Inderes-miitti - rento illanvietto hyvässä seurassa

Unohdetaan koko ratikka :joy:

Ei tuo minua henk.koht kiinosta ollenkaan, kunhan virittelin keskustelua :face_with_hand_over_mouth:

Päivämäärä ehdotuksia vaan kehiin!

4 tykkäystä

Jos pitää olla heinäkuussa, niin meikäläiselle sopii heinäkuun lopussa. Ois mielenkiintoista nähdä hahmoja, kun viime vuonna ei päässyt.

5 tykkäystä

Yleisön pyynnöstä tässä on kalenteri, josta pääsee äänestämään päivää miitille. Tarjolla on vain heinäkuu, koska silloin olen lomalla.

Valitettavasti tämä äänestysalusta ei ole kovin käyttäjäystävällinen, kun jokainen päivä pitää kliksutella erikseen. Koittakaahan kestää :pray: :muscle:

11 tykkäystä

Hellou!

Käykäähän vielä äänestämässä sopivaa päivämäärää miitille, jos haluatte vaikuttaa päivämäärään. Linkki löytyy tuosta ylemmästä viestistä :point_up_2:

Tällä hetkellä näyttää siltä, että miitti pidetään heinäkuun lopussa. Vastauksia ei vielä ole kovin montaa, mikä varmaan johtuu siitä, ettei kaikilla ole kesäreissut vielä tiedossa. Nyt jokaisella äänellä on erityisen paljon painoarvoa, joten ääntä kannattaa käyttää :wink:

9 tykkäystä

Kansa on puhunut!

Äänet on annettu, enemmistö on puhunut ja miitin päivämäärä on päätetty. Vuoden 2024 Inderes-miitti järjestetään Helsingissä keskiviikkona 24. heinäkuuta.

Ohjelma on sama kuin viime vuonna: ruokaa, juomaa ja sijoitusaiheisia keskusteluita. Oma salkku on ainakin niin rumassa jamassa, että hyvät sijoitusideat ovat enemmän kuin tervetulleita :smiley:

Tarkemmat aikataulut, ilmoittautumiset ja muu hoidetaan sitten lähempänä. Mutta pistäkäähän kaikki kalentereihinne 24.7. ja käskekää lähipiirinne järjestää häät, synttärit ja muut vähemmän tärkeät juhlat muina päivinä.

41 tykkäystä

Miitti lähestyy!

Heinäkuu on jo hyvässä vauhdissa ja samalla miitin päivämäärä 24.7. lähestyy.

Miitin aikataulu:

  • ruokailu 16:15 (todennäköisesti Woolshed)
  • terassi 18:00 (todennäköisesti Teerenpeli)

Aikatauluissa ja muissa järjestelyissä otin huomioon viime vuodelta saamani palautteen. Nyt pääosa illasta vietetään terassilla, jossa ihmiset eivät ole lukkiutuneet vain yhteen pöytään, vaan voivat kierrellä ja jutella helpommin useamman ihmisen kanssa samalla kertaa.

Mitä sinun tulee tehdä:

  • Kerro, oletko tulossa ravintolaan, terassille vai kumpaankin. Ravintolailmoittautumisten tulisi olla mahdollisimman sitovia, jotta saan varattua sopivan kokoiset pöydät.
  • Ilmoittautumisen voi tehdä tässä keskustelussa, tai jos omista syistäsi haluat, voit laittaa minulle yksityisviestiä
  • LURKERIT HUOM: Jos tulet syömään, ilmoita itsestäsi. On sääli, jos meille varatut paikat eivät riitä yllättävien tulijoiden johdosta ja joku joutuu syömään yksinään, koska jotkut eivät halunneet ilmoittautua.

Tervetuloa!

19 tykkäystä

Tulossa molempiin. Merkit, merkit tsädäbädäbuum. Upea ilta edessä.

10 tykkäystä

Viime vuosi jäi väliin, mutta nyt tää on ollut kalenterissa jo pari kuukautta. Tulen molempiin! :ok_hand::slightly_smiling_face:

10 tykkäystä

Tulossa molempiin!

On kyllä mieluisa nähdä naamoja nimimerkkien takaa. Itsehän tulen Zyskowizts naamarissa.

15 tykkäystä

Ilmoittaudun molempiin! Todennäköisesti en uskalla mitään puhua (, paitsi ehkä sitten loppuillasta :stuck_out_tongue: ), mutta tulen kuuntelemaan itseäni viisaampia :slight_smile:

16 tykkäystä

Lämpimästi tervetuloa! Itsekin olin viime kerralla lähinnä kuunteluoppilaana ja silläkin tavalla illasta sai paljon irti.

14 tykkäystä

Ilmoittaudun molempiin. Viimevuotinen DCF- pöytä oli antoisa kokemus!

12 tykkäystä

Tulossa molempiin. :slightly_smiling_face:

etaoin shrdlu lisää merkkejä

10 tykkäystä

Tulossa molempiin. Suomeen tulo on ajoitettu tämän tapahtuman mukaan. :ok_hand:

12 tykkäystä

Mie tulen myös molempiin tilaisuuksiin, kiitos kutsusta.

11 tykkäystä

Tulossa molempiin. Woolshedin pihvit maistuvat aina.

11 tykkäystä

Myös tulossa molempiin. :+1:

…jamerkitmerkitmerkit

10 tykkäystä

Ilmoittaudun molempiin.

Merkit täyteen… merkit täyteen… merkit täyteen…

8 tykkäystä

Mukana molemmissa, koitan ASAP päästä töistä lähtemään, että kerkeen tohon klo 16.15 tai siihen lähimaastoon ruokailee :3

12 tykkäystä

Tulen paikalle molempiin. Hyvä, että saadaan järjestymään!

7 tykkäystä