Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Kyllä se oli tuo QT joka heti arvattiin/tiedettiin.

3 tykkäystä

Qt päivän pelastaa, jos malttaa pysyä plussalla :smiley:

2 tykkäystä

Mikäs täältä on tulossa :thinking:

E: Tyhjänpäiväistä höpinää ja stimulus-paketin kehumista. Ihme että näistä ilmoitetaan etukäteen.

Hei,

En tiedä onko tää kahvihuone nyt ihan oikea paikka kysyä, mutta oon tykänny tosta että sähköpostiin tulee nää foorumin viestit. Nyt ei oo tullu varmaan viikkoon enää ollenkaan. Eikä löydä roskaposteista yms. Onko tää mahdollisuus poistettu vai onko mulla jotain vikaa vaan sähköpostissani? :smiley: @Yu_Gong

1 tykkäys

(Huumori) tili, joka kannattaa ottaa seurantaan.

42 tykkäystä

ok sul on sama ongelma kuin aika monella muullla. Eli tos jonkin aikaa siten google oli alhaalla, niin gmail tileihi ei saannu yhteyttä, mailit bouncaes sen jälkeen niin paljon että gmail tilit joutu black-listille. Poistin nyt sut sieltä.

Tässä muille tiedoksi: Inderes.fi sisällön kehitysideat - #1335 by Yu_Gong

2 tykkäystä

Ostin/myin juuri äsken -ketju (Osa 1) - #13890 by KONTI vähän kevensin perjantaina ja näytti premarketissa kivan punaiselta, mutta eipä se houkutteleviin hintoihin pudonnut joten täytin ostia!

3 tykkäystä

Eipä tästä ollut dipiksi kun salkkuni kääntyi juuri vihreäksi :sunglasses:

Perjantaina otettu iso Sampo-swingi oli kyllä huono veto mutta nuokin turskat jäi TSXV microcappien nousun rinnalla mitättömäksi.

2 tykkäystä

Välillä tuntuu, että sitä murehtii liikaa. Huoli pois! :sunglasses:Epwha0mXMAAGDkO.jpeg

57 tykkäystä

Ollaanko lähellä huippuja, kun Instagramissa tuli vastaan osakeantimainos?!

http://oravabrewing.com/osakeanti/

Pitihän se käydä tsekkaamassa. :upside_down_face:

5 tykkäystä

Tietääkö kukaan, että voiko ulkomaisten sijoituspalvelujen (Esim. Seeking Alpha Premium) kuluja vähentää verotuksessa sijoitustuloista?

Piti ihan kuvakaappauksella laittaa tämä viesti kaverille, kun oli niin hyvin kirjoitettu. Omalla tyylillään kiteytti tilanteen hyvin.

“Bileet on olleet käynnissä jonkun aikaa, nyt pilkku lähestyy ja etsitään maksajaa niistä ketkä ei ole vielä ehtineet poistua paikalta”

2 tykkäystä

Pääomatuloihin kohdistuviksi tulonhankkimiskuluiksi olen näitä aiemmin kirjannut, eikä kukaan ole niistä valittanut. Sijoitustietoon liittyvän palvelun oleellisuutta tulon hankkimisessa ei liene vaikea todistaa. Verottaja saa puolestani tulkita ne työkaluiksi tai ammattikirjallisuudeksi. Aika pieniähän nämä ovat, mutta jos/kun tositteet kuluista ovat saatavilla, miksipä niitä ei vähentäisi.

3 tykkäystä

Nyt kyllä kiinnostaa kuulla mielipiteesi, milloin ihminen on ylittänyt keski-iän?

En tiedä, enkä edes osaa edes itselleni perustella ketä tästä turhautumisestani syyttää. Ehkä mielipiteeni on vain suomen politikkojen/järjestelmän päätöksentekokykyyn turhautuneen/ahdistuneen milleniaalin mielipahaa. Koronastressillä maustettuna.

5 tykkäystä

Kiitos vastauksesta. Jep, kaikki verot kannattaa minimoida. Ja toisekseen vähän pienentää kynnystä hankkia lisäpalveluja, kun voi laskea 30% alennuksen palvelulle :slight_smile:

1 tykkäys

:smiley:

1 tykkäys

Mielestäni turhinta ikinä tämä sukupolvien välinen vihanlietsonta. Vanhempien ikäluokkien joukossa on ollut vapaamatkustajia ja sitten siellä joukossa on porukkaa, jotka on kantaneet taakkaa ihan järjettömän paljon. Esim. monet ky-yrittäjät maksoivat joskus 80-90 luvulla ihan käsittämättömiä veroja tuloistaan (+80%) ja saattoivat näkyä silti top tienaajien listoilla. Ihan samoin nykyikäluokissa on vapaamatkustajia ja taakankantajia.

13 tykkäystä

Noo jos eläkemaksut kaikilla on noussut sieltä 6-12% nykyseen 25%:iin, samaan aikaan kun eläkeikä noussut lähes kymmenellä vuodella, en koe olevani samoilla viivoilla nykysten eläkkeiden saajien kanssa.

12 tykkäystä

Näkökantakysymyksiä, mutta itse vertaisin kokonaisveroasteita eri aikakausina, ja laskisin nuo eläkemaksut veroiksi, joita ne oikeammin keskituloa ylemmillä palkansaajilla käytännössä on.

1 tykkäys