Voxtur Analytics VXTR (entinen I Look About) TSXV - kiinteistödatan disruptio?

Mahdollisesti tyhmä kysymys, jos oikein ymmärsin niin I Look Aboutin alle kerätään muita yrityksiä , jolloin I Look About arvo nousee.

Mutta tuleeko tämä pöytälaatikko firma Vortex sitten I Look Aboutin alle , vai I Look About Vortexin alle ?

1 tykkäys

Kyseessä on Voxtur Analytics corp (itsekkin taisin joskus puhua vahingossa Vortexista) ja ILA tulee muuttamaan nimensä Voxturiksi.

2 tykkäystä

Kyllä se siitä, periaatteessa joka lappu on riskilappu, pitkässä pidossa. Näit lyhkäsiä pitoja vast muutama ja nyt sekin on nähty.:grin:

1 tykkäys

Lähtökohtaisesti luulisi jokaisen ymmärtävän että kanadalainen senttilappu josta ei google löydä juuri mitään, nimi on hassu ja nettisivut melko mahdottomat käyttää, on melko riskinen sijoitus. Muistan kun tehtiin joskus ylä-asteella nettisivuja atk-tunnilla ja ne oli kutakuinkin tollasia. Laskettiin vaan paljonko saadaan kävijöitä alareunan laskupalkkiin.
Dynacertissa kärsivällisyyteni riitti 6kk ja otettiin exit muutamia kymmeniä euroja pakkasella, mutta josko tässä tulisi jotain Jimboa parempaa pr:ää viimeistään keväällä niin mikäs tässä odotelessa.

17 tykkäystä

Samat ajatukset pitkälti nettisivuista, mutta heti tuli mieleen Seppo Saarion pörssiraamatusta tämä kohta “Kun saat käsiisi ulkoasultaan vaatimattoman vuosikertomuksen, kiinnostu yhtiöstä, selvitä sen tilanne ja tulevaisuudennäkymät. Kun luet ylellisesti laadittua vuosikertomusta, ole epäluuloinen.” Tässä samalla paikkakunnalla missä asun on miljoonan liikevaihdolla pyörivä kivijalka, jonka www-sivut on kuin lapsen tekele… Kyllä nykyaikainen ulkoasu sopisi kieltämättä paremmin tälle yritykselle, menisikö sivut uusiksi kun nimi vaihtuu? Tuota hinnan heiluntaa en ihmettele kun katsoo tätä käyrää, jos kymmenen vuotta sitten on kurssi ollut sama mitä nytten, niin olisi varmaan moni myynyt kun kerrankin tulee mahdollisuus.

4 tykkäystä

Toinenkin sisäpiirin myynti, mutta myyjä oli yksi noista fuusion yhteydessä lähtevistä johtajista, joten ehkä ei ole sen kummempi signaali.

Young, Jeff $-7,000 -12,500 vol

In addition, the Corporation has received irrevocable resignations from Phillip Millar, Jeff Hack and Jeff Young, who have agreed to resign as directors of the Corporation immediately prior to the closing time of the Acquisition to accommodate the appointment of Albertelli, Michael Harris and Joseph Murin as directors of the Corporation.

1 tykkäys

Tuo “director” on vähän harhaanjohtava termi koska esim. tässä tapauksessa käsittääkseni on kyse hallituksen jäsenistä, jenkeissä board of directors vastaa suomalaisten yritysten hallitusta eli se taho joka edustaa osakkeenomistajia ja vastaa toimarin nimittämisestä/potkimisesta.

Eli tässä tapauksessa nuo lähtevät eivät ole käsittääkseni mitään operatiivisiä tyyppejä vaan hallituksen jäseniä jotka tekevät tilaa uusille omistusjärjestelyiden jälkeen.

3 tykkäystä

Kiitti, aina oppii jotain uutta :+1:

2 tykkäystä

Uskon että tiistaina tai keskiviikkona tuleva Mariuksen mahdollinen toimarin haastattelu tulee antamaan buustia ja näkyvyyttä tälle. Toivottavasti avaa yrityksen tulevaisuuden suunnitelmia tarkemmin.

Lisäksi uskon että perjantailta jäänyt tiedote tulee maanantaina, jotta toimarilla aikaa vastata tiedotteen jälkeisiin kyselyihin, ennen Mariuksen haastattelua.

Se tosiaan kävi noista Mariuksen videoista selväksi että tälle haetaan katalyyttia uudesta “Sijoitusyhteisöstä”, samalla lailla kuin Orocolle.
Lisäksi Mariuz voisi olla tulevaisuudessa yksi yrityksen varainkeruun järjestäjä.

