Inderes Oyj - "Yhtiö kuuluu kaikille"

Minkälaisia ajatuksia Inderes-sijoittajilla on vuosien 2023-2024 liikevaihdosta ja kannattavuudesta?

Kasassa nyt liikevaihtoa viideltä ensimmäiseltä kuukaudelta 8,3 M€ ja EBITA-kertymä oli kolmelta ensimmäiseltä kuukaudelta 0,644 M€.

Tilanne Q1-esityksestä:

Jos mentäisiin ohjeistuksen alahaarukan mukaan ja liikevaihto olisi tuo 17 M€ ja EBITA-% vaikkapa kymmenen, niin EBITA-euroja kertyisi 1,7 M€. Jos en ihan väärin muistele, niin viime vuonna oli myös suunnitelmissa kannattavuuden osalta vahva jälkipuolisko, joka sitten jäi kuitenkin pahasti piippuun. Tuolloin syyksi kerrottiin tämä:

Loka-joulukuun kannattavuutta heikensi yhtiön tekemät panostukset rekrytointeihin sekä kansainvälistymiseen. Yrityskaupoilla oli viimeisen neljänneksen kannattavuuteen negatiivinen vaikutus johtuen kohdeyhtiöiden liiketoiminnan normaalista kausiluonteesta.

Menin lueskelemaan SEBin analyysiä ja siellä on kyllä mielestäni aika uskalias kannattavuusloikka ennusteissa. Vuoden 2023 EBITin ennustetaan olevan 4 miljoonaa euroa. Liikevaihtoa oli ennustettu 20 M€, jolloin EBIT-prosentti olisi 20. Varsin kova lukema, kun otetaan huomioon, että viime vuoden EBITA-% oli 9,4 ja vuosien 2020-2021 EBIT-prosentit noin 16:n kieppeillä.

SEBin ennusteillahan Inderes on suorastaan törkyhalpa (2023e EV/EBIT 10,8), mutta en itse uskalla vielä noin kovista numeroista haaveilla. Toisaalta jos oikein katsoin niin ei 2023 ohjeistuksen alalaitakaan mikään huippukallis välttämättä olisi. EV/EBITA vähän laskelmista riippuen jossakin 20-25 välissä. P/E toki yli 30.

Näin pienten yhtiöiden pienissä luvuissa ja suurissa vaihteluväleissä kertoimet heittää kyllä heti häränpyllyä, kun vähänkin muuttelee ennusteita.

Ainakin @Passi oli ostellut Inderesiä, niin minkälaista arvostuskuvaa hankinnoillesi maalailit? Onko muut uskaltaneet ennustella vuosien 2023-2024 lukuja?

37 tykkäystä

Kiitos kysymästä Mauri. Samoilla linjoilla, mun 2023-24 liikevaihto-guestimaatit on lähellä SEB:ä mutta EBITA alempana, 10-15% haarukassa.

Tämän casen kanssa pohdin enemmän että mitä kannattavuus voisi olla kun tuotteet ja markkinat maturisoituu. En ole niin huolissani seuraavan 12kk tuloksesta, kunhan jatkuva liikevaihto kasvaa.

Näen 15-20% EBITA:n mahdollisena muutaman vuoden kuluessa. Firmahan takoi 18-21% EBITAA 2016-2021, ja viime vuonnakin olisi päästy lähelle ilman millin investointia Ruotsiin.

Analyysi (Suomi), tapahtumat ja AGM on jo hyvin kannattavia (fyysisiin tapahtumiin käytetään käsittääkseni alihankintaa joka laskee osaltaan tapahtumien kokonaiskannattavuutta). Oletan että IR-softan suurin investointivaihe on myös pian takana ja se kääntyy skaalauksen myötä kannattavaksi.

Isoin kyssäri tietysti on että paljonko Ruotsin valloitukseen ollaan valmiita kaatamaan massia ja miten hyvin siellä onnistutaan. En odota suuria yhteisö & analyysipuolelta. Downsidea mielestäni ainakin osittain rajaa se että tapahtumia ja softaa voidaan myydä myös vaikka yhteisö & analyysibisnes ei lähtisi lentoon; asiakkaitahan on jo nyt enemmän Ruotsissa kuin Suomessa. Flikillä, Financial Hearings & Streamfabrikenilla ja myös HC Andersenilla oli korkeat kannattavuudet ennen yritysostoja, ilman Inderesin ekosysteemiä ympärillä.

