Inderes-miitti - rento illanvietto hyvässä seurassa

Kyselin Kahvihuoneen puolella alustavaa mielenkiintoa Inderesin foorumilaisten illanviettoa kohtaan. Kiinnostuneita käyttäjiä oli sen verran, että tällainen tapahtuma olisi järkevää järjestää.

Milloin ja missä?

Ajankohdaksi ehdotin heinäkuuta, koska olen silloin lomalla. Keskustellaan tarkemmasta ajankohdasta tässä ketjussa hieman myöhemmin. Vielä ei kannata listata sinulle sopivia päiviä, koska asiasta tullaan jokatapauksessa järjestämään äänestys myöhemmin. Tapahtumapaikka on Helsingin keskusta-alue.

Mitä?

Aluksi voitaisiin keskustella illan agendasta eli siitä, mitä tehdään. Haluatko syömään, vai pelkästään terassille? Ajattelin myös järjestää jotain sijoitusaiheista ohjelmaa, mutta ei hätää. Pääohjelmanumero tulee olemaan jutustelu ja hauskanpito.

Tarvitseeko luopua anonymiteetistä?

Jokainen osallistuja voi pysyä niin anonyyminä kuin haluaa. Voi kertoa oman nimensä tai foorumin nimimerkkinsä. Minun puolestani jokainen voi pukeutua vaikka vappunaamariin ja jätesäkkiin, jos niin haluaa, mutta se voi hieman hankaloittaa ruuan ja juomien nauttimista.

Lopuksi

Ravintola/terassivalinnasta sen verran, että mielestäni hintataso olisi hyvä pitää maltillisena. Näin tapahtuma on mahdollisimman inklusiivinen, eikä kukaan joudu jäämään pois ainakaan taloudellisten syiden takia.

Tässä ketjussa voi vielä erikseen ilmoittautua mukaan. Näin tiedän osallistujamäärän, ja lisäksi osallistujien näkeminen tyypillisesti kiinnostaa muitakin osallistumaan.

Tervetuloa kaikille!

Illan ohjelma:

  • ruokailu Woolshedissä klo 16:30 ( Töölönlahdenkatu 3B)
  • ruokailun yhteydessä on pientä kevytmielistä visailua, josta on luvassa palkintoja parhaiten suoriutuneille
  • siirrymme terassille Kampin Teerenpeliin klo 19:00 (Olavinkatu 2)
111 tykkäystä

Alustavasti siis mukana. Varmistuu sitten kun päivästä äänestetään, sillä lomaudun vasta heinäkuun puolivälin aikoihin.

8 tykkäystä

Jos vain sopiva päivä sattuu ja vapaata töistä, niin ehdottomasti mukana!

@KalleH laitahan nimi listaan.

7 tykkäystä

Kiinnostunut, jos vaan aikataulu osuu kohdalleen.

4 tykkäystä

Tähänhän sopisi Tallinnan-risteily. Tässä moni luopuisi mahdollisesta kulissistakin… eikä kyllä jäisi hintatasostakaan kiinni :smiley:

Inderesin kangaskassilla taxfreehen, niin oppii tunnistamaan nopeasti foorumistit :wink:

Houkutteleva tapahtuma, mutta ei pysty tuhlaamaan yhtään Suomessa käyntipäivää tänä kesänä. Toivottavasti homma saisi tuulta purjeisiin, ja tulisi vaikka jatkossakin järjestettäväksi.

Hyvää heittäytymistä joka tapauksessa @JHeiskanen

18 tykkäystä

Kiinnostaa kyllä, jos vain päivä sopii.

4 tykkäystä

Kun krapulaltani kerkeän voin ruveta miettimään ideoita venueksi. Ehdottomasti mukana.

14 tykkäystä

Meikäläinen myös ehdottomasti mukana jos vaan ei tuu mitään ylivoimaisia esteitä.

10 tykkäystä

Juu samoin, olen kiinnostunut osallistumaan!

8 tykkäystä

Voin tulla mukaan jos ajankohta sopii!! :innocent:

16 tykkäystä

Tapahtuma kiinnostaa täälläkin :slight_smile:

4 tykkäystä

Hyvä idea ja ehdottomasti tonteilla jos vaan pääsee! Paikkana ehkä joku jossa voi optionaalisesti syödä mutta voi myös vetäistä vaan drinksun tai kahvin tms… Säät ovat aina Suomessa arvaamattomat joten sisätila tarvittaessa varmaan hyvä? Holiday ja The Cock tulee ehkä ekana mieleen… Teatteri myös. Roskapankissa kai jotain miittejä pidetty kans mutta safkaa ei saa. Harju 8 kalliossa jepa myös! Café Birgitta on tosi kiva ja varmaan sopiva tällaiseen myöskin.

Bring it on!

7 tykkäystä

Olen kiinnostunut osallistumaan!

3 tykkäystä

Juu, kiinnostaa ehdottomasti! Aikataulun puolesta ei voi kyllä luvata mitään :slight_smile:

3 tykkäystä

En ehkä pääse, mutta tosi kivalta kuulostaa.

Jos olen lomalla eikä ole juuri tuolloin pakollisita ohjelmaa ja on tarpeeksi aikaa siinä ympärillä, niin olisin kiinnostunut tulemaan, :slight_smile:

Voin sitten siellä sitten kontraindikaattorina kertoa osto- ja myyntisuunnitelmistani. :cowboy_hat_face:

Kiitos @JHeiskanen! :pray:

10 tykkäystä

Saattaisi kiinnostaa, riippuu tietty ajasta ja paikasta.

3 tykkäystä

Osallistuminen kiinnostaa, riippuu aikataulusta.

Ja pitää myös vielä seurata ketjua vähän aikaa että ketkä Foorumin miljoonasalkullisista ei ole tulossa mestoille, niin tiedän sitten kenen nimimerkkiä ”lainaan” tuolle iltaa :smiley:.

16 tykkäystä

Alustavasti mukana toivotaan että sopii omaan aikatauluun.

3 tykkäystä

Mahdollisesti mukana. Jos säät ovat kohdillaan, niin esimerkiksi Eliten terassi Töölössä voi olla yksi hyvä vaihtoehto. Istumaan mahtuu levittäytymään aika isokin porukka, ja sisältä saa halutessaan myös ruokaa. Pöytävaraustakaan ei tarvita.

6 tykkäystä

Moi,

Helsingin keskustan vieressä löytyy mielestäni aika maltillisesti hinnoiteltu pubi, Sköne osoitteessa Kanavaranta 7 D, Helsinki. Yleensä ei ole suuremmin ruuhkaa ja on helppo löytää tilaa isommallekin porukalle ilman ennakkovaraustakin. Kalja on laadukasta ja kylmää, hinta mediumia, Helsingin keskustan kulmilla olevaksi jopa edullisen puolella.

Mutta joo,olen mukana jos en ole lomareissulla (Heinäkuu)

11 tykkäystä