Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Se pitäisi olla nykyään 50% QTD :rocket:

8 tykkäystä

Oikealta yläkulmasta valikko auki → ukkelin takaa avautuu valikko.

image

Valitse yhteenveto: alla näkyy päivät (tarkoittaa siis päiviä yhteensä)

image

5 tykkäystä

Nuo ei kyllä taida olla peräkkäisiä päiviä. Sain 365 merkin maaliskussa 2020 (2019 maaliskuussa tuli katko kun olin reissussa :frowning: ) ja yhteenveto näyttää vierailupäiviä 995.

Osaisikohan @Yu_Gong kertoa, näkyykö nuo peräkkäiset vierailupäivät missään käyttäjille?

3 tykkäystä

Ei taida näkyä peräkäiset päivät, mutta jotain statistiikoja löytyy profiilin sivulta:

7 tykkäystä

Elwood

1 pv

“Kukaan ei enää jaksa hehkuttaa QT:n ATH:ta. Totean tähän kuitenkin, että omalla kohdalla osakkeesta tuli 50-baggeri.”

Setä vastaa tänne kafferoomin suojiin, kun Kuutti-ketjuun ei näemmä sedän vastaus sopinut:

Ei pidä paikkaansa! Setä veti 110 eetun pre-trallat jo yllä täällä kafferoomissa!! Aiemmin on foorumilla sovittu, että hehkut Kuutille vain 10 eetun välein ettei mene ketju tukkoon :wink:

Setä ihailee Elwoodin 50-baggerointia, YES!! Oma Kuutti-possa vasta 5-baggeri, mutta eihän siitä puutu kuin yksi nolla :sweat_smile:

Masse-setä, FA, Jokohan to-iltana Kuutti olis sedälle 6-baggeri :thinking:? :smiling_face_with_three_hearts: :notes: :notes: :notes:

11 tykkäystä

Löytyy aika ison mutkan kautta:
image


17 tykkäystä

On muuten melkosen aktiivista porukkaa foorumilla kun kattoo esim kuinka moni on käyny joka päivä viimeisen vuoden aikana :smiley:

13 tykkäystä

Eikö tämä näkymä ole vain teille ylläpitäjille :wink:

3 tykkäystä

Ei pidä paikkansa :slight_smile:
Vähän vaan näyttää erilaiselta toi “shortcut”:

7 tykkäystä

Tämähän oli hauskaa dataa! Kiitos vinkkauksesta @Johannes_Sippola :+1:

Onkos tämä se foorumin “hall of fame” :smiley: Tässähän iski heti pieni kilpailuvietti, että kenellä on eniten tykkäyksiä. Ei ole kyllä mitään jakoja noihin @timontti lukuihin, mutta @Masse setä sentään jäi kaljupäisten miesten kilpailussa kakkoseksi ja paikka top10ssä niukasti plakkarissa :muscle:

Hieno kyllä että meillä on näin aktiivinen foorumi :blush:

20 tykkäystä

Kannattaa laittaa vielä päälle myös “Kaikkina aikoina”, niin saat vielä pidemmän ajan “hall of fame” -listan, jos nyt sellaiseksi tuota halutaan kutsua! :wink:

10 tykkäystä

Siellä on tämän foorumin messias kärjessä - ansaitusti. :cowboy_hat_face: Kaikki tuossa näkyvät nimet antavat kyllä meille upeaa infoa ilmaiseksi, eli periaatteessa rahaa. Kuuluisko heidän saada jotain provikkaa meidän voitoista? :upside_down_face:

14 tykkäystä

Rikastuminen on helppoa.

Jospa itekki.

5 tykkäystä

Mehukasta dataa. Näkeeköhän mistään aikaa, jonka on täällä kuluttanut? Entä tiedätkö, että milloin viesti rekisteröityy luetuksi? Läpi skrollailu ei varmaan riitä?

7 tykkäystä

Tätä mä oon itsekin miettinyt, mutta en kyllä tiedä millon viestit rekisteröityy luetuksi tarkalleen ottaen :open_mouth: Luulisin jopa, että viestit ainakin lukemattomista ketjuista rekisteröityy luetuiksi skrollaamalla, mutta joku raja tossa varmasti on.

3 tykkäystä

No nyt on kyllä. En tajunnut että täällä on useampi kymmenen ihmistä jotka on kirjoittaneet tuhansia viestejä. Noista viesteistä saisi kyllä tehtyä herkullisen analyysin jossa jokaisen meistä voisi profiloida tekstin perusteella.

Miltä kuulostaa esim. @Massen teksteistä tehty botti?

10 tykkäystä

Kannatetaan! Masse-botti päivystämään foorumille silloin kun aito Masse istuu inderesin putkassa jäähyllä.

12 tykkäystä

Aivan! Sillä listalla setä nousisi varmaan top10 sakkiin. Viimeisen vuoden aikana setä on kyllä vähän alkanut hiipua ja ollut poissakin foorumilta ja se yllä heti näkyy.

Kaikki ei ole ollut ihan itsestä kiinni: Inden kellariviikoilla on ollut vähän paha kommentoida :face_with_symbols_over_mouth:

Joskus takavuosina kellari oli tuntematon käsite ja setäkin sai laukoa “sijoitustotuuksia” ihan itse ketjuissa. Nyt joutuu toimimaan aika usein “asialinjalla” vara-ip osoitteiden kautta (Seppo ja Eka, toim.huom) :slight_smile:

Masse-setä, FA, Vankilaan voin mennä, mutta titteliä ette vie, kylä jämpti on niin :muscle: :muscle:

34 tykkäystä

Mikä on tuo lukuaika, esim minulla oli jotakin 24 päivää… ei kai se ole täällä vietetty aika muutettuna päiviksi?

7 tykkäystä