7 tykkäystä

Kyllä, uskon että mce jäsenet ovatmukana PPssä

3 tykkäystä

Mce=? Ja PP=? kysyy tietämätön.

2 tykkäystä

Microcapexplosions ja private placement

2 tykkäystä

Työnhakuilmoitus Lontoossa. ( ilmeisesti London, Ontario ) Ei hääppönen liksa.
https://ca.indeed.com/jobs?as_and=Department+Public+Works&as_phr=&as_any=&as_not=&as_ttl=&as_cmp=ilookabout&jt=all&st=&salary=&radius=25&l=London%2C+ON&fromage=any&limit=10&sort=&psf=advsrch&from=advancedsearch

2 tykkäystä

Responsibilities:

  • Geocoding address data points
  • Preferred Property Image identification for tax assessment
  • Use of proprietary software
  • Identify and appropriately tag images
  • Perform processing work in other departments as required

Nice!

Palkan ymmärrän kyllä. Sopii esim. jollekin opiskelijalle opiskelun oheen. Noidem em. kohtien saaminen kuntoon on edellytys datan rikastamiselle ja tekoälyn mahdolliselle hyödyntämiselle.

5 tykkäystä

Kommentti toiselta foorumilta:

at this stage buying is a bet on Gary Yeomen’s history. This Company is working towards digitizing the entire real estate transaction market from mortgages to valuations to taxes and all the way to default processes. Gary’s earlier companies were 1.5Bn and 2Bn dollar companies, so the bet here is that this will be larger than his former two. This guy is do this with passion, he really does not need the money. He has 25M shares in ILA and is betting big on himself

Tässä tiivistyy hyvin se, mitä itsekin näen tässä yhtiössä. Eli aika kunnianhimoinen kiinteistökauppaprosessien digitalisointi tavoitteena ja toisaalta toimitusjohtajan track record ja merkittävä omistus.

9 tykkäystä

Tuon hallituksesta väistyvän tyypin myynnit jatkuvat. Sen verran vähävaihtoinen osake, että voi olla jo jotain vaikutusta hintaankin.

Menihän se niin päin, että osta kun sisäpiiri myy? :smirk:

6 tykkäystä

Eli kootaas faktat:

  • sisäpiiri myy
  • firmalla rumat nettisivut
  • firmalla tyhmä nimi (joka onneksi vaihtuu)
  • firman piti tiedottaa jotain kivaa pe… tai sittenki ma… ehkä loppuviikosta. Katotaan.
  • firmalla visiönäärinen toimari joka taikoo miltsin butiikeista miljardin firmoja
  • Junkbondkingillä -40% kohta taulussa kun osti huipulta

= huvista pitääkin maksaa (t. Masse?)

Noh odotellaan ja naatitaan kyydistä :star_struck::star_struck::star_struck::star_struck::woozy_face::woozy_face::woozy_face::woozy_face:

85 tykkäystä

Möin - 20% pinnaa tappiolla ja ostan takaisin jos merkittävästi niiaa. ILA pitänyt salkkua pari viikkoa pakkasella ja nyt päästiin nollan tuntumaan ajattelin että parempi myydä kohta taas pakkasella :grimacing:

4 tykkäystä

Täytyy myöntää, että vähän samat fiilikset täällä. Tuotto tosin vain -25%, koska ostin kerran “halvalla” lisää. Tosin jos puhutaan yleisesti oikeasti isoista muutoksista, niin meneehän niiden toteutukseen aikansa. Sitä on vain tänä aikana vaikea itsekin muistaa, kun kurssit heittelee ilman syytä miten sattuu.

Itse ajattelin nykytiedoilla kerrankin pitää kiinni, koska uskon että tästä voi jotain suurta vielä tullakin.

5 tykkäystä

“The company was founded by Jeff Hack and Jeff Young in 2000”

Nämä hallituksesta eronneet Jeffit ovat koko putiikin perustajat. Mr. Young nyt kevennellyt.

Olisivatkohan astumassa syrjään koko toiminnasta.

Tavallaan tuntuu negatiiviselta signaalilta.
Yritän optimistina ajatella, että heidän aikanaan yritys ei saanut ulosmitattua potentiaaliaan. Nyt Yeoman ja Albertelli luotsaavat laivaa uusille vesille.

Itse hodlaan pientä siivuani ja odottelen uutta informaatiota ja yrityksen kehittymistä.
Pitkään salkkuun otin ja eihän tässä ole viikontakaisesta tapahtunut muuta kuin kurssikohinaa. Riskisijoitus tämä oli ja vuoristorata oli odotettavissa.

5 tykkäystä