Osakesijoittaminen

Inderes.fi sisällön kehitysideat

Hyvä ehdotus @Aston_Livingstone! Itsekin kaipaisin tummaa taustaa :slight_smile:

6 tykkäystä

Tuota samaa ja vielä ihan samoilla perusteluilla on pitänyt ehdottaa.
Tumma tausta ainakin vaihtoehdoksi, kiitos!

4 tykkäystä

@Johannes_Sippola @Stetson-Harrison_Cap @Aston_Livingstone mä tutkin tätä heti huomenna. sen tekeminen ei oo pitäisi olla täs tapauksessa iso juttu koska tos on sisäänrakennettuna jo osittain toi toiminnallisuus :slight_smile:

“iltaisin tykkään lukea foorumia ennen nukkumaanmenoa” <-- toi on tosi hyvä pointti. Itel ollu joskus unen kaa ongelmia, niin samaistun tohon kirkkaaseen valo-ongelmaan

8 tykkäystä

Ite ainaki laitan sellaisen hämärrys apin päälle, mutta en vastusta.

2 tykkäystä

Mieluusti tumma tausta nimenomaan vaihtoehdoksi, eli halutessaan voi käyttää myös valkoista taustaa. Itse tykkään valkoisesta enemmän mutta kannatan myös tummaa vaihtoehtoa niille, jotka sitä haluavat.

1 tykkäys

@xlat @viljo @Aston_Livingstone @Johannes_Sippola @Stetson-Harrison_Cap Se on tehty! :slight_smile:

Tässä ohjeet miten saada päälle Dark-mode:
20 tykkäystä

iso kiitos! huikeeta!

3 tykkäystä

Ilmeisesti muutkin illalla lukee analyysiä

5 tykkäystä

Kiitos nopeasta toiminnasta!

3 tykkäystä

Kyllä täällä homma toimii! Kiitos!

4 tykkäystä

@Simo_Nissinen @Gordon_G Laitetiin päivitys eilen tälle scrollausongelmalle, kertokaa jos tuntuu että ei tehoa :slight_smile:

2 tykkäystä

Kerron että tehosi :clap:

Ei mene enää jökkeliin.

2 tykkäystä

Toi scrollihyppy toimii nyt taas safarilla mobiilissa, mutta mitä siinä on erilaista kuin ennen että nyt tuo iso scrollauspalkki jää tuonne alareunaan ja se vie puolet näytöstä. Se täytyy siis aina erikseen painaa pois tieltä jotta voi alkaa lukemaan foorumia.

Aikaisemmin se ei jäänyt scrollauksen jälkeen näkyviin :slight_smile:

@Walter_H voitko tsekkaa tän @Vili1 ilmiön?

@Yu_Gong: alku viikosta onnistuin saamaan videossa näkyvän yläpalkin alasvetovalikon “vilkkumisen” Firefoxin selaimella. Tänään päätin testata saanko sen aikaiseksi Chromella… ja onnistuihan tuo. Firefoxista jäi tuntuma, että onnistui helpommin, kuin chromella.
Video löytyy täältä:

1 tykkäys

Jes kiitti videosta! Meillä on tohon korjaus tulossa ens viikolle :slight_smile: @Walter_H vahvistaa tän? :slight_smile:

3 tykkäystä

Mitä kuuluu Rane Robotille? Ei ole viime kuukausina näkynyt… :slight_smile:

5 tykkäystä

Moikka! Pahoittelut myöhästä vastauksesta :frowning: Muutimme navigaation ajoitusta niin, että se ei ole yhtä herkkä, päivitys menee tuotantoon tällä viikolla :+1:

1 tykkäys

En ole selannut koko ketjua läpi, joten pahoittelut jos tämä ehdotus on jo esitetty. Saataisiinko tänne joku liveseuranta, mistä näkis mitä inderes-foorumilaiset ostaa ja myy reaaliajassa? Eli esim. Shareville-käyttäjätunnuksien perusteella joku rajapinta hakisi reaaliajassa dataa Nordnetilta. Saman voisi tehdä OP:n, Nordean ja Dansken palveluihin, jotta saataisiin kattava otanta.

Kaikki tietysti voisivat tähän liittyä vapaaehtoisesti ja data olisi täysin anonyymiä eli nähtäisiin vain aggregaatit.

Eli @Yu_Gong oisko tämä toteutuskelpoinen idea? :grinning:

2 tykkäystä

Moi! Jonkun hiljattaisen päivityksen myötä poistuttaessa ketjusta päädyn aina aivan random kohtaan foorumin perusnäkymällä. Loikkaisikohan ketjun pituuden mukaisesti? Ennen palasi samaan kohtaan, josta kuhunkin ketjuun siirryin.

Tämä siis Android-luurilla ja web-sovelluksella.