Osakesijoittaminen

Videot sijoittamiseen liittyen

Selailtuani huomasin, että sijoituskirjallisuuden lisäksi löytyi ketju podcasteille. Videoita en kuitenkaan löytänyt, siksipä ajattelin avata niillekin oman ketjun. Samalla ensimmäinen suositus eli Damodaranin materiaalit Youtubesta. Osakkeiden arvonmäärityksessä hän on ymmärtääkseni ehdottomia kärkinimiä maailmassa, ja parhaat videot tukevat hyvin hänen kirjojensa oppeja. Reiluna kaverina hänen kanavaltaan löytyy muun muassa hänen huippuyliopistossa opettamansa valuaation kurssi.
Kotisivu:
http://pages.stern.nyu.edu/~adamodar/

8 tykkäystä

Videot voi laittaa myös yhtenä postauksena, mielellään sijoittamiseen suoraan liittyen. Musikaalit voi linkittää vaikka Kahvihuoneeseen jos siihen on pakottava tarve.

11 tykkäystä

Ainakin omasta mielestäni Ben Felix tekee todella laadukkaita videoita sijoittamisesta. Kaikissa videoissa mitä itse on tullut katsottua on viitattu useaan tieteelliseen tutkimukseen ja mitään pseudotiedettä tai sijoituskursseja ei näissä myydä.

4 tykkäystä
3 tykkäystä

Jos korona hermostuttaa eikä Vernerin rauhoittelut riittäneet niin tässä lisää (toki paljon muutakin hyvää asiaa) :

3 tykkäystä

Mitä sijoitusaiheisia kanavia seuraatte youtubessa?

Nordnet Suomi
Inderes TV
Invest with Sven Carlin, Ph.D
Mika Hyttinen
Uni Of Helsinki (Talouskriisit)

Tässä muutama vakituinen. Satunnaisesti kaikkea mitä kulloinkin tutkin. Yritän seurata omistanieni yhtiöiden webcastit yms. myös.

2 tykkäystä

Nyt tuli uusi sarja Nordnet Suomi YouTube kanavalle. :raised_hands: :raised_hands: :raised_hands:

2 tykkäystä

Kuuntelin juuri muutaman YouTube Interactive Investor kanavalta. Olen itse sijoittanut Buffettology rahastoon ja siitä syystä tietysti oli ilo löytää nämä videot. Keith Ashworth-Lord on ollut markkinoilla pitkään ja pidän hänen sijoitusviestintä tyylistään. Joka kuukausi tulee päivitystä, mitä on tehty ja miksi. Mukava olla kuukausisäästäjänä mukana.

1 tykkäys