Hyzon Motors - Vetyvallankumous raskaalle liikenteelle

Näyttäis Melbournessa olevan useampi paikka haussa.

7 tykkäystä

Yle maalailee hyvinkin positiivista kuvaa vetyautoista. Hyvä, että täälläkin aletaan heräilemään pikkuhiljaa vedyn mahdollisuuksiin :sunglasses:

Vedyllä kulkevat autot ovat jopa sähköautoja ympäristöystävällisempiä – Suomessa niillä ei ajeta, sillä tankkausasemia ei ole | Yle Uutiset | yle.fi

40 tykkäystä

JP Morgan overweight, PT $18 :+1:

68 tykkäystä

Ovat jo pitkällä, samoin esim. Scanialla on autoja jo asiakkailla kenttäkokeissa. MB ja Volvo sekä Scania rakentavat akkutehtaita parasta aikaa.

Itse näen ongelmana sen, että Hyzon on pitkällä takamatkalla näitä merkkejä vastaan, koska näillä on jo valmiit korjaamoverkostot, myynti sekä asiakkaat. Puhumattakaan muista palveluista, jotka on helppo muokata diesel-autoista vastaamaan vetyautoja.

Kuljetusalan luonne on yleisesti se, ettei ennakoimattomia pysähdyksiä syntyisi ja korjaamoverkosto täytyy osua mielellään kuljetusreitin molempiin päihin. Tämän infran rakentaminen ei käy hetkessä ja vaatii järjettömän määrän rahaa sekä luottamusta asiakkailta.

14 tykkäystä

65 tykkäystä

Under the non-binding MoU, the initial order of 100 vehicles is expected before the end of 2021 while the other 400 vehicles will be ordered in 2022.

33 tykkäystä

Ensimmäiset 100 tänä vuonna😲 huhhuh😅 Kiinassa näköjään hyvällä mallilla.

Edit. Puhutaan tosiaan tilauksesta, ei toimituksesta. Kiitos tarkkasilmäisille, erikoiselta se kuulostikin.:grinning: Mutta iso tilaus tulossa

26 tykkäystä

Kyllä on maailmankirjat sekaisin, jos näihin uutisiin lasketellaan vielä pulkkamäkeä :sweat_smile:

21 tykkäystä

Ei kai tuossa uutsisessa sanottu että tänä vuonna toimitetaan sata ajoneuvoa vaan että ensimmäisen sadan ajoneuvon sitova tilaus tehdään tänä vuonna?

8 tykkäystä

Seison korjattuna! Kiitokset!

2 tykkäystä

Noi jenkkilän suositukset on kyllä mielenkiintoisia, eli mitä täytyy olla nousuvaraa, jotta tulee osta -suositus. Eilisen kurssin ja tuon tavoitehinnan välillä kun on vain reipas 100% :smiley:

20 tykkäystä

Tapaus Nikola on kyllä laittanut kiinnittämään huomiota näissä ilmoituksissa sanoihin “non-binding” & “is expected”
Pitkä on vielä matka vaikka hyvältä alulta näyttääkin

11 tykkäystä

Nasdaqin avauksessa

47 tykkäystä

Hyzonissa on kyllä kivointa se, että koko ajan vaikuttaa tapahtuvan aivan hirveästi. Päivittäin uutta diiliä, messua tai muuta positiivista hytinää. Ero kuin yö ja päivä kun vertaa moniin muihin start uppeihin.

Koskaan ei kai pitäisi nuolaista ennen kuin tipahtaa, mutta ihme jos tällä tekemisellä enää nähdään alle 8$ hintoja.

28 tykkäystä

Tollanen tilaus tekee liikevaihtoa about 130M$?

16 tykkäystä

Alkaa Hyzon päästä suuren yleisön tietoisuuteen ja kun oikeasti saadaan Nikola vertaukset pois sijoittajien mielestä niin eiköhän tästä vielä hyvät nousut oteta :grin:

48 tykkäystä

DA Davidson, PT $21, linkkiä en saanut vielä kun en ole virallista tiedotetta saanut kaivettua mistään. Uskon kuitenkin pitävän paikkansa.

16 tykkäystä

Linde aloittaa vihreän vedyn tuottamisen Niagara Fallsin kaupungissa New Yorkin osavaltiossa. Tietää hyvää myös Hyzonille, jonka pääkonttori samassa osavaltiossa reilun sadan kilometrin päässä. Toivottavasti luvassa yhteistyötä…:thinking: Pöhinä lisääntyy joka tapauksessa myös tuolla laidalla… Linde, Hyzon Motors, Plug Power…

12 tykkäystä

Ko. PT on annettu jo DCRB-aikoina:

10 tykkäystä

Pahoittelut sitten :slight_smile: osittain totta siis :rofl:

3 tykkäystä