Liikevaihdon pitää tietysti myös jatkaa kasvua ja siihen on mielestäni hyvä pohja: suvereeni markkina-asema Suomessa, cross-selling-mahdollisuudet sekä Suomessa että Ruotsissa, erinomainen tuotepaletti suht vakaalle niche-markkinalle, bisneksen ennustettavuus ja stickiness, johdon integriteetti + track oikeista päätöksistä + kommunikointi, jne…tässä on paljon tykättävää. Lisäksi me Inderesin tehokäyttäjät voidaan jatkuvasti arvioida firman tuotteita kuten analyysi, forum, webcast-softa, ja seurata asiakasmääriä.

Loppuun vielä CFO:n kelmu CMD:stä, tavoitteet 2023-27:

36 tykkäystä

Coeus keventänyt aika isolla kädellä kesäkuussa. Sopiiko kysyä @Arimatti_Alhanko :lta että oletteko muuttaneet näkemystänne Inderesistä? Sijoitusfilosofiaanne perustuen uskotteko ettei Ideres tuota selvästi markkinoita paremmin pitkällä aikavälillä?

Syitä myynteihin voi olla monia mutta olisi kiva saada jotakin pientä kommentin poikasta, nyt kun tässä on yllä ansiokkaasti perattu mahdollista potentiaalia ja tämän hetkistä arvostustasoa.

18 tykkäystä

Mikko Mäkinen on tehnyt kesäkuussa pienen lisäyksen henkilökohtaiseen positioonsa.

Twitterin puolella hän kommentoi yhtiötä viimeksi CMD:n aikaan osakekurssin ollessa 28 euroa:
image

Toukokuun omistajalista paljasti puolestaan henkilöstön osakesäästöohjelmaan osallistuneet ja osallistumatta jättäneet henkilöt, mutta niistä voi tuskin tehdä suuria johtopäätöksiä. Melko moni näytti osallistuneen, mutta top13 henkilöomistajista vain Mikael, Juha ja Joni.

21 tykkäystä

En ole hyvä ottamaan kantaa Inderesiin sijoituskohteena, mutta Inderes on hyvä työnantaja ja osaa tällaisenkin puolen hyvin:

ja (toinen lapuista on @Heikki_Keskivali:ltä).

Tällaiset vilpittömästi annetut laput, eleet ja lahjat tuovat paljon hyvää molempiin suuntiin. Eka, mä ja monet muut eivät varmasti unohda tällaisia lappuja ikinä. Ylipäätään omassa elämässään kannattaa olla empaattinen, kiltti ja ystävällinen - siinä voittavat kaikki. :slight_smile:

55 tykkäystä

Tänään julkaisin ketjussani @Emmi_Berlin1:in haastattelun, tässä Emmin ajatuksia siitä, miten Gofore on hyötynyt siitä, että on Inderesin asiakkaana.

Samassa ketjussa mm. @Harri_Sieppi Wittediltä hehkutti Inderesiä. :slight_smile:

Toivottavasti viimeisetkin yhtiöt Suomessa löytävät Inderesin ja jatkossa ehkä myös muissa Pohjoismaissa nähdään Inderesin arvo bördeyhtiöille entistä paremmin. :sunglasses:

33 tykkäystä

Haen kahta junior yhtiökokousosaajaa auttamaan yhtiökokousprojektien kanssa 1-3 päivää viikossa. Inderes on pohjoismaissa johtava yhtiökokouspalvelujen tuottaja ja virtuaalisten yhtiökokouksien edeltäkävijä.:balance_scale: Työssä pääsee myös matkustamaan Ruotsiin ja Tanskaan tutustumaan paikallisiin yhtiökokouksiin! Osa-aikaisia yhtiökokousosaajia - Inderes

45 tykkäystä

Tilastotietoa Inderesin osakkeesta aikavälillä 11.10.2021-27.7.2023:

Vaihto (€) 19 606 168 €
Vaihto (kpl) 523 639 kpl
Kaupat (kpl) 18 445 kpl
Osakkeen VWAP keskihinta (€) 37,44 €

Osakkeen kuukausikohtaisen VWAP keskihinnan ja kuukauden euromääräisen vaihtovolyymin välillä on havaittavissa yhteys (Mallin selitysaste R2=0,61).

Osakkeen kuukausikohtaisen VWAP keskihinnan ja kuukauden kappalemääräisen vaihtovolyymin välillä on havaittavissa yhteys (Mallin selitysaste R2=0,42).

Kuukausittainen keskivaihto vuonna 2023 on ollut toistaiseksi 252 k€.

