Wuhan Coronavirus (Osa 1)

Ei kannata vähätellä, tohonkaan kuumeseen ei oo rokotteita, eikä auta maskit

Siihen on kuitenkin tehokas lääke joka vaikuttaa monta vuotta. Kamux mm. tarjoaa.

Nyt on sellainen kutina kaljussa, että ylilyönti on taas menossa. Osakkeiden lasku on antanut vähättelijöille muuta ajateltavaa, mutta nyt reaktiot ovat kääntyneet itseään ruokkivaksi epidemiaksi, missä viruksilla ei ole roolia. Taitaa tulla oikea mahdollisuuksien kevät rohkeimmille.

4 tykkäystä

Mielestäni coronasta jo panikoidaan ja uutisoidaan aivan kuin siinä olisi sama fatality kuin SARSsissa…

Diamond Princess -risteilijällä ollut 705 tapausta, kuolleita 4 ja vakavassa/kriittisessä tilassa 36. Olettaisin, että risteilijöiden keski-ikä on sangen korkea, joten tuonkaan perusteella kyseessä ei olisi niin tappava tauti mitä Kiinan lukemia tuijottamalla voisi uskoa.

Itse olen ehkä eniten huolissani Iranin tilanteesta, siellä kuolleiden perusteella tapauksia on vähintään kymmenkertainen määrä ilmoitettuihin nähden ja luottoa maan viranomaisten kykyyn hoitaa epidemiaa ei tunnu kovinkaan monella olevan.

Juurikin tämä. Täälläkin monilla alkaa olla jo todella suuret käteispainot ja koitetaan tehdä sitä tunnetusti äärimmäisen vaikeaa asiaa, eli ajoittaa pohjia. Myös kova oletus täällä että tämä on vasta laskettelun alkua, mutta samalla suurella osalla käteistä yli50%. Indeksit liikkuu jokaisen meidän tekemistä osto ja myynti toimeksiannoista, ei mistään muusta. Piste, jossa salkkujen tyhjentelijöiden osakkeet loppuvat loppuu myös indeksien kovat liikkeet alaspäin. Hyvä muistaa, että indeksit eivät ohjaa osakkeita vaan osakkeet indeksejä…

3 tykkäystä

Pieni riski tässä on edelleen, sillä tauti voi äkkiä pahentua jopa kahden viikon jälkeen sairastumisen alkamisesta. Eli sanoisin, että mikäli viikon päästä lukemat ovat edelleen nuo niin sitten viimeistään voi mietteet kääntää positiivisempaan suuntaan.

1 tykkäys

Vihdoin ja viimein aukesi tytön säästötilikin. Olin aiemmin miettinyt, et vähä kallista on ja pitää odotella ostopaikkoja. No nyt sellainen tarjottiin just oikeaan aikaan.

1 tykkäys

Jep ja ainakin influenssan jälkeen riski sairastua erilaisiin vakaviin jälkitauteihin on suurempi kuin tavallisen nuhakuumeen jälkeen. Eikä tietysti vielä ole selvää kuinka pitkän resistenssin koronan sairastaminen antaa.

1 tykkäys

Olin sanomassa, että kuulostaa miesflunssalta :neutral_face:

E. Äh antaa olla. En osaa tätä foorumisoftaa käyttää

2 tykkäystä

"Yrittäjä pitää viranomaisten laajamittaisia toimenpiteitä lähtökohtaisesti oikeana ratkaisuna, mutta uskoo, että koronavirukseen liittyen liikkeellä paljon liioiteltua hätää.

– Ulkomailla puhutaan siitä, että Italiaan ei kannata matkustaa, se tuntuu aika liioitellulta. On kuin tänne olisi levinnyt kolera eikä korona, hän sanoo."

Ei tunnu koronan keskuksessa yrittäjiä haittaavan muu kuin menetetyt tulot. :slight_smile:

1 tykkäys

Nyt oli Diamond Princess -laivan potilaista viides kuollut. Vanhempi nainen, joka oli diagnosoitu 6.2. ja viety sairaalahoitoon seuraavana päivänä. Kärsi myös diabeteksesta ja korkeasta verenpaineesta. Lähde: Japanese woman quarantined on the Diamond Princess dies from coronavirus | Daily Mail Online

1 tykkäys
1 tykkäys

Mielenkiintoisen suoraa puhetta, myönnetään suoraan kuten asia on. Entisen ministerin on aina helpompi puhua kuin virassa olevan :slight_smile:

Terveysviranomaisten mukaan ”on vain ajan kysymys”, että koronavirus leviää laajemmin koko saarivaltakuntaan.

2 tykkäystä

Täältä löytyy Kiinan virallisen propagandaäänitorven Global Timesin livepäicitys tilanteesta. Näitä uusiutuvia tapauksia pulpahtelee. En tiedä, onko tämä kovin yleistä vielä:

Linkki fiidiin: https://www.globaltimes.cn//content/1177737.shtml

5 tykkäystä

Tappavan influenssaviruksen ja huuliherpesviruksen mutaatio? :grimacing:

4 tykkäystä

Kovin hitaasti ilmoittelee tartunnoistaan Italia ja USA, kun muilta tuntuu tulevan joka tunti jotain: COVID Live - Coronavirus Statistics - Worldometer

Vai onko joku löytänyt USA:n eilisiä lukuja tai Italian tämän päivän lukuja jostain?

En ole nähnyt.

Iranista näin…

Siellä on myös nyt useampi parlamentin jäsen saanut tartunnan.

Iranissa tauti on sitten kunnolla poliittisessa ohjauksessa mukana.