Tekninen analyysi ja treidaus -opiskeluketju

Eli kumpaa suositte ? Ja onko siihen jotain syytä. Vai kannattaako 2 eri skenaariota käyttää jos esim sitä trendi viivan rikkomista haetaan.

Ps Nämä voisi melkein siirtää kysy osastolle

Tämmöiset “olenko kujalla”, “harjoittelin vähän”, “piirretäänkö näin vai noin” viestit olisi ehkä tosiaan parempi laittaa tuonne TA opiskeluketjuun. Tänne mieluusti vähän valmiimpaa analyysiä.

En halua liputella mutta voisiko @Johannes_Sippola vaikka siivoilla vähän tämänpäiväisiä, ja siirtää osan tuonne paremmalle alueelle - kiitos.

1 tykkäys

Siirretty @terva_xyz, sori kun meni parikin tuntia tossa aikaa! :slightly_smiling_face:

3 tykkäystä

Tuollaisen piirtää autochart Nokiasta

2 tykkäystä

Kolme vaihtoehtoa: hännän päästä, rungon päästä tai näiden väliltä eli hännän läpi. Valitsen noista kolmesta sen, jolla saan eniten kosketuksia. Siis käytännössä aina hännän läpi. Joskus menee rungon läpi, mikä heikentää viivaa. Jos kuitenkin samalla saan pari lisäosumaa häntiin, niin en tuosta välitä.

7 tykkäystä

Evossa saattaa tapahtua. Hieman epämääräinen CH muodustumassa . No jos ei muuta niin ollaan ainakin haettu vauhtia 844 rajan rikkomiseen . MA 20 alla tukee murtoa.
Evo muutenkin hieman laahannut josko nyt …Volumea kun saisi lisää niin näyttää hyvälle
Tämä siis minun tulkinta saa korjata,lisätä ehkä jopa liputtaa …

12 tykkäystä

image

Oisko Powercellissä toteutumassa mahdollinen H&S vai olenko täysin pihalla?
Kyseessä tuntigraafi.

Bitcoinissa H&S 4H framella?

1 tykkäys

Varmempi olis jos tukilinja olisi koko matkan sama. HS kuitenkin pääpointti on on että se testaa tukilinjaa ja sitten se pettää. Näin itse olen HS tulkinnut.

1 tykkäys

Onko Smart Eye:n 1h chartilla nähtävissä tuollainen nousuputkesta ulos breikkaaminen ja jos niin mistä tuohon voisi hakea seuraavaa tukitasoa?

Olen seurannut Smart Eye:ta tällaisella setupilla, jossa lyhyemmän aikavälin kolmiosta breikattiin alaspäin, mutta mennään vielä daily chartilla nousuputken sisällä. Tuossa sinun piirtämässäsi putkessa on useampi kosketuspiste kuin tässä tässä isossa, mutta jos katsoo nousutrendien huippujen ja pohjien mukaan niin pitäisin tätä putkea edelleen validina. MA50 tulee vastaan 200SEK pinnassa, joka toiminut aikaisemminkin vastuksena. Huolestuisin jos menee läpi tuosta liukuvasta.

5 tykkäystä

Smartti kävi puhkaisemassa trendilinjasta ja MA50:stä alaspäin, jännän äärellä ollaan.

Edit: meni selkeästi läpi. Seuraava tuki saattaisi olla viimeistään 177SEK pintaan MA100.

1 tykkäys

Smartilla on ollut järjetön kilpamyynti jo päiviä ja nyt näyttäisi tahti rauhoittuvan. Kaikki tosi pientä myyntiä, kymmeniä tai korkeintaan satoja lappuja kerrallaan. Esim. Sharevillestä näkee nonneroiden tappiollisia myyntejä eli ollaan lähdetty liian aikaisin laskuun mukaan eikä pokka pidä odottaa hetkeäkään ostolaidan heräilyä. Kai kiire Nokia-kaupoille. Jos maailma ei lopu vielä niin johan kohta arvosijoittajat heräävät.

Ostolaita heräilee.

Hyperahat karanneet älykkäästä silmästä ihan muihin lappuihin? :smiley:

1 tykkäys

Mistä tällainen kuvio johtuu daxissa? Kuvion pohja on tasolla 13530.
Samanlainen kuvio näkyy kyllä myös Russell 2000:ssa. Ehkä vain bugi?

2 tykkäystä

@tuhlaajapoika tänne kyselyt. Ja tässä vastaus :sweat_smile: Tekninen Analyysi ja TradingView opiskelu. Kysy & vastaa -ketju - #504 by Badwithmoney

Itse seuraan vielä tilannetta ja en ole ottanut positiota takaisin.

2 tykkäystä

Mikä tilanne tän osakkeen suhteen? Ite en saa tuntumaa tähän ja tuntuu et linjat on väärin piirretty.
Volyymi on ollut laskeva ja trendi alaspäin niin uskon, että hyvä mahdollisuus jatkaa viimeisimmän kynttilää pitkin alas.

En muuten ota kantaa mutta miksi 4h chartti, ehkä D/W chartit antaisi vähän perspektiiviä?

Itsellä oli tuonne VLDR:lle tukitaso piirrelty 21,4$ kohdalle, pari kertaa siitä otettu nousu ylöspäin tammikuussa. Suljettiin vielä sen päälle, vaikka käytiin alempana.
Historiaa ei ole kovin kauaksi, mutta päivägraafi antaa vähän enemmän näkymää.