Embracer Group AB - One group to implode them all

ABG nostaa rangen sek 230-355

18 tykkäystä

Hyvä! :+1:Embracerin arvostuksen kehittymisestä tulevaisuudessa voisi heittää arvion, että kyllä se markkinakin vielä oppii, kunhan yhtiö vaan jaksaa toistaa kyllästymiseen saakka nähtyä hyvää suoritustasoa.

Tuonne ABG:n alalaitaankin on matkaa se +20% …

12 tykkäystä

Danesh Zare
Equity Analyst
Owns shares in company
YES
Type
Date
Sell (Long)
2021-08-18

En saanut kuvaa liitettyä puhelimella, mutta eiköhän tuosta selvän saa. Nyt tuli RedEyen pelianalyytikolta erikoinen ratkaisu.

2 tykkäystä

Tässä näin. Analyytikkojen Embracerit.

2 tykkäystä

Sama analyytikko oli pari päivää sitten myynyt positiostaan Media and Game Investissäkin.

1 tykkäys

Melko äkkinäistä toimintaa Daneshilta. Edelliset Embracer tankkaukset 3.8 ja 10.8, mutta nyt hypättiinkin myyntilaidalle.

Odottelen mielenkiinnolla RedEyen seuraavaa Embracer päivitystä.

6 tykkäystä

Menee vähän aiheen ohi, mutta eikö naapurimaan analyytikoilla ole mitään kaupankäyntisääntöjä, kunhan ilmoittavat liikkeistään?
Inderesillä tuollainen veivaus ei onnistuisi: Analyytikko ei treidaa | Inderes: Osakeanalyysit, mallisalkku, osakevertailu & aamukatsaus

3 tykkäystä

Herää epäilys, olisiko voinut vahingossa lipsahtaa osto myynniksi sivulle?
Lähipäivinä selviää varmasti lisää, jotain hämärää tässä on :smiley:

1 tykkäys

No, oli sitten vain normaalia keventelyä, tyytymättömyyttä, pelkoa tai vahinko niin firman fundat eivät ole muuttuneet mihinkään ja yhden henkilön myynnin perusteella ei kannata johtopäätöksiä lähteä tekemään :grinning_face_with_smiling_eyes:

10 tykkäystä

Samaa mieltä siitä, että peliosakkeiden arvostukset vain tuntuvat olevan laskussa. Tarkemmin analysoimatta sanoisin, että ehkä vain huuma nousi turhan korkeaksi 2020 suoritusten takia ja jonkinlainen korjausliike on vain ihan hyvästä kun katsoo eteenpäin. Mutta myös Remedy on ottanut tästä kuokkaan. Huhtikuun puolivälistä (49,85) on sielläkin tultu -17% alas. Kun alan hyvätkin ottavat hittiä, parempi ettei ole huonompien kyydissä.

Embracerin orgaaninen kasvu Q2 kovaa vertailujaksoa vastaan näytti hyvältä. Samoin loppuvuoden odotusten nosto. Itselleni isoin kysymys Embracerin kanssa on aina se, miten pitkään uutta laadukasta ostettavaa löytyy. Ehkä markkinatilanne auttaa, koska oman kurssilommo on pienempi kuin ostokohteilla.

7 tykkäystä

Tavoitehintojen päivitykset

Nordea 285 > 295SEK
Goldman Sachs 359 > 321SEK
Pareto 315 > 325SEK

Lähde Avanza

Edit:

Nordea joko 290 tai 295SEK tuolla uutisissa lukee ainakin vielä toistaiseksi molemmat

20 tykkäystä

Sen enempää analysoimatta Remedyä tässä ketjussa, Q1 tulos jäi Inden ennusteista, vaikkakin kyse oli tulouttamiseen liittyvistä ajoituksista.

Embracer sen sijaan on toimittanut pääosin ennusteylityksiä, eikä korjausliikettä (-25% toukokuun alusta) voi siksi perustella millään tavoin tuloslaskelman pehmeydellä.

9 tykkäystä

Sisäpiirin ostot jatkuu. Ulf Hjalmarsson joka kuuluu hallitukseen (2018 lähtien). Osti ensimmäiset osakkeet.

11 tykkäystä

image

oopsie.

32 tykkäystä

Haha, olikohan eilinen analyytikon Sell -merkintä kämmi? :sweat_smile:

Ja ihan asiaakin… eli kyllähän tulos oli hyvä ja tästä hyvä jatkaa. Tätä latua arvostus alkaa korjaamaan ennemmin tai myöhemmin. Aletaan olemaan jo arvo-osakkeen kertoimissa. Ja kasvu jatkuu.

4 tykkäystä

Shortit haistoivat veren :thinking:

TA-mielessä tehtiin juuri onnistunut IHS 15min kynttilöillä, joten sen suhteen trendi voisi olla muuttumassa. Jos jättää eilisen osaripäivän huomioimatta, niin daily uptrend päällä ja kasvavalla volyymilla (tukee myös nousun jatkoa).

14 tykkäystä

Tuo on tällä hetkellä shortti, joka Embraceriin kohdistuu, eli sen osakkeista on shortattu 0,58 % (49 eniten ruotsalaisista)

Stillfronttia shortattu 2,91 % ja 9. eniten.

3 tykkäystä

Ensi viikolla käynnistyy Gamescom, esimakua tulevasta :

Kyseessä siis uusi Saints Row peli - https://saintsrow.com/ . Julkaisu jo keväällä

2 tykkäystä

Gearboxin toimitusjohtaja lisännyt

17 tykkäystä
7 tykkäystä