Tecnotree sijoituskohteena

"Tecnotreen yhtiökokous jätti myöntämättä vastuuvapauden entiselle hallituksen jäsenelle Markku Wileniukselle.
Turun yliopiston tulevaisuudentutkimuksen professori Markku Wilenius sai 60 000 euron seuraamusmaksun liiketoimikiellon rikkomisesta. Asiasta kertoi tammikuussa Finanssivalvonta

2 tykkäystä

Yrityksen puolesta vastattiin yhtiökokouksessa, että jollei asialla ole jotain taloudellista vaikutusta, ei heillä ole intressiä tai aikeita tehdä jatkotoimia. Ymmärtääkseni tuo lähinnä tuo tekee Wileniuksesta “vapaata riistaa”, mikäli hänen hallitustyöskentelystään löytyy jotain moitittavaa, mutta en ole varma mitä se ihan käytännössä merkitsee.

3 tykkäystä

Yrityksen puolesta? Kuka vastasi? Tuohan on tarvittaessa ylimääräisen yhtiökokouksen asia.

1 tykkäys

Intialainen herra salin oikealla puolella – nimi meni kyllä ohi, ja oikeastaan asemakin. Mahtoikohan olla jokin viestintähenkilö?

3 tykkäystä

Hallituksen puheenjohtaja muuten kommentoi hyvin selvästi, suomenkielellä, ettei tämä ole yhtiön asia, vaan osakkeenomistajien asia. Eli siitä vaan nostamaan syytettä, jos keksit, miten tämän herran toiminta aiheutti yhtiölle vahinkoa ja kuinka paljon. Eteenpäin, sanoisin.

17 tykkäystä

Jos saa spekuloida Wileniuksen tapausta lukien sitä kuin piru raamattua, oli minusta selvää että asia järjestettiin tahallaan niin että hän jäi yksin ilman vastuuvapautta. Miksi näin? Puhdasta arvausta mutta en olisi hämmästynyt jos se olisi tehty jotta hän muistaa vaitiolovelvollisuutensa hyvin jatkossakin.

Isossa kuvassa en usko että asialla on sen suurempaa merkitystä. Kannattaa keskittyä yhtiön varsinaisen liiketoiminnan seuraamiseen.

2 tykkäystä

“Hallituksen puheenjohtaja muuten kommentoi hyvin selvästi, suomenkielellä, ettei tämä ole yhtiön asia, vaan osakkeenomistajien asia.”

Macleod ei tiettävästi ole lausunut sanaakaan suomen kielellä.
Kommentin esitti Hammaren.

6 tykkäystä

Nairan arvo näyttää vain jatkavan matkaansa ylös, hyvä juttu.
image

21 tykkäystä

Jahas. Viikko taputeltu ja maanantaina 22.4. olisi sitten ensimmäinen kaupankäyntipäivä Tecnotreen osakkeiden uudella kokonaismäärällä.

20 tykkäystä

Tässä avattu myös warrantteja sun muita koskevat muutokset spitin jälkeen.

5 tykkäystä

Niin, eli menee ihan normaalisti kaikki 20/1 kuten kuuluukin

6 tykkäystä

Ja jos joku kuvitteli ettei menisi, niin ihan tiedoksi että tämä oli kyllä aivan selvää koska näin käänteiset splitit toimivat. Kun osakemäärä muuttuu splitissä tai käänteisessä splitissä, kaikki asiat jotka riippuvat osakemäärästä muuttuvat sen mukana täysin mekaanisesti.

14 tykkäystä

Näyttääkö muilla salkun Tecnotree rivi miltä? Itsellä määrä näyttää OP:lla oikein mutta summa ei. Lienee perus viiveet niillä :thinking:

Ei merkitse mitään ennen maanantai-aamua. Todennäköisesti korjautuu kunhan markkinalta tulee ensimmäinen uusi noteeraus ja siihen asti näyttää perjantain päätöskurssin mukaan.

3 tykkäystä

Kappalemäärä = euromääräinen arvo…ja näköjään kaksi riviä, uusi ja vanha. Asiaankuuluvaa “sekoilua”, tullee kuntoon kun arki koittaa… Ma, ti…:sweat_smile:

1 tykkäys

Mihin tämä perustuu? Osakeyhtiölain mukaan täysin päätettävissä ja sovittavissa miten warrantit ym käyttäytyvät splitissä. Eli ei mene millään tavalla lukitusti aina noin vaan riippuu täysin oikeuksia koskevista ehdoista jotka osakkeenomistajat hyväksyneet.

No sanotaan sitten niin että “toimivat näin ellei jotain todella poikkeuksellista tapahdu”. Ei tule mieleen yhtään esimerkkiä tällaisesta, tietääkö joku että joskus olisi tapahtunut toisin?

1 tykkäys

Tuo on kaikista loogisin tapa tehdä ehdot, mutta se on eri asia kuuluttaa yleisesti faktana että aina menee mekaanisesti noin.

Tecnotreen warranttisäätö on niin poikkeuksellinen että ei paljon voi luottaa siihen miten asiat muiden yhtiöiden spliteissä menee.

Viesti yhdistettiin ketjuun: Titanium - Kasvun toista tukijalkaa etsimässä

Ainakin Nordnet näyttää selvinneen tänään splitistä oikein - määrä ja vanha data muuttunut kuten pitääkin. Seuraavaksi arpomista että tuleeko jotain eeppistä sekoilua hinnan kanssa kun joku välittäjä ei hommaa osaa. Kiinnostaisi tietää esim. mitä OP näyttää :smiley:

3 tykkäystä