Tokmanni - Mahdollisuuksien valintatalo?

Edelleen välittäjätilasto kuten aiemmin. Jos ostopuoli tästä vähän vielä laskee, niin painetaan takaisin 13,60 tasoille tietysti äkkiä. Pitääkö meidän vaan jaksaa ostaa? :blush:

1 tykkäys

Johtohenkilöllä hankintoja.

9 tykkäystä

Teknisesti mielenkiintoisia aikoja Tokmannilla. Tässä 14,5€-nurkilla on ollut tukea ja vastusta monta kertaa aiemminkin ja lisäksi nyt kolkutellaan ema50stä. Trendi on ollut tasaisen nouseva tuolta osarikuopasta, mutta tästä jos päästäisiin läpi niin voitaisiin saada vähän reippaampaa nousua hintaan.

Joulukuu lähestyy ja joulumarkkinaanhan oli q3-tietojen perusteella varauduttu hyvin, tässä voisi olla hyviä aineksia vahvalle loppuvuodelle eikä mahdollisesti pahenevasta koronatilanteesta tarvitse Tokmannin tapauksessa murehtia.

26 tykkäystä

Taisi hieman kurssi herätä kun johtoporras tankkaa…

6 tykkäystä

Nyt meni EMA50 rikki, pitäisi vielä päättää sen päälle päivätasolla, samaten olisi hyvä käydä korkkaamassa tuo 14,96 LH jossain kohtaa jotta saadaan HH tehtyä.

8 tykkäystä

Tokmanni oli esillä kauppalehden jutussa tänään:

Yksi voittajista on Tokmanni, joka saa kaikilta sitä seuraavilta viideltä analyytikolta osta- suosituksen. Konsensus osakkeen tavoitehinnasta on 17,58 euroa.

Tokmannin sivuilla 25.5.2020 päivitetyllä analyytikkoseurantasivulle on merkitty kahdeksan seuraajaa.
MarketScreener sisältää neljän analyytikon ennusteet, konsensushinta 17,48 €.

Tästä ketjussa on mainittu ainakin nämä tavoitehinnat:
OP: Suositus: Osta ja tavoitehinta: 18,00 €
Nordea: Suositus: Osta ja tavoitehinta: 15,50 €.
Danske puuttuu
Evli: 30.10.2020: Suositus: Osta (aik. Osta) Tavoitehinta 18,40 € (aik. 18,40 €) (Linkki raporttiin)
Kepler Cheuvreux: 30.10.2020: Suositus: Osta Tavoitehinta: 18,00 € (aik. 19,00 €) (Linkki)

Tokmannin ulkomainen seuranta on myös lisääntynyt. Aiemmin Tokmannin webcastissa kysymyksiä esitti myös Erasmus Gestionin analyytikko. Sitä kautta huomasin, että Erasmus Small Cap rahasto näyttää omistavan Tokmannia. Erasmuksen sivuilta löytyy ensimmäiset maininnat Tokmannista vuodelta 2019 ja sen jälkeen on myös tavattu Tokmannin johtoa

Erasmuksen uusimmassa päivityksessä 29.10. nostettiin esille Tokmannin markkinoita nopeampi kasvu (13,1%), verkkokaupan kasvu (150%) ja vaatekaupan alentunut myyntikate.

http://www.erasmusgestion.com/erasmus-en-direct/le-point-sur-les-valeurs/2163-les-nouvelles-des-portefeuilles-au-30-10-2020

29/10/2020 Tokmanni : le discounter finlandais a publié ses résultats du troisième trimestre. L’entreprise dégage une croissance du chiffre d’affaires nettement supérieure aux attentes (+13.1%). On peut souligner l’excellente performance du segment E-commerce qui voit ses ventes exploser de plus de 150% et l’augmentation des ventes de meubles de jardin et produits de sport. La profitabilité de Tokmanni recule légèrement, due principalement à un mauvais effet mix en lien avec des soldes sur les vêtements. Nous conservons. (Erasmus Small Cap)

17.11 ilmestyi myös lyhyt video, jossa Manon Coulon analysoi Tokmannia (ranskaksi).

19 tykkäystä

[quote=“Contrafun, post:412, topic:2105”]
Tokmannin ulkomainen seuranta on myös lisääntynyt.
[/quote] :moneybag: :moneybag:

Tää on poijjaat ja tyttelit aikasten hyvä merkki Mr. Tokmannille ja vähän meille omistajillekin!! :slight_smile:

Kun ulkkarit alkavat kiinnostua ja laittaa nk. iso-massea pöytään, niin 18 eedvarttia ei ole yhtään mitään ja vielä hurja joulumyyntikin tulossa :moneybag: :santa: :santa: :moneybag:

Aiemmin setä ehdotti, että Sanna ja Matti antais vanhalle sedälle ja muulle kituneelle kansalle pienen jouluyllätyksen suoraan Tokmannin lahjakortteina. Onkohan se eduskunnassa yhtään vetänyt? :thinking:

Masse-setä, FA, viime vuonna Tokmannin tasokas joulumainos pukkeineen ja rekkoineen oli mahtava! Mitä saamme täksi jouluksi? :santa: :santa: :santa:

13 tykkäystä

TJ tankkaa :clap:

19 tykkäystä

Etusivullinen Tokmannia eilisessä paikallislehdessä!
Pietarsaaren avajaiset torstaina

13 tykkäystä

Reissut on peruttu ja tavarajoulua pukkaa Näin korona vaikuttaa kauppojen joulusesonkiin

8 tykkäystä

Ei uutta, mutta laitetaan sama kuin mikä oli Tikkurila -ryhmässä:

"Kauppaketjun kurssinousussa tauko

Toinen koronarajoituksista hyötynyt yhtiö on halpakauppaketju Tokmanni , jonka tavoitehintojen konsensus on 17,58 euroa.

