Hims&Hers - Kolmessa vuodessa kannattavaksi

Nysse tuli!
Hims Inc. - Hims & Hers Health, Inc. Reports Third Quarter 2023 Financial Results and Raises Full Year 2023 Outlook
Third Quarter 2023 Financial Highlights

  • Revenue was $226.7 million for the third quarter of 2023 compared to $144.8 million for the third quarter of 2022, an increase of 57% year-over-year.
  • Gross margin was 83% for the third quarter of 2023 compared to 79% for the third quarter of 2022.
  • Net loss was (7.6) million for the third quarter of 2023 compared to (18.8) million for the third quarter of 2022.
  • Adjusted EBITDA was 12.3 million for the third quarter of 2023 compared to (6.1) million for the third quarter of 2022.

Wow !!!

14 tykkäystä

EPS taisi mennä ennusteisiin ja liikevaihto yli ennusteiden, mikäli noihin Investing.comin ennustelukuihin voi luottaa. Lisäksi ilmoittivat 50 miljoonan share buyback ohjelmasta.

Hyvältä näyttää kehitys omiin silmiin näin nopeasti vilkaistuna.

8 tykkäystä

Eilisiltaisessa earnings callissa talousjohtaja Yemi Okupe sanoi yhtiön kääntyvän voitolliseksi ensi vuoden alkupuoliskolla, mahdollisesti jo tämän vuoden viimeisellä neljänneksellä:

“Financial performance continues to be exceptional across all measures and momentum remains solid. As a result of these trends, we expect to generate our first quarter of positive net income within the first half of 2024. Accelerating momentum could bring attainment of this milestone as early as the fourth quarter of 2023. While this is an exceptional milestone to achieve so early in our company’s life cycle, our focus remains, firstly, on extending our market leadership position through elevating value provided on our platform, which we expect will drive the acquisition of more customers and stronger retention; and secondarily on the continued strengthening of our balance sheet through cash flow generation.”

10 tykkäystä

Hims kyllä jakaa sijoittajien mielipiteitä - osalle hoito ja terveys on bulkkia, missä kilpailu aina syö marginaalit. Osalle Hims on kuin hampurilaisketju personoiduin annoksin. Luin noita Hims kommentteja netistä ja kyllä moni dissaa yhtiötä ja sanoo, että kohta kasvu hyytyy, kun markkinointia pitää vähentää.

Viimeisestä osarista on huomioitava se, että yhtiö pystyi parantamaan marginaaliaan, vaikka alensi hintojaan. Tämä hinnan alenuksen ilmoitus oli Q2 aikoihin vissiin shokki markkinoille. Mutta nyt nähdään, että homma toimii. Sijoittajapuhelussa mainittiin edelleen sitä, että korkea marginaali antaa mahdollisuuksia edelleen tehdä näitä erilaisia kampanjoita asiakkaiden hyväksi. Hah haa, tämähän on myös fixua, koska sillä luodaan asiakaspitoa. Asiakkaat jäävät odottamaan seuraava alennuskampanjaa. Oon ennekin tainnut puhua siitä, että Hims käyttää todella klassista pelikirjaa nyt. Kun oma pumppu on iskussa, niin kilpailijoita laitetaan koville täsmäalennuksin. Ja taas saadaan lisää sitoutuneisuutta, skaalaetua, ja taas voidaan tehdä kampanja.

Minusta 50 miljoonan osakeosto-ohjelma oli julistus siitä, että yhtiössä on asiat kunnossa, ja koska markkina ei yhtiötä vielä arvosta kunnolla, niin palkitaan osakkeenomistajat sitten näin. Edellä kuvasin, kuinka yhtiö palkitsee asiakkaitaan hinnan alennuksin. Ja samoin nyt se sitten palkitsee omistajiaan. Voipi olla niin, että 10 vuoden päästä Himsiä referoidaan malliesimerkkinä johtamisesta ja markkinan valtaamisesta. Ja samalla se piti huolen asiakkaistaan ja omistajistaan, niitä aika ajoin palkiten.

