Zaptec - Älykästä sähköautolataamista

"The sale was conducted as an accelerated bookbuilding process, and the book was multiple times oversubscribed"

21 tykkäystä

Pareto höijaa, NOK 75.

21 tykkäystä

Norjaksi Pareton päivityksestä

22 tykkäystä

Zaptecin kotilaturit ovat kyllä kovin kauniisti muotoiltuja ja värejäkin on moneen makuun.

14 tykkäystä

Olen samaa mieltä. Muutoinkin miettinyt, että jos omaan kotiin olisi hankinnassa laturi, niin lopullisen päätöksen tekisi todennäköisesti vaimo ja silloin valinta perustuu ulkonäköön ja väriin.:grin:

5 tykkäystä

Hyvältä lisäykseltä tuo Go-malli vaikuttaa Pron rinnalle. Hinta näyttää olevan noin 700€ joka on ihan kohtuullinen kun vertaa yleiseen hintatasoon. Sähkön spot hinnan mukaan säätyvään lataukseen en ole vielä törmännyt kilpailijoilla. Tällä hetkellä ainakin kun sähkön hinta heiluu jopa 0.2€/kWh yläpuolella niin pörssisähköä käyttävälle varmasti hyvä ominaisuus. Go-mallin voi kytkeä samaan sovellukseen kuin Pro malliin ja mitä äppiä katoin niin vaikuttaa kyllä parhaiten tehdyltä mitä latureissa on. Tässä varmasti korostuu Norjalaisten pitempi kokemus ja käyttäjiltä vuosien mittaan saatu palaute. Kysymys on onko kotikäyttäjät valmiita maksamaan tästä sovelluksen käytöstä 3€/kk vai riittääkö, että auto vain latautuu sitä sen enempää seuraamatta. Nykyään myös autoilla on omat sovellukset josta voi seurata ja ajastaa lataamista eli tuleeko tästä enemmän Norjalaisittain tårta på tårta.

Kuromanhallintaa tuo Go-malli ei ilmeisesti tue mikä on ehkä pieni miinus mutta tietenkin jos sen haluaa niin löytyy sitten Pro-malli. Laturia käyttäneen näkökulmasta kotilaturissa voisi olla kiinteä piuha jonka vain kytkee heti autoon. Go-mallissa ei nytten ole kiinteää piuhaa, eli joko pitää aina ottaa piuha peräluukusta tai sitten pitää ostaa toinen piuha jonka jättää laturiin pysyvästi kiinni. Katteiden kannalta kiinteän piuhan puuttuminen on varmasti hyvä koska type2-kaapelit tuntuu olevan aika kalliita.

7 tykkäystä

Vaikuttaisi positiivisesti lähteneen uuden Go-mallin myynti Norjassa liikkeelle, ensimmäinen myyntierä loppunmyyty. Zaptec Go - Den minste og smarteste billaderen vår

image

31 tykkäystä

Onko Zaptecille tullut jotakin takapakkia ja en ole uutisia huomannut? Kovaa pyllymäkeä laskettellaan alas.

1 tykkäys

Piti tulla tätä myös juuri ihmettelemään. Ei ole itselle tullut mitään uutista vastaan.
Uudet laturit tulivat myyntiin ja näyttäisi menevän ihan mukavasti.

Ei ole tietääkseni tullut mitään.
Samanlaista laskettelua muissakin Norjan osakkeissa.
Ehkä vain myyntiä korkojen nousun pelossa?

Onhan tuo edelleenki hyvin tuottanut.

Uusiutuvien hinnoista ollaan viime päivinä otettu ilmoja pois ja sama vaikuttaa tietysti Zapteciin. Yrityksellä menee nähdäkseni paremmin kuin koskaan: uuden laturin ensimmäinen erä myytiin jo loppuun. Aika vahvoja tukitasoja tässä 50 kruunun nurkilla pitäisi olla, mutta ehkä joku TA-guru osaa kertoa tarkemmin.

Joo kyllä nyt on ollut pulkkamäkeä ihan maailmanlaajuisesti, jopa muuallakin kuin pelkästään näissä uusiutuvissa ym. Sp500 ja Nasse mukavasti punaisella, näillä näkymin samaa luvassa tänäänkin. Itsekin mietin mikä olisi hyvä lisäyspaikka tähän, ehkä odotan josko mennää jopa lähelle 40 NOK seutumia, mikäli tämä ralli jatkuu.

2 tykkäystä

Sisäpiiri ostoksilla NewsWeb

Board member of Zaptec AS Christian Rangen has today purchased 20,200 shares in Zaptec AS via his company Link One Gp AS at NOK 50.40 per share. Following this transaction, Christian Rangen and his close associates personally and through limited companies own a total of 624,762 shares in Zaptec AS.

27 tykkäystä

Eipä taida olla ihan pelkkä Zaptec mikä tällä hetkellä laskettelee? Voisikohan olla jotain tekemistä Jenkkien touhun kanssa?

Muutenkin tämähän on piensijoittajalle vain hyvä, että nämä eivät heti ampaise taivaisiin, vaan ehtii rauhassa kerätä pottia. Tähtäin tässä nyt tuskin kenellekään on ensi kuussa tai edes ensi vuodessa.

5 tykkäystä

Joo ei ole ainoa mikä laskettelee, mutta olisi kiva näissä laskuissa käydä vähän myös muiden kimppuun. Tästä ärräpääni johtuivat. :smiley:

2 tykkäystä

Juu moni valittaa kun mennyt ostamaan Zaptecia ja nyt ollaan turskalla.
Ehkä se on stonks go only up teema mikä on ollut pinnalla.
Loistava yhtiö tulevaisuutta ajatellen (oma mielipide), niin ei pieni laskettelu mitään haittaa, päinvastoin lisäyksien paikka.

Itse ostin nykyiseni 65.5nok pinnasta pari viikko sitten ja ollaan mukavasti tappiolla ja lisäilin tuossa 50nok pinnassa :slight_smile:

13 tykkäystä

Tällaisissa tilanteissa suosittelen tsekkaamaan Zaptecin raportteja vuodelta 2020. Trendi kova,
laajentuminen nopeiten kasvaville alueille päällä, kassa kunnossa jopa yritysostoja varten yms. Pidän aika varmana, että tänä vuonna vielä breikataan ATH-lukemat. Olen toki ollut monesti väärässäkin :slight_smile:

10 tykkäystä

Itsekin tässä jopa hamittelen, kun kaikki muu salkussa tippunut niin kivasti, niin miksei tämäkin johonkin 40Nok seutuville, niin pääsisi tankkaileen kunnolla lisää:)

3 tykkäystä

Joo vahvasti turska tuoksuu omissakin viikko sitten :smile: ostetuissa mutta tää nyt on tätä rahastojen sektorirotaatiota joka joskus sitten vaihtuu toiseen suuntaan taas kun huomataan että nämä nyt ostotrendissä olevat talouden uudelleenavausosakkeet ovat edelleenkin matalan kasvun velalla lastattuja firmoja ja se 0-5% kasvu ei oikein riitäkään kun ovat siihen mennessä täysin yliostettuja.

3 tykkäystä

Ei tästä lyhyen ajan kurssikehityksestä kannata kovin huolissaan olla, 10 päivää sitten myytiin 10% osakekannasta hintaan 60NOK / osake. Ja ostajia oli ”multiple times oversubscribed”

14 tykkäystä