Kun maanantain päätöskurssi oli 14,60 euroa, osakkeella on nousuvaraa 20 prosenttia. Yhtiön kurssi on laskenut kesän jälkeen.

Finanssiyhtiö Evlin mukaan Tokmannin kasvu perustuu kauppaketjun laajenemiseen ja normaaliin myynnin kasvuun, joka on nopeampaa kuin markkinakasvu. Kannattavuutta ajaa kasvava määrä uusia omia tuotemerkkejä, parantunut hankinta ja tehokas kulukuri.

Evlin arvioissa Tokmannin ensi vuoden p/e-luku tälle ja ensi vuodelle on 13. Osinkotuotto tälle ja ensi vuodelle on noin viisi prosenttia.

Tokmannin heinä–syyskuun vertailukelpoinen liiketulos oli pettymys, vaikka esimerkiksi liikevaihto kasvoi aikaisempaa enemmän."

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/nama-helsingin-porssin-osakkeet-ovat-analyytikoiden-mukaan-nyt-selvasti-halpoja-alelaarista-loytyy-nelja-yhtiota-yli-20-prosentin-alennuksella/bb5ff523-c621-4189-97b7-ca66e8701193

5 tykkäystä

Päivän Kauppalehdessä on melko laaja juttu kotimaisista kaupan alan yhtiöistä. Muutama lainaus Tokmannin osalta:

”Kaupan alalle joulukvartaali on tyypillisesti paras, ja näin odotamme myös tänä vuonna käyvän, vaikka alkuvuosi on ollut todella vahva. Lyhyen ajan näkymät näyttävät siis erinomaisilta, mutta odotukset ovat pitkälti jo osakkeiden hinnoissa”, Vilppo sanoo.

Kesko ja Tokmanni ovat olleet tulosparantajien aatelia. […] Ennusteiden perusteella Keskon, Stockmannin ja Tokmannin liikevaihdon kasvu jää tulevina vuosina nollaan–kolmeen prosenttiin. […] Tokmannilla ja Kamuxilla liiketulosmarginaalit vahvistuvat ennusteiden mukaan lievästi noin 0,1 prosenttiyksikön vuosivauhtia.

Tokmanni yltää pörssin kauppayhtiöistä parhaaseen 4,3 prosentin osinkotuottoon. Kannattavuutta kuvaava oman pääoman tuotto on 33,1 prosenttia.

11 tykkäystä

Tokmanni on edelleen aliarvostettu. Piste.

Masse-setä, FA, Kai otit lisäerän viime alessa a’ 13.5 eetua?

9 tykkäystä

Mutta kansa kyllä arvostaa! Thanks folks!

Masse-setä, FA, Tervetuloa joukkoon, Pietarsaari :santa: :santa: :santa:

23 tykkäystä

Jonottavat ostamaan maskeja, kun kaikilla päässyt “loppumaan”.

4 tykkäystä

Arvatkaapa kaksi kertaa missä myymälässä näin kahden leikki-ikäisen lapsen vanhempana mielestäni on ehdottomasti paras ja monipuolisin leluvalikoima Redin kauppakeskuksessa? :heart_eyes:

11 tykkäystä

Tokmanni Pietarsaari avattu tänään klo. 8
Yli 100 jonotti jo ennen kuin ovet avattiin :+1:

13 tykkäystä

Olen Tokmannin uutiskirjeen tilaaja, ja mainoksia tulee kyllä aikamoisella frekvenssillä, melkein joka päivä. En ole huomannut, että olisi mitenkään profiloitua mainontaa, tässä olisi vähän parantamisen varaa, koska pehmolelut tai leikkikeittiöt eivät minuun iske.

Kovasti rummutetaan mustaa perjantaita ja verkosta ostamista. Q4 verkkokaupan luvut tulevat olemaan huikeat.

4 tykkäystä

Nyt on selvästikin Sannan ja Matin joululahja annettu meille nettosaajille Tokmannin lahjakortteina! :slight_smile:

Masse-setä, FA, nettosaaja ja Tokmannin omistaja = tuplavoitto, YES! :muscle:

9 tykkäystä

Turvavälit a’la Pietarsaari. Harkitsematonta Tokmannilta järjestää laumatilaisuuksia Korona-aikana. Ei hyvä. Juurikki toivoo vastuullisempaa toimintaa.

6 tykkäystä