Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Selkeesti algot huomasi sun kirjoituksen ja tuli ns. sell the news :smiley:
Otitko paniikkimyynnin kun heti nousi takasin ja korkeammalle SP500? :slight_smile:

2 tykkäystä

Onko se tänää:

:fire::fire::beer::sunglasses: :chart_with_upwards_trend::chart_with_upwards_trend::chart_with_upwards_trend:

23 tykkäystä

Jenkkien työttömyysstatsit ulkona, Unemployment rate drops to 6.2% from 6.3%.
Futut nousussa, karhuilu peruttu

5 tykkäystä

Nyt sitten vaan katsotaan että selviääkö härät jenkkiavauksesta kunnialla. Vahvalta näyttää tuo ensireaktio tuohon Nonfarm Payroll Reporttiin. Jos saataisiin vahva toipuminen viikon päätteeksi.

6 tykkäystä

Oispa jo aika vähän keuliakin

1 tykkäys

Vastaan täällä. Koin, että Zaptec on nyt houkuttelevampi viime aikaisen korjauksen jälkeen. Uskon myös, että pääsen vielä ZS kyytiin ennen Q1 :slight_smile:

4 tykkäystä

Kiitos kyllä musiikki aina piristää vaikka karhut on hakenut tanssiin viime aikoina😄

1 tykkäys

Aamulla kauho osakkeita “halvalla” sen minkä kerkes ja oli iha valmiina kauhomaan lisää jenkkiavauksesta mutta kuulema bileet peruttu…

Fiilis on nyt tämä

5 tykkäystä

Joo, se oli Takukirjasta sivu 4. Antijinx myin 400kpl 1.04. Loput jätin. Laskuun lähti. Vähä vkl karkkirahaa :laughing:

2 tykkäystä

Jenkkien avaus viime päivinä:

nasse

37 tykkäystä

Jaahas, perus -5% salkussa ties kuinka monetta päivää putkeen.

21 tykkäystä

Haluaako joku neuvoa tyhmää? Mitä oikeita negatiivisia puolia on, jos ostan jotain OTC osaketta? Esimerkiksi Nintendoa jenkkipörssistä.

Punoittaa 1,4-1,8% välillä tältä päivältä…Kävi jo tunti sit 0,04 vihreälläkin. Omista ti-ke ATH lukemista tultu ehkä 3-4% alaspäin (Solteq ylipaino alkuviikosta). Ei tässä vielä ole tapahtunut mitään…vielä…

https://rockbc1967.kuvat.fi/kuvat/Sekalaisii%20huumorjuttui%20%20Miscellaneous%20humor.../Talvi%20the%20Winter%20and%20all%20gifs/work%20start%20kottikärry%20gif.gif?img=img2048

10 tykkäystä

Vaikka täällä sanotaankin, että ei tässä ole vielä mitään korjailtu niin vähän on jo lisähapen tarvetta, kun oma Plug positio -30%. Ostin @$63 kun oli anti, mentaliteetilla “Kyllähän tämä mulle kelpaa kun instikoillekin!”.

No longinahan tässä ollaan ja usko yrityksen tulevaisuuteen silti vahva, lisäillään jos nuo pohjat löytyy jossain vaiheessa.

12 tykkäystä

Eikö yhtään hirvitä että markkina arvo on 70x 2020 liikevaihto ja liikevaihto kasvanut sen 50% 2020, lisäksi tulos tappiollinen. En ite oo syvemmin uppoutunu caseen ja tulevaisuuteen, kun näissä suomalaisissa yhtiöissäkin ollut älyttömästi hunajaa :v:

2 tykkäystä

Nyt on vähän sama fiilis kun koronan aikaan, ei tiedä mitä ostaisi. Liian paljon hyvää hyvään hintaan, mutta toki vielä osa lapuista on hyvissä hinnoissa :woman_shrugging: No salkku on aikalailla siivottu ja enää jäljellä ne joissa ajatus holdata pidempään. Ei se käteinenkään huono ole. Katseet kohti tulevaa viikkoa.

2 tykkäystä

Ei varsinaisesti kuulu tuonne taivastelu tai karhuveljien ketjuun niin viikinkipäällikkö pistää tänne. Kovin tuntuu olevan ihan salkkukohtaisia romahduksia,ei nyt koko markkina. Vaikka itselläkin on riskiä niin kyllä salkku näyttää nut laskeneen niinkin paljon että ollaan samalla tasolla kuin helmikuun 9.päivä. Kuitenkin sen verran harmittaa että ensi viikon salkkukatsauksen jätän tekemäti.

2 tykkäystä

Kohtahan sitä sais Plugiakin takas ku myin 30 dollarissa ja olin olevinani huippufiksu myydessäni niin hyvään hintaan

1 tykkäys

Hahhahahah :rofl::rofl::ok_hand: Tuli kyllä aikas hyvät naurut ku koiratki kattoo että mitä hörötän… :v::beer:

4 tykkäystä

Aika kylmää ollut kyyti viime aikoina. Vielä tän vuoden osalta plussalla kuitenkin.