Ehdottaisin, että Inderes kartoittaisi ja tutkisi, mitkä toimenpiteet voisivat mahdollisesti kasvattaa vaihtovolyymia. Mikäli vaihtovolyymi kasvaisi, niin osakkeen intrinsic-arvo saattaisi tulla optimaalisemmin esiin. :slight_smile:

Lähde:
[1] Historialliset kurssitiedot - osakkeet - Nasdaq (nasdaqomxnordic.com)

18 tykkäystä

Kuinka suuri osa osakekannasta on vapaassa vaihdossa ja markkina-arvo taitavat olla ne kaksi merkittävintä tekijää.

12 tykkäystä

Voidaan myös havaita, että osakkeen kumulatiivinen vaihtovolyymi kaupankäyntipäivän järjestysnumeron funktiona näyttäisi suunnilleen noudattavan kaavaa f(x) = 64757 * x0,34.

6 tykkäystä

Miten olisi @Mikael_Rautanen, että perustaisitte Inderes Consumer Finance Oy -tytäryhtiön antamaan sijoituslainoja Premium-jäsenille? Nykyiset toimijat ovat hyvin nihkeitä rahoittamaan osakesijoituksia ja jos lainarahaa saisi käyttää vain analyytikkojen Osta-suosituksen osakkeisiin, niin riskitkin säilyisivät teille kohtuullisina. Ei tämä mielestäni ole edes kovinkaan villi idea, koska teillä on jo lojaali asiakaskunta valmiina ja käytettävissä paljon dataa sekä käyttäjistä, että analyytikoiden onnistumistarkkuudesta.

81 tykkäystä

@_TeemuHinkula kysy multa hyvän kysymyksen yhtiökokouksiin liittyen, niin postaan sen myös tähän hänen luvallaan :slight_smile:

48 tykkäystä

Uusin omistajalistaus, Coeus Invest korpitaipaleensa loppusuoralla, enää 1240 osaketta myytävänä(itse asiassa en nyt ole varma, näkyykö edes parin edellisen päivän myynnit vielä tässä listauksessa): Inderes Oyj

Itselleni oli suuri helpotus, että myyntipaineen takana ei ollut @Verneri_Pulkkinen , joka rahoittaakseen pitkän lomansa kuluja, olisi ajautunut suurmyynteihin :slight_smile:
Lokakuu on lähestymässä kovaa vauhtia, Petri Kajaanin myyntejä odotellessa, silloinhan taas vapautuu 1/3 omistuksista.

41 tykkäystä

Parin viikon päästä taas tulospakettia luvassa, tällä kertaa Sanomatalon studioltamme. Tervetuloa paikan päälle tai linjoille seuraamaan!

Inderes julkaisee tammi−kesäkuun 2023 puolivuosikatsauksen 15.8.2023

Inderes Oyj julkaisee puolivuosikatsauksensa tammi−kesäkuulta 2023 tiistaina 15.8.2023 noin klo 8.00. Inderes järjestää tulosinfon klo 9.30 samana päivänä. Tilaisuudessa toimitusjohtaja Mikael Rautanen esittelee katsauksen pääkohdat sekä yhtiön strategian etenemisen ja talousjohtaja Mikko Wartiovaara käy läpi katsauskauden taloudelliset luvut.

Tulosinfoa voi seurata suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa: Inderes liiketoimintakatsaus Q2 / 2023. Osallistujat voivat tuttuun tapaan esittää lähetyksen aikana kysymyksiä videoalustan chat-toiminnon kautta tai käyttämällä alustan talk back -puheominaisuutta. Tilaisuuden esitysmateriaali julkaistaan ennen tilaisuutta yhtiön verkkosivuilla www.group.inderes.fi.

Tilaisuuteen voi halutessaan osallistua myös paikan päällä Sanomatalossa, osoitteessa Töölönlahdenkatu 2, Helsinki. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään torstaina 10.8. klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen ir@inderes.fi.

34 tykkäystä

Tässä olisi tuore SEB:in tekemä analyysi Inderesistä. :slight_smile: Ei oo mittää muurei, on kaikkien luettavis.

Ahead of Inderes’ Q2 report we broadly reverse our previous estimate increases following the April-May sales data. Despite cutting our estimates we find that Inderes is heading to a healthy profit improvement in 2023. This is thanks to the acquired Swedish operations, organic growth and ramp-up investments made to Sweden in 2022. Our fair value is pulled back to a range of EUR 26-29 (from 28-31).

