Tecnotree sijoituskohteena

kuva

Tässä vielä kyltti tarkemmin. Miljoonien arvoinen yritys käyttää gmailia sähköpostina. Joku innokas voi koittaa soittaa tuohon numeroon.

36 tykkäystä

Nyt olisi johdon kommentti paikallaan. sen verran on vauhtia osakekurssissa. Rohkealle olisi tarjolla tilipäivä, jos uskoo rekyyliin.

9 tykkäystä

Ei ole hyväksi olla hyväuskoinen. Löydätkö kusetusta (tälleen pienessä mittakaavassa) esim. linkedn-kuvakaappauksestasi? No, siinä on Pericius-työkokemusta vajaa 6 vuotta, ja firma on perustettu ilmeisesti loppuvuodesta 2021… Eli lyhyelläkin matikalla laskien… :thinking:

11 tykkäystä

Työskentelen 100+ miljardin yrityksessä ja meillä siirryttiin gmailiin. Tosin ei ole @gmail.com päätteellä vaan @firmannimi.com

3 tykkäystä

Niin siis tuo @gmail.com firman päätteenä on se mikä ihmetyttää. Ihan ok jollekin yhden konsultin firmalle, mutta että miljoonaluokan yritykselle.

17 tykkäystä

Mikäli saan loman järjestymään duunista eikä tämä homma johdon kanssa keskustelemalla avaudu, niin mä voisin tossa parin kuukauden sisään ottaa lennot Bangaloreen ja käydä katsomassa että mikä meininki. On pitänyt vuosia tehdä reissu Intiaan, niin tämä olisi aika hyvä tekosyy käydä fiilistelemässä paikallista menoa :cowboy_hat_face:

Nigeriaan saa mennä sit joku toinen. Ehdotan Lyncheilun kuninkuusluokassa toimivaa @_TeemuHinkula pestiin :smiley:

178 tykkäystä

Laitoin kokeeksi pari viikkoa sitten tuonne oman CV:ni ja tarjosin koodausapua alihankkijana. Ei vastausta. Yritin sitten soittaakin tuohon samaan numeroon, mutta kukaan ei vastannut.
Viittasin aikaisemmin aiheeseen kusetus ja huonot yrityskaupat.

93 tykkäystä

Tuo käsittääkseni näyttää työntekijän itse ilmoittamat tiedot, joten en odota sen olevan 100% pedantti. Minäkin olen ollut töissä firmoissa, joiden nimi on muuttunut, ja CV:ssäni lukee vain niiden viimeisimmät nimet. Tällä hetkellä otaksun (ehkä naiivisti), että Pericius on spinnattu Tecnovoksesta, ja sinne on siirtynyt työntekijöitä suoraan aiemmasta paikasta.

e: Ja lisättäköön vielä, että kaikissa noissa profiileissa urahistoria on ilmoitettu eri tavalla. Erään kohdalla näkyy puolestaan juurikin niin, että ensin on oltu Tecnovosilla töissä, sitten siirrytty Periciukselle 2021 ja lopulta Tecnotreelle.

4 tykkäystä

Kovasti lähti kurssi rommaamaan ilmeisesti täältä keskusteluista johtuvista syistä, jotka kaipaavat nyt oikeasti faktaa taakseen. Nyt olisi firman johdon aika nousta esiin, jos yhtääkään arvosta SIJOITTAJIA.

21 tykkäystä

@Roni_Peuranheimo miten olisi, jos olisit yhteydessä?!

28 tykkäystä

Etenisikö vaatimus erityistilintarkastuksesta esim. tätä kautta?

19 tykkäystä

Huhhuh, onpa mielenkiintoinen puhallus Tecnotreeltä. Hattu pois Inderesin palstalaisiille, jotka tämän tonkivat

61 tykkäystä

Eikös osinkotuottoprosentistakin voi päätellä jotain…mihin rahat valuu?

1 tykkäys

Toistaiseksi tää kaikki on paremman tiedon puutteessa tapahtuvaa spekulaatiota. Mutta mahdollista.

5 tykkäystä

Laitan yhtiölle pian kyselyä, jossa pyydän avaamaan yrityskauppaa tarkemmin. Katsotaan mitä vastaavat.

150 tykkäystä

Huikea viesti, lienee Inden palstan yksi kovimmista faktankaiveluista koskaan!

Tuo yrityskauppa 2m etumaksuineen ilman että kerrotaan mitä/miksi ollaan ostamassa oli iso punainen lippu mutta nyt kun tämän taustat kaivoit niin lippu on about jäähallin kokoinen.

Itselle tulee mieleen heti että tämä ostettu yritys on joku johdon/lähipiirin bulvaani/pöytälaatikkofirma ja 2m siirrettiin käytännössä omiin taskuihin. Viattomampi selitys olisi joku korruptiokanava eli kauppaa on saatu sillä että samalla ostetaan joku tällainen intialainen firma jonka omistaa TT:n asiakkaan lähipiiri.

Joka tapauksessa tämä case pitää nyt oikeasti kaivaa kunnolla esille. Tässä on nyt @Mikael_Rautanen @Antti_Viljakainen sellainen tunkio joka on Indenkin toimesta pakko kaivaa läpi oman uskottavuuden nimissä, nyt kun tämä on tuotu esiin täällä palstalla niin Inderesin on pakko tehdä asian suhteen jotain koska muuten ollaan “syyllisiä” oman inaktiivisuuden kautta. Enään ei riitä kivakiva-juttelut johdon kanssa vaan pitää esittää ne vaikeat kysymykset jo eikä tyytyä epäselviin vastauksiin.

Tää on paha paikka eikä @Roni_Peuranheimo pidä syöttää suht uutena kaverina susille vaan vaatii järeämmät voimat myös Inden osalta.

210 tykkäystä

40 tykkäystä

Periciuksen perustaja ainakin siirtynyt Tecnotreelle Nigeriaan työnhaun yhteyshenkilöksi toukokuussa…

2 tykkäystä

Kommentoimatta firman ala-arvoista tiedottamista tai vähintäänkin epäilyttävää kirjanpitoa, en nyt tiedä miltä tuollaisten intialaisten konsulttihikipajojen muka pitäisi näyttää. Samalla oma työhistoriani on paperilla useita vuosia pidempi kuin sopimuksessa tai työnantajayritykseni perustamisesta, koska vaihdoin talon sisällä uuteen tytäryhtiöön. Näitä järjestelyjä on monenlaisia, tulkintoja uran kestosta myös.

En näe syytä epäillä, etteikö tuo ole oikea firma tässä maailmassa työntekijöineen asiakkaineen kaikkineen. Siinä voi lähteä ryhmä-älyllä mopo keulimaan jos odotellaan bangalorelaiselta postilaatikkotoimistolta (vissiin aika vahvasti etätyöfirma) pohjoismaista loistetta. Tämänkin tiedän omasta työelämästäni. Penään toki, palstalaisten mukana, lisätietoa, mutta myös ennen kenenkään tuomitsemista rikoksesta. Possasta sainkin veivattua itseni ohi (toistaiseksi) pahimpien pudotusten :tada:

Tämä oli omakin tulkintani. Arvatenkin Tecnotree oli yrityksen pääsiakkaita. Henkilöstömäärä ja lopullinen kauppahinta kuulostavat kriittiseltä tiedolta.

19 tykkäystä