Inderesin kahvihuone (Osa 2)

No ei taida verrokit paljon mainostella. En ainakaan itse muista kuulleeni. Kamuxikaan ei mielestäni aiemmin ole mainostanut ja kauppa on käynyt. Joku Beelyn mainos pyörinyt, mutta se onkin vissiin joku uusi käytettyjen autojen leasing palvelu. Uusissa autoissa tilanne toinen kun pitää saada ihmiselle se ostokiima, että pakko saada tuo uudempi niin joku säväyttävä tv-mainos voi moisen tunteen saada aikaan, ehkä. Käytetyn auton kaupassa en oikeen hahmota, että mikä on mainostamisen hyöty. Tämä nyt vaan on oma mielipide ja ajatus

Mainonnan osalta voimme kuvitella sen saman brändin alla toimivan firman osalta olevan vähän kuin kiinteä kulu. Yhtiön kasvaessa mainonnan kustannus pysyy samana, mutta sen osuus suhteessa liiketoiminnan osuuteen pienenee ja pienenee koko ajan ellei yhtiö määrittele jotain prosentuaalista mainosbudjettia

Lisää saisi vain mainostaa. Ei siitä haittaakaan ole ja kustannus on mitätön.

Ja todettakoon, ettei sillä pärnäsen autokaupalla ole varaa tai järkeä mainostaa yhtä toimipistettään

4 tykkäystä

Ainakin Saka on mielestäni hoitanut markkinointia somekanavissa todella mallikkaasti. Jos käy katsomassa esim. Kamuxin ja Sakan Instagram-sivuja, niin Saka on panostanut sisältöön ja sen laatuun aivan eri mittakaavassa kuin Kamux. Kamuxin markkinointistrategia vaikuttaa kaiken kaikkiaan olevan hieman vanhakantaisempi ja laittavat paukkuja enemmän esim. juurikin tuohon Kamuxin ketjussa mainittuun radiomainontaan.

2 tykkäystä

Saka, xbil, Rinta-Juoppo, ainakin mainostavat. Xbil vaan tekee ehkä juuri sitä erilaista mainostamista some-persoonien kanssa. Rinta-Joupin mainokset pyörii radiossa ainakin kokoajan. Onhan Kamuxilla ollut noita radiolallatuksia ennenkin.

3 tykkäystä

Joo itselläkin tullut vastaan sakan, xbilin ja bayerncarin mainoksia somessa. Ihan hauskojakin välillä. Niille👍. Se on jotenkin ihan eri kun on vähän videota ja vaikka pikkasen huumoria tai rentoa jutustelua. Radiossa taas ei jotenkin uppoa tajuntaan samalla lailla, kun siitä puuttuu se puunattu auto. Tästä syystä ei itselle aukea, että mikä hyöty radiomainonnasta on tässä ko. tapauksessa, mutta ehkä muut ajattelee sitten toisin🤔

2 tykkäystä

Esim sakan mainoksissa ei ole koskaan näkynyt yhtään autoa, somekuvista en tiedä:

Hauska fakta: Sakan brändikampanjoissa ei ole näytetty yhtään autoa neljän vuoden aikana. Tämä oli referenssinä rohkeille päätöksille ja halulle tehdä uudella tavalla asioita.

1 tykkäys

Tämä siis koskee vain Nordnet Tanskan asiakkaitta.

Niinhän siinä lukee.

3 tykkäystä

Mitä tuo Onvestin myynti käytännössä tarkoittaa? Oliko uutisessa hinnasta mitään puhetta vai myydäänkö pörssissä pikkuhiljaa? Ei mikään hääppönen uutinen orastavan kurssinousun jälkeen jos tuosta suurtakin painetta kurssiin olisi tulossa…

1 tykkäys

Toivottavasti dumppaa laitaan ja kurssi kyykkää… otan mielelläni sitten siivun tai kaksi lisää :heart_eyes: :joy:

8 tykkäystä

Toi on Kauppalehden pikauutinen ja kaikki tosta uutisesta saatava tieto on tällä hetkellä tossa jollei omaa Bloombergin terminaalia. :smiley:

Eiköhän tässä olla vielä tän illan aikana viisaimpia siitä kuka ostaa ja mihin hintaan vai laitetaanko vaan laitaan pörssissä.

5 tykkäystä

Ihmettelinkin kun en löytänyt mitään tietoa asiasta. Ehkä tuo ois hyvä mainita heti niin ei tupsahtais kovin montaa äimistelyviestiä postauksen perään. :slight_smile:

3 tykkäystä

Joo aika hämärä pikauutinen ilman sen tarkempia kuvioita. Joka tapauksessa aika iso mälli on lappuja menossa halukkaille. Jospa me tavallinen kansakin saataisiin edes muutama edullisesti🙂

2 tykkäystä

No just on extra satsi swingissä, niin tämähän voi sitä sotkea…

4 tykkäystä

Sittenhän se on vaan sinne kuuluisaan pitkään salkkuun. :smiley: :sweat_smile:

12 tykkäystä

Olisivat tuossa 55€ tienoilla vaan painaneet laitaan, harmillisesti tämä orastava nousu alle ensin. Mutta hyvä tarina ei tästä happane.

5 tykkäystä

mulla ois se pitkä salkku erikseen ja tällä extra erällä on kyllä stop limit myynti säädettynä… en tykkää nyt tästä uutisesta, mutta arvioidaan huomenna uudestaan. jospa saataisiin joku hyvä pohjataso siihen myyntihintaan ja mahd. korkealle ja joku kunnianhimoinen osmistaja. Tosin jo nyt tykkään Harvian menosta.

Yleisperiaatteena on että stoppeja ei poistella…

2 tykkäystä

aijai… mitä olisikaan vuoden 2021 Trader’s club ilman Harviaa… ei tuota tämäkään viikko pettymystä :ok_hand:

5 tykkäystä

Kummallinen uutinen. Eikö nämä yleensä anneta jälkikäteen, eikä ennakkoon.

3 tykkäystä

Miksi hautaustoimistoja ei ole pörssissä?
Ihan tosissani olen.

5 tykkäystä