20 tykkäystä

Tässä taas yksi osoitus siitä, kuinka Inderes on oivallinen edelläkävijä niin teknologiassa kuin avoimuuden ja tasapuolisuuden edistämisessä. Super huikean hienoa! Loistavaa työtä! Wow! :slight_smile: :slight_smile: :slight_smile:

Rautanen: “Sijoittajat ja sääntely edellyttävät pörssiyhtiöiltä kasvavassa määrin avoimuutta, reaaliaikaisuutta ja sijoittajien tasapuolista kohtelua, ja Inderes haluaa vastata tähän tarpeeseen”

61 tykkäystä

Huomenna sitten Q2 luvut.

SEBin ennusteet:

Q2 expectations – Estimates down following released April-May sales

April and May sales data came in somewhat soft vs. our previous Q2 estimate. Hence, in addition to a Q2 sales cut of 8% we lower slightly our forward-looking sales estimates as well. The cut is owing partly to a weaker SEK, but we also think that the event business outside listed companies will continue to be moderate in the current uncertain macro environment.
We expect Q2:
Sales of EUR 4.7m
EBITA of EUR 0.5m.

https://research.sebgroup.com/corporate/reports/122044

23 tykkäystä

Inderes julkaissut näppärän näköisen “software suite” -sivuston kansainväliseen myyntiin:

https://suite.inderes.com/

30 tykkäystä

Inspiroivaa pian aamulla lukea osavuosikatsausta. :slight_smile:

Ennen sitä kokeilen kuitenkin karkeasti yksinkertaistaen arvioida koko vuoden liikevaihtoa ja EBITA-%:a. :slight_smile: Arviota on sitten mahdollista myöhemmin tarkentaa uusien tietojen valossa, ja nähdä missä kohden se osui eniten harhaan. :slight_smile:

Arvioidaan aluksi paljonko liikevaihto kasvoi orgaanisesti ensimmäisellä vuosineljänneksellä. Q1/23 liiketoimintakatsauksen mukaan vuotuinen liikevaihdon kasvu ilman yritysostoja oli noin 25%. Q1/22 liikevaihto oli 3,224 MEUR ja Q1/23 liikevaihto oli 4,969 MEUR. Päätellään tämän perusteella orgaanisen kasvun osuudeksi 0,25*3,224 MEUR = 0,806 MEUR ensimmäisellä osavuosineljänneksellä.

Arvioidaan sitten yritysoston aiheuttama liikevaihto ensimmäisellä osavuosineljänneksellä. Ensimmäisellä neljänneksellä liikevaihto kasvoi 4,969 MEUR - 3,224 MEUR = 1,745 MEUR vuoden takaiseen verrattuna. Vähennetään tästä 0,806 MEUR eli arvio orgaanisen kasvun osuudesta. Näin päädytään arvioon 0,939 MEUR ensimmäisen osavuosineljänneksen yritysoston aiheuttamasta liikevaihdosta.

Oletetaan sitten, että yritysoston aiheuttama arvioitu liikevaihto jatkuu tasaisena koko loppuvuoden 2023. Tällöin sen aiheuttama yhteenlaskettu arvioitu liikevaihto olisi 4*0,939 MEUR = 3,756 MEUR koko vuonna.

Arvioidaan seuraavaksi orgaanista liikevaihdon kasvua koko vuodelta. Arvioidaan aluksi sitä vuoden ensimmäiseltä viideltä kuukaudelta. Tammi-toukokuussa liikevaihto kasvoi viime vuoteen verrattuna 2,7 MEUR. Tällöin tammi-toukokuun orgaaniseksi kasvuksi voidaan arvioida 2,7 MEUR - (5/12)*3,756 MEUR. = 1,135 MEUR. Oletetaan, että koko vuoden orgaaninen kasvu voidaan laskea tästä lineaarisesti skaalaamalla (12/5)*1,135 MEUR = 2,724 MEUR. Vähennetään tästä 20% olettaen, että projektiliiketoiminnan kysynnässä on ajoittaista heikkoutta. Päädytään arvioon 2,18 MEUR koko vuoden orgaaniseksi liikevaihdon kasvuksi.

Haetaan sitten Suomen liikevaihdon osuus vuoden 2022 konsernitilinpäätöksestä. Se oli 12,555 MEUR. Lisätään tähän yritysoston aiheuttama arvioitu liikevaihto 3,756 MEUR ja orgaanisen kasvun aiheuttama arvio liikevaihdon kasvusta 2,18 MEUR. Päädytään liikevaihtoarvioon noin 18,5 MEUR vuoden 2023 liikevaihdolle.

