Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Nyt tässä sit pitää miettiä milloin BTFD kehtaa vetästä, ripuloinnilta kyllä näyttää… odotellaan jos sais osingonmaksajia vielä halvemmalla lisää

1 tykkäys

Sieltä :slight_smile:

Moneltas Powell puhuu?

1 tykkäys

Jos oikein käsitin niin 12.05 pm ET. Oisko toi parin tunnin päästä? Ja @LuxusInvest poimin kahdesti​:sweat_smile::man_shrugging:t3:.

2 tykkäystä

Nyt voisin jo melkein toivoa, että heittää jotain hyvää läppää. Tarkistin salkun tilanteen puhelimella 5 min avauksesta ja näytti kivasti hiukan plussaa. Nyt kun pääsin koneen ääreen, niin -7% taulussa. Voisi sanoa, että nyt vietiin meikäläistä kuten sitä kuuluisaa Karpon pässiä narussa :grimacing: :nauseated_face:

11 tykkäystä

Minulla ei ole kuin reilu puolenkymmentä vuotta sijoituskokemusta, mutta silti pistäisin vähän jäitä hattuun niille, jotka tänään kauhovat osakkeita vipu tapissa ja hokevat, että nyt on ostettava, kun veri virtaa kaduilla.

Kyllä mahanpohjassa on vähän toisen luokan möyrintä, kun veri virtaa kaduilla.

35 tykkäystä

Ihan samat ajatukset, jokainen toki sijoittaa miten haluaa mutta iso kuva on tainnut sumentua tässä huumassa monelta.

Kuplassa on vasta pienen pieni reikä mistä ilmaa pihisee pihalle, loppulaskusta tulee edelleen kipeä jos liian korkealta hyppää kyytiin (jätetään esimerkkifirman nimi arvoitukseksi ettei kenellekään tule paha mieli).

6 tykkäystä

On eri asia ostaa kuplaosaketta, jossa pohjaa ei ole. SPAC:it joissa 10$ pintaan redemption taso on aika eri juttu, kun potentiaalisen downsiden voi suoraan laskea niin kauan kuin tuo taso on olemassa (katoaa muutaman päivää ennen yhdistymistä) :grin:

4 tykkäystä

Menee cfii jo 9,26d on siinäkin jo hieman laskua tuosta 10d. Tosin en ole tietoinen onko redemption haku jo mennyt sillä

Jos noin paljon laskenut sen alle kuvittelisi että hakuaika mennyt jo? En ole tarkistanut mikä siinä on redemption taso (yleensä jotain 10 - 10.30$ välillä), mutta jos haku on edelleen mahdollista, niin uskon että joku käyttäyisi tuon arbitraasin?

Eihän mikään estä pre-merger spacien valumista alle NAVin. Kuitenkin ilmeisesti suht hankalan oloinen prosessi tuo rahojen takaisin haku ja jos tällaisessa tilanteessa mikä nyt menossa spacien kanssa, haluaa/täytyy irroittaa rahaa jostakin muihin ostoksiin, niin kurssihan dippaa alle NAVinkin kun on palava kiire myydä.

Näinä päivinä olisi melkein vain parempi olla vaan katsomatta salkkuun. Mörnijät joko jatkavat mörnimistään tai romahtavat alemmalle tasolle. Huomisen voisi melkeinpä ottaa vapaaksi ja siirtyä aikaiseen viikonlopun viettoon.

103 tykkäystä

47 tykkäystä

Vieläkö esim. @Meri tai @jaska1 pitää näitä rommauksia parhaina päivinä, vai onko jo hiljaisuudessa kaikki myyty:D ?

Täytyy myöntää, että helpompaa tämä on ajatuksissa ollut. Tämän takia täytyy suositella toimialahajautusta, ettei ihan koko salkku rommaa kerralla. Toki rumaa ollut jälki täälläkin, mutta Kindredit ja SmartEyet pitää hommaa edes vähän pystyssä.

Uusiutuvia ostettu niin, että melkein hirvittää. Vipua ei näihin sentään uskalla käyttää. Koitetaan pitää katse tulevassa ja etenkin toivoa, että on valinnut oikeat firmat. Koko sektorihan tästä ei voittajan ulos tule, se on aivan varma.

6 tykkäystä

Markkina ei tykännyt Powellin Greatest Hits-uusinnasta. Nyt sattuu :cold_sweat:

12 tykkäystä

Nyt onkin se haasteellisin hetki pohtia, että koska sitä hattua laittaa alle :sweat_smile:

1 tykkäys

Se on silloin kun penkin vieressä on se ämpäri ja siihen lentää laatta kun salkku on veressä ja silleen…

Tälle päivälle on jo niin turtunut tästä vuoristoratakiekasta että ei enää jaksa stressata, huomenna päivä uus.

8 tykkäystä

Oletteko huomanneet, kuinka foorumi on rauhoittunut, kun vedyistä ja muista vihreän energian osakkeista on ilmaa otettu pihalle aika rankasti? Olemme palanneet Sammon mörnimisen ja Nordstreamin etenemisen seurannan pariin. Maalin kuivumisen katsominen on paras harrastus!

33 tykkäystä

27/30 omistuksesta tänään samaa väriä. Joka valitettavasti ei ole vihreä :sunglasses:

11 tykkäystä

Tähän sopii kyllä ahneella on p*skanen loppu. Osan ehdin hyvin myydä pois voitolla ja nyt pari pv ollut katsomatta salkkuun ja isompia voittoja sulanut. Noh ei tässä vähän mahaa vääntää. Onko nyt kuitenkin väki ylireagoinut? Tuntuu että sijoittajat betsaa nyt Fed Powellia vastaan että ei pysy hommat hanskassa, vaikka painottanut että näillä mennään aika rauhallisesti eikä maalaillut mitään kammottavia uutisia mielestäni.

2 tykkäystä

No ainakin itsellä näyttää pelkästään tänään salkussa Sampo -3,07% ja huomenna sitten vasta Euroopassa kyykätäänkin tämän illan jälkeen, eli eiköhän Nalle Oykin tule samalla tonttiin. En nyt ihan maalin kuivumiseksi tätä enää kutsu :smiley:

11 tykkäystä