11 tykkäystä

Eikös Weight Loss -kategorian pitänyt tulla vasta myöhemmin tarjolle :thinking:

Tässä on kyllä huikea potentiaali, kun saadaan käyntiin :cowboy_hat_face:

15 tykkäystä

https://investors.hims.com/news/news-details/2023/Hims--Hers-Launches-Holistic-Weight-Loss-Program-to-Break-the-Endless-Cycle-of-Weight-Gain-and-Loss/

8 tykkäystä

Hyvä ja selkokielinen juttu siitä miten Hims on lähestynyt tätä Weight Loss -asiaa. Sisältää myös Andrew Dudumin haastattelun.

https://www.fastcompany.com/90990975/hims-hers-weight-loss-exclusive

Olen vaikuttunut erilaisesta ja kokonaisvaltaisemmasta tavasta, jonka uskon resonoivan kohderyhmässä paremmin kuin pelkän Ozempicin jakelun.

5 tykkäystä

Toimitusjohtajan pidempi podcast haastattelu kiinnostuneille:

5 tykkäystä

Tein näin joulun vieton jälkeen tuon Himssin sivuilta löytyvän n.5min kestävä kyselyn, mikä suosittelee sinulle painonpudotukseen rohdot.

Oma testin antoi minulle alla olevat. Ei ole tosiaan paha hinta tuo 79$ kk hinta omasta “terveydestä”

Lisäksi noi itselle tarjotut kitit (1-5) on kaikki samanhintaisia.

Ainakin noiden käyttöliittymä on helppo mistä plussat :+1:


Ps: en mä oikeasti mikään lihava ole :thinking:

Edit: taitaa käydä kyllä laihdutuslääkkeet hyvin kaupaksi, kun perässä tulee s-postia että loppuu varastosta :rofl:

8 tykkäystä

Kiitos kun jaoit. Juurikin vastaukseesi kiteytyy HIMS:n vahvuus. Dialogi HIMS:n kanssa on yksinkertaista ja selkeää. Kylkiäisenä näyttäisi tulevan elämäntapaohjeita (behavioral program).
Mun mielestä HIMS vie meitä kohti omalääkärimallia. Ei mene kauankaan, kun AI agentit alkavat antamaan hyvinkin yksityiskohtaisia suosituksia, kyselyiden kylkiäisenä. Ja suositusten tarkkuus paranee kokoajan mitä enemmän HIMSin tietovarastoon kerääntyy asiakkaan dataa.

Mikäs on täällä ketjussa tuntuma Q4:n onnistumiseen? Itse olen luottavainen, liiketoiminta on laajentunut, USA:n kuluttajamarkkina on vahva ja HIMSin ympärillä ei ole ollut mitään skandaaleja. Ei muuta kuin jatketaan ihan rauhallisin mielin holdaamista…

11 tykkäystä

Pari huomiota.

Markkinoijan näkökulmasta tuolla viestillä pyritään vain luomaan tunnetta rajatusta saatavuudesta, tilaamisen varmistamiseksi.

Toiseksi,
kun tarjolla on kuluttajille myös uudemmat GLP-1 analogit kuten Ozempic ja muut vastaavat valmisteet, on Himsin tarjonta valitettavan vanhanaikaista ja tehotonta uusiin lääkehoitoihin verrattuna.

Mutta hyvä alku aloittaa laihduttamisen tuki edes näillä!

3 tykkäystä

Semmoinen huomio tätä tutkiessa, että näiden hallituksessa istuu David Wells millä on tilillään alla oleva pesti.


4 tykkäystä

Disagree

Tai ehkä mä olen vanhanaikainen. Musta tää alla oleva juttu kertoo nimenomaan sen miten lähestymistapa on tuore ja sisältää erottautumis- sekä kustannuspuolella vahvuuksia.