Arvioidaan sitten EBITA-% koko vuodelle. Q1/23 EBITA-% oli noin 13% (EBITA 0,644 MEUR). Vuonna 2022 EBITA-% oli 9,4%. Oletetaan, että kansainvälisen liiketoiminnan ylös ajo nostaa kustannustasoa siten, että ensimmäistä neljännestä lukuun ottamatta EBITA-% on keskimäärin viime vuotuisella tasolla 9,4%. Arvioidaan, että Q2-Q4/23 liikevaihto on 18,5 MEUR - 4,969 MEUR = 13,53 MEUR. Tästä 9,4% on noin 1,27 MEUR. Arvio EBITA-%:sta koko vuodelle on siten (0,644 MEUR + 1,27 MEUR)/(18,5 MEUR) = 10,3%.

Yhteenvetona vielä arvioni vuoden 2023 liikevaihdosta on siten 18,5 MEUR ja arvioni EBITA-%:sta on 10,3%. Mikäli arvio osuisi kohdalleen, niin vuotuinen liikevaihdon kasvu olisi noin 37%. Tällöin EBITA-% + liikevaihdon kasvu olisi noin 47,3%, joka osuisi haarukkaan 30-50%, joka on strategian mukainen pitkän aikavälin taloudellinen tavoitteen mukainen.

Verrataan arviota viimeisimpään (7.2.2023) koko vuoden ohjeistukseen. Ohjeistuksen mukaan tilikauden 2023 liikevaihto ylittää 17,0 miljoonaa euroa, ja suhteellinen kannattavuus EBITA-%:lla mitattuna paranee edellisestä vuodesta (9,4 %).

Havaitaan, että arvioni on sekä liikevaihdon että EBITA-%:n osalta merkittävästi korkeampi kuin ohjeistuksen alarajat. Tämän perusteella päättelen, että arvioni on joko liian optimistinen :slight_smile: , siinä on jokin oleellinen virhe tai sitten nykyinen ohjeistus on vain erittäin konservatiivinen.

Lähteet:
[1] Liiketoimintakatsaus Tammi-maaliskuu 2023
[2] Kuukausittainen raportointi,14.6.2023
[3] Tilinpäätös 1.1.2022-31.12.2022
[4] Strategia ja tavoitteet
[5] Näkymät ja ohjeistus, 7.2.2023

P.S. Arvioita ei tule ottaa tosissaan :slight_smile: , sillä loppujen lopuksi se perustuu pitkälti karkeisiin arvioihin, oletuksiin ja arvauksiin. Siinä saattaa myös olla oleellisia virheitä.

:slight_smile: Mukavaa päivää ja inspiroivia hetkiä sinulle! :slight_smile:

16 tykkäystä

Inderes Oyj puolivuosikatsaus 1.1.–30.6.2023

Keskeiset tapahtumat tammi–kesäkuussa 2023

  • Liikevaihto kasvoi 40,4 % (13,4 %) ja oli 9,2 (6,6) miljoonaa euroa
  • Jatkuva liikevaihto kasvoi 49,8 % (24,0 %) ja oli 5,2 (3,5) miljoonaa euroa, jatkuvan liikevaihdon osuus oli 56,6 % (53,1 %) liikevaihdosta
  • Projektiliikevaihdon kasvu oli 29,8 % (3,4 %) ja projektiliikevaihto oli 4,0 (3,1) miljoonaa euroa
  • Ruotsin liikevaihto oli 1,9 (0,3) miljoonaa euroa, ja sen osuus kokonaisliikevaihdosta oli 20,3 % (4,1 %)
  • EBITA-liikevoitto oli 0,9 (0,4) miljoonaa euroa ja EBITA-marginaali oli 9,7 % (6,7 %)
  • Osakekohtainen tulos ilman konserniliikearvon poistoja oli 0,27 (0,20) euroa per osake
  • Inderes toimitti palveluita 403 (191) pörssiyhtiölle viimeisen 12 kuukauden aikana
  • Inderes-yhteisön aktiivinen jäsenmäärä oli 69 (77) tuhatta kauden lopussa

