Wulff-yhtiöt Oyj

Tätä seurannut itsekin. Hyvä että tekniset indikaattorit nousee sieltä hitaasti perässä, mutta katson tätä itse enemmän funda pohjalta. Odottelen että kurssi korjaa, jos Staplesin integraatio onnistuu ja synergiaedut alkavat näkyä rivillä. Johdon ostot antaa mahdollisesti osviittaa mitä tuleman pitää. Messuliiketoimintakin jos pääsee starttaamaan loppukesästä voisi tulevista vuosista tulla oikein lihavat omistajille :slight_smile:

8 tykkäystä

Joo siis ehdottomasti olen itsekin tässä fundasyiden vuoksi mukana ja näen erittäin hyvän potentiaalin tässä seuraavalle 12-18kklle Staples-ostoksen ja messujen avautumisen myötä. :+1:

15 tykkäystä

Kaikki uutiset | Kauppalehti

Maksumuurin takana osta-suositus Wulffille tämän viikon jälkipörssissä. Ei sinänsä mitään uutta vähänkään yhtiötä tai Inderesiä seuraaville.

7 tykkäystä

Toiseksi suurin omistaja Ari Pikkarainen jatkaa myyntejään:

Toukokuussa myi jo 143k osaketta
Näyttökuva 2021-6-29 kello 13.04.02

Huhtikuussa meni 167k osaketta ja maaliskuussa 117k.

Kesäkuussa myynyt siis nyt noin 40k lappua eli tahti hieman hidastunut, olisiko myynnit jo loppumassa(?) Taitavat olla käytännössä melkein kaikki nämä Nordean kautta myydyt Pikkaraisen myymiä, eli eipä tuolla myyntilaidalla oikein ketään muuta ole.

Viime aikoina tuntuu, että on salkkuun eksynyt useampiakin näitä aliarvostettuja osakkeita, joita painaa yhden ison osakkaan myynnit. Pidän oikein paljon näistä single-seller-setupeista, eiköhän tässäkin aliarvostus purkaannu kun myynnit laantuvat ja päästään kohti 5€a.

18 tykkäystä

16:54 näytti 100 000 lappua vaihtuvan NRD-NRD välillä.

3 tykkäystä

Sama ”valas” näyttäisi olevan ostolaidalla kuin eilenkin, nyt alkaa näyttää hyvältä varsinkin kun myyntilaidalla on hiljaista

7 tykkäystä

Myös fundamenttipohjalta päästään näkemään mitä Q2 tuo tullessaan. Koronan boostaama hygieniatarvikkeiden myynti varmasti tukee edelleen samalla kun muiden tuoteryhmien myynnin luulisi vetävän ohessa pikkuhiljaa paremmin. Mielenkiinto näiden ohella kuitenkin miten yrityskaupan jälkeinen toiminta on lähtenyt käyntiin. Mitäs kanssasijoittajat mieltä näistä?

4 tykkäystä

Ollin ennakko maanantaille

Ennusteissa on aika huimat luvut raportoiduille (ei-oikaistuille) numeroille, etenkin koko vuodelle 2021. Olisitko @Olli_Koponen pystynyt valaisemaan mistä nuo numerot syntyvät, kun yhtiösivun oikaistuissa numeroissa ei päästäisi vielä vuonna 2023 lähellekään 2021 ennustettasi (EPS (rap.) -21 0,75€ vs EPS (oik.) -23 0,53€). Tokko integraatiokulut venyvät 2023 asti?

Ennuste

Yhtiösivun numerot

7 tykkäystä

Moi @tonimerkki ja kiitos kysymyksestä. Se johtuu Wulffin kirjaamasta negatiivisesta liikearvon kirjauksesta yrityskaupan yhteydessä (+4,5 MEUR). Olemme oikaisseet sen oikaistuissa luvuissa, mutta raportoiduissa luvuissa se näkyy.

Myös Wulffin ohjeistus tämän huomioi oletettavasti näin:

Toivottavasti tämä vastasi kysymykseen.

3 tykkäystä

No tämähän selitti, kiitos! Voiton kirjaaminen yrityskaupasta on vieläkin niin erikoinen tapahtuma ettei sillä tosiaan tule mieleen selittää kertaluontoista plussaa tuloksessa :sweat_smile:

3 tykkäystä

Mihin kellonaikaan Wulff julkaisee Q2 osarin maanantaina? Koitin sijoittajasivuiltaan sekä googlesta etsiä muttei löytynyt. Myöskään @Olli_Vilppo n tulosennakossa ei ole mainintaa.

1 tykkäys

@Olli_Koponen vois tietää paremmin, mutta jos ennakossa ei mainintaa niin voi olla että sen tietää vain yhtiö itse

2 tykkäystä

Kellonaikoja ei mainita aiheeseen liittyvässä tiedotteessa, mutta yleensä tullut klo10:

2 tykkäystä

Pahoittelut. Rapalan viime syksystä lähteneen hyvä nousulegin aikana tullut sua tagailtya Rapala-ketjuun niin jäänyt sieltä päälle tuo sinun käyttäjänimi, toki tiesin että Olli Koponen vastaa teillä Wulffista ja hänelle oli tarkoitus mennä :+1:

Ja kiitos @Johnnyboy, pitää olla 10 haminoissa aamulla kärppänä päivittämässä selainta.

Aamuisin yleensä tullut. Sanotaan 9-10 aikoihin viimeistään.

3 tykkäystä

Muutos johtoryhmässä

1 tykkäys

No nyt!

EPS 0,65€ vs. inden ennuste 0,47€ :moneybag:

6 tykkäystä

Tässä vielä tiedote:

5 tykkäystä

Hyvältä näyttää. Yli indereksen ennusteiden meni

liikevaihto 23,2
käyttökate 5,1
liikevoitto 4,6
eps 0,65

liikevaihdon ohjeistusta nostetaan

5 tykkäystä

Pelkästään puolen vuoden EPSllä P/E on 7. P/S yli 90meur vaihdolla n 0,3. Tunnusluvut alkaa näyttämään kohtuullisilta :grin:

3 tykkäystä