Inderes.fi tuotekehityksen päivitykset #techtalk

Inderesin kieleni on muuttunut englanniksi ilman omaa muutostani enkä pysty sitä takaisin suomeksi muuttamaan. Täten en näe enää suomenkielisiä yhtiöpäivityksiä.

1 tykkäys

Minulla oli sama joitakin päiviä sitten, mutta se korjaantui hetken kuluttua itsestään.

1 tykkäys

@kimmonev sivun pohjalta voi vaihtaa kielen takas:

image

2 tykkäystä

Pieni kosmeettinen ongelma, mutta viralan analyysiin on taidettu käyttää Gofore raportin pohjaa ja välilehden nimeksi raportin avattaessa tulee “Gofore” eikä “Virala” tms… @Yu_Gong1 @Joni_Gronqvist @Olli_Koponen

3 tykkäystä

Mä korjaan sen Jonille ku pääsen himaan, jäbä on varmaan jo nukkumas. :sweat_smile: Pitää toi kansikuvakin tehä Inderesin kansikuvapohjalla.

6 tykkäystä

Korjaus suoritettu:

1 tykkäys

Toi “Blogi” alueen selitysteksti (Tietoa alueesta Blogit) kaipaisi varmaan jotain täytettä. Siellä on nyt joku vakioteksti.

3 tykkäystä

Miksi ekassa linkissä näkyy esikatselu järkevästi ja tokassa ei?

2 tykkäystä

Tossa tokassa teksti alkaa kuvalla, minkä takia toi näytttä tolta. Mun pitäisi ohjeistaa analyytikoita syöttämään se “kuvaus” niin koodin ei tarvii ottaa kuvausta ekoista lauseista tekstistä.

5 tykkäystä

Lainaan ilman @Torniojaws lupaa erittäin hyvän noston tänne kehitysideoiden puolelle.

Mitä ja miten tämä toimisi, siihen en välttämättä osaa ottaa kantaa. Mutta yksinkertaisimmillaan jonkinlainen kiinnitetty, jälkeenpäinkin muokattava viesti ketjun alkuun, avauksen jälkeen tai muuten näkyville.

Esille saisi tiivistetysti ja kaikille yrityksille yhteisesti faktatiedot, mahdollisesti jopa jollain tavalla rakenteisesti, jolloin niiden uusiokäyttö vaikka yrityssivulla olisi helpompaa. Tai sitten yrityssivu toimisi tällaisen tiedon koontipaikkana. Tämä toki seurannassa olevilla yrityksillä onkin jo hoidossa raporttien muodossa, mutta vastaava tietopankki lisäksi yhteisön kokoamana ja myös niiden yritysten kohdalla joilla seurantaa ei ole.

16 tykkäystä

Tuo on kyllä hyvä ehdotus.

Yksi vaihtoehto voisi myös olla, että ketjun aktiivit pyytävät aina ylläpitoa päivittämään aloitusviestiä. Tai lisäämään siihen oleelliset luvut, odotukset yms.?

Pitää miettiä.

7 tykkäystä

Hieno idea. Myös titaniumin ketjuun linkkaillaan rahastojen kuukausiraportteja koska yhtiön sivuilta ne katoavat. Näin ne löytyis huomattavasti helpommin :slight_smile: tai ainakin raporttien numerot…

4 tykkäystä

Milloin saisitte toteutettua pitkän aikaa sitten asiakaspalvelullenne ehdottamani parannuksen eli kun keskusteluissa on ---------------edellinen vierailu --------------- kohta, niin se on aivan liian pieni ja hentoinen selatessa huomata → kasvatettaisiin kokoa huomattavasti.

1 tykkäys

Laitetaan tää UI/UX tiimille harkintaan :slight_smile:

1 tykkäys

Ainakin mobiilissa on mielestäni nyt hyvä.

2 tykkäystä

Nyt on sellainen ongelma, että en pääse puhelimella kirjautumaan tililleni Inderesiin (en sivuille, enkä foorumile), vaikka olen tietokoneella onnistunut. @Yu_Gong laitoinkin privana viestiä sulle. Mikähän ongelma mahtaa olla. Kävin vaihtamassa välillä salasanaakin, mutta sama edelleen.

Sama salasana ja käyttäjänimi tai maili kombo pitäisi toimia sekä tietokoneella että kännykässä. Ootko kokeillu eri selaimia? Tai tyhjentää selaimen muisti?:slight_smile:

1 tykkäys

@Yu_Gong Yhtiösivuilla päivittyy 2021 kurssi vaikka vuosi on jo päättynyt. Eli päätöshinta muuttuu edelleen.

Tarkoitat varmaan taulukossa olevia 2021 ennusteen kurssia? Ymmärsinkö oikein?

Juu juurikin sitä tarkoitan

ps. päätähän sinäkin jo työpäivä :joy:

2 tykkäystä