eikös tässä kuussa tule Padman toinen 7.5 miljoonan osake osto julkisuuteen ? Sitä odotellessa.

30 tykkäystä

Arvopaperin jälkipörssi kirjoittelee maksumuurin takana:

Osta: Tecnotree

Teknologiayhtiöiden osakekursseja on murjottu tänä vuonna kovalla kädellä. Teleoperaattoreille it-ratkaisuja toimittava Tecnotree ei ole säästynyt muilutukselta. Osake on tänä vuonna edelleen 60 prosenttia pakkasella.

Sijoittajia on huolestuttanut erityisesti paisuvat myyntisaamiset, joiden kanssa yhtiö on ollut takavuosina ongelmissa. Tunnelin päässä näkyy kuitenkin valoa. Kolmannella neljänneksellä saamisia saatiin kotiutettua, ja osake onkin harpannut yli 40 prosenttia pohjistaan.

Uskoa yhtiöön lisää toimitusjohtaja Padma Ravichanderin tuhdit osakeostot. Toimitusjohtaja on ostanut syksyllä 7,5 miljoonaa yhtiön osaketta. Sopimuksen mukaan Ravichanderin on määrä ostaa samanlainen erä vielä myöhemmin.

Viime vuosien kasvunäyttöihin nähden arvostus on kohtuullinen. Kunhan vain saamiset kotoutuvat kolmannen vuosineljänneksen malliin, niin hauki on valmis lähtemään kaislikosta.

60 tykkäystä

Ei tämä kieltämättä kauhean huonolta nyt näytä kun yleisenä laskupäivänäkin menee analyytikon tavoitehinta rikki. Joulupukkiralli?

24 tykkäystä