1 tykkäys

Näin se on. Terveydenhuollon alalla on monta tapaa tarjota ratkaisuja, ja kukin meistä valitsee itselleen sopivan. @Construct-Destruct in jakama artikkeli on hyvä. Siinä tj. toteaa, että he etenevät varovasti, ja toisaalta heidän hoitoratkaisut ovat kokonaisvaltaisia, sisältäen siis elämäntavan tarkkailua ja muuttamista. Himsille ja Novo Nordiskille löytyy omat asiakassegmenttinsä, ts. yhtiöt eivät syö toistensa leipää välttämättä paljoakaan.

1 tykkäys

Mielestäni tälle on hyvä verrokki ELF Beauty, vaikka ei nyt ihan samalla alalla olekkaan, mutta lv taso, kasvu ja bruttokate menee molemmilla samalla kulmakertoimella(Hims tosin kaikessa edellä :rocket: ). Elf:in kurssissa näkee hyvin miten markkina reagoi, kun rahaa alkaa jäämään viivan alle.

Lisäksi tuosta markkina-arvosta näkee hyvin missä Himssin potentiaali on, jos ja kun rahaa alkaa jäämään viivan alle.

Edit: myös nämä joutuu käyttämään liikevaihdosta ison osan markkinointiin.


6 tykkäystä

Tähän vielä huomiona että Hims pystyy tekemään tulevaisuudessa rahan huomattavasti keveämmällä taseella, kun tuo Elf. Eli oman pääoman tuotto on toisella puolet parempi, jos päästään muuten samaan nettotulos prosenttiin.


10 tykkäystä

Ketjun otsikko on laadittu vuoden 2021 lopulla, joten tänä vuonna pitäisi siis päästä voitolliseksi.

Tämä artikkeli Motley Fool käsittelee tähän liittyvää näkökulmaa. Analyytikot eivät odota voitollista tulosta, mutta CEO on antanut ymmärtää että voitolle päästään.

8 tykkäystä

Eli Lilly & Company (LLY) on julkaissut oman digialustansa ja siellä on kärjessä painon hallinnan lääkkeet.

Lilly Launches End-to-End Digital Healthcare Experience through LillyDirect™ | Eli Lilly and Company

Lisäksi USA:n lupaviranomainen FDA näyttää tekevän nyt paljon töitä näiden laihdutuslääkkeiden kanssa. Eli paljon tapahtuu tällä saralla ja osakevolatiliteettia riittää, kun isommat toimijat vaihtelee panotuksia yhtiöiden välillä uutisten mukaan.

LLY:n jätän saman tien sijoituskohteena väliin, koska sillä on nettovelkaa puolen liikevaihdon verran, eli ei osuu omiini kriiteereiheni.

On todella hyvä, että monet toimijat ja FDA aktivoituu näihin digipalveluihin, kokonaismarkkina kasvaa ja lainsäädäntö myös mukautuu tähän vääjäämättömään digikehitykseen.

11 tykkäystä

Tigress päivittää suosituksensa Himsistä:

  • Buy → Buy
  • $14 → $15
11 tykkäystä

Seeking Alpha vihjailee samansuuntaisia kuin yllä linkkaamani Motley Fool. Odotukset 2024 EPS on -0,06 ja positiivinen yllätys on hyvin mahdollinen.

“Analysts currently anticipate an EPS of -0.06 for 2024, but the potential for positive surprises in the Q4 earnings call could lead to upward revisions in EPS targets.”

EDIT:
Pieni lisäys vielä, uusi kumppanuus Hartford Healthcare “lähiterveydenhoidossa” laajentaa kattavuuden nyt yhteensä neljääntoista osavaltioon.

https://investors.hims.com/news/news-details/2024/Hims--Hers-Teams-with-Hartford-HealthCare-to-Connect-People-to-In-person-Care/default.aspx

11 tykkäystä