Keskeiset tapahtumat huhti–kesäkuussa 2023

  • Liikevaihto kasvoi 27,6 % (23,4 %) ja oli 4,3 (3,4) miljoonaa euroa
  • Jatkuva liikevaihto kasvoi 45,2 % (22,4 %) ja oli 2,6 (1,8) miljoonaa euroa, jatkuvan liikevaihdon osuus oli 59,9 % (52,7 %) liikevaihdosta
  • Projektiliikevaihto kasvoi 7,9 % (24,5 %) ja projektiliikevaihto oli 1,7 (1,6) miljoonaa euroa
  • Ruotsin liikevaihto oli 0,9 (0,2) miljoonaa euroa, ja sen osuus kokonaisliikevaihdosta oli 21,6 % (5,4 %)
  • EBITA-liikevoitto oli 0,3 (0,1) miljoonaa euroa ja EBITA-marginaali oli 5,9 % (3,3 %)
  • Henkilöstömäärä katsauskauden päättyessä oli 117 (98)

Näkymät

Ohjeistus tilikaudelle 2023 (ennallaan)

  • Liikevaihto ylittää 17,0 MEUR
  • Suhteellinen kannattavuus EBITA-prosentilla mitattuna paranee edellisestä vuodesta (9,4 %)

Näkymien taustat (päivitetty)

  • Yhtiön päätuotealueiden kohdemarkkinoiden ei odoteta kasvavan vuonna 2023 (kommenttia päivitetty)
  • Pörssien listautumisaktiviteetti säilyy vähäisenä
  • Kansainvälisen liikevaihdon arvioidaan kasvavan vahvasti Streamfabriken ja Financial Hearings -yrityskauppojen johdosta
  • Kansainvälisen liiketoiminnan ylösajo sekä tuotekehityspanostukset nostavat kustannustasoa

Toimitusjohtaja Mikael Rautanen:

Saavutimme toisella neljänneksellä tärkeän virstanpylvään, kun pörssiyhtiöasiakkaiden määrä rikkoi 400 asiakkaan rajan. Samalla kannattavuuden parantuminen edellisvuoteen nähden jatkui läpi ensimmäisen vuosipuoliskon ja liiketoiminta tuotti jälleen vahvaa kassavirtaa. Olemme pystyneet kasvamaan laajentumalla uusille markkinoille, vaikka markkinatilanne ei ole tänä vuonna tarjonnut myötätuulta. Vuoden ensimmäisen puoliskon orgaanista kasvua tuki etenkin yhtiökokoustuotteen onnistuminen, mikä on esimerkki Inderesin kyvystä laajentua uusille tuotealueille. Liikevaihdon kasvu hidastui selvästi kesäkuussa johtuen normaalista myyntien jaksottumisesta sekä projektimyynnin laskusta yhtiökokouskauden päätyttyä.

Makrotaloustilanne ja pääomamarkkinoiden matala aktiviteettitaso heijastuu Inderesillä lähinnä projektiliikevaihtoon. Asiakasyhtiöihin kohdistuvat ostotarjoukset ja pörssin heikko listautumisaktiviteetti tarkoittavat, etteivät kohdemarkkinamme kasva tällä hetkellä. Tämä edellyttää meiltä panostuksia myyntiin uusilla tuotealueilla sekä Ruotsissa. Vahvan markkinaosuuden tuotteissa keskitymme kannattavuuden varmistamiseen.

Kuluvan vuoden epävarmuuden värittämänä aikana on ollut nähtävissä, kuinka sijoittajat vaativat pörssiyhtiöiltä yhä vahvemmin läpinäkyvyyttä ja kaikkien sijoittajien tasapuolista palvelua. Tämä on keskeinen pitkän aikavälin trendi, jonka ympärille Inderesin strategia rakentuu. Tänä vuonna olemme nähneet useiden suurten pörssiyhtiöiden aktivoituvan menestyksekkäästi palvelemaan yksityissijoittajia. Tämä on myös konkretisoitunut uusina kauppoina Inderesille Suomen ja Ruotsin suurimmissa pörssiyhtiöissä.

Inderes pystyy toteuttamaan valittua strategiaa myös vaikeassa markkinaympäristössä. Rakennamme nyt perustaa pohjoismaiselle toimintamallille ja olemme hyvissä asemissa, kun markkina piristyy.

Webcast-tilaisuus

Inderes järjestää tulosinfon tänään klo 9.30. Tilaisuudessa toimitusjohtaja Mikael Rautanen esittelee katsauksen pääkohdat sekä yhtiön strategian etenemisen ja talousjohtaja Mikko Wartiovaara käy läpi katsauskauden taloudelliset luvut. Tulosinfoa voi seurata suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa: Inderes liiketoimintakatsaus Q2 / 2023.

30 tykkäystä