Osakesijoittaminen

Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Hyvin samankaltainen tilanne omassakin salkussa, vaikkakin ATH on reilun 2% päässä (YTD lähes 40 %). Hieman haiskahtaa siltä, että alempaa voitaisiin hakea vauhtia, mutta omassa salkussa on sellaisia lappuja että ei niistä luopuakaan haluaisi ja ne ovat vieläpä kohtalaisesti arvostettuja (imo): esim. Tecnotree, Wulff, Sievi Capital, Scanfil ja Kamux. Sitten on näitä huippuyhtiöitä (esim. EVO), josta ei halua kyllä luopuakaan koska pian jää pois kyydistä :smiley:

Jatketaan hampaiden pureskelua ja katsotaan löytyykö perjantaina lisää ostettavaa…

16 tykkäystä

En osaa vastata, mutta vinkkaan paremmasta paikasta kysymykselle:

5 tykkäystä

Citykani sentään pomppasi tänään :hugs:

7 tykkäystä

Jos te ostatte vielä Li-onin tuotteita ehkä jopa kuluvan vuoden liikevaihto nousee. :sunglasses:
PS. Itse toivoisin, että Li-onin logo häviää seuraavaksi.

6 tykkäystä

Vinkkinä ettei tule yllätyksenä. Xetra on myös huomenna avoinna.

2 tykkäystä

@Ana12 10. päivä näytti ostaneen. Ei se aina osu lankulle Lepikölläkään

6 tykkäystä

Bitcoinilla pulkkamäkeä luvassa:

Onko Teslan uusi valinta sitten Doge😁

10 tykkäystä

We are concerned about rapidly increasing use of fossil fuels for Bitcoin Mining and transactions, especially coal, which has the worst emissions of any fuel.

Onpa ihailtava ESG-teko Teslalta. Harmi toisaalta, ettei tämä mahtunut alunperin 600mrd mcap firman DD-slaideihin :yawning_face:

14 tykkäystä

Luulisi Lepikön käyttävän stop losseja teslassa, mutta ilmeisesti stopit eivät ole vieläkään aktivoituneet. Jännä kyllä seurata millaisia riskejä hän ottaa.
Arvaan teslan painuvan seuraavien päivien, viikkojen tai kuukausien aikana alle neljänsadan dollarin, etenkin jos nasdaq valuu alle 200 päivän eman. Volatiliteettia voi toki olla matkalla.

Kyseessä ttaitaa kumminkin olla nordnetin maksama PR salkku, joten mielebkiibto srn mukainen

5 tykkäystä

Lepiköllä on mennyt surkeasti jo pidemmän aikaan. Lisäksi hän on missannut ainakin osittain yhden kaikkien aikojen noususta.

Mies tuntuu puhuvan fiksuja Traders clubissa, mutta sitten hänen omat sijoitukset ovat ihan muuta mitä hän on puhunut.

Minulla itsellä ei kyllä ole toistaiseksi luottoa, että Jukka Lepikkö pystyisi tekemään ylituottoa markkinoilla yliajan.

34 tykkäystä

Korjasin tämän sinulle :wink:

4 tykkäystä

Saako kysyä, että kuinka ison osan salkusta olet varannut näille lyhyemmän ajan treideille?

3 tykkäystä

“Älkää tehkö niin kuin minä, vaan niin kuin minä sanon” sopii tähän hyvin😄 tai sitten Lepikkö jekuttaa kaikkia😂

4 tykkäystä

Muistelenko oikein että viimeksi kun vähän katselin Titaaneja tarkemmin joskus vuosi sitten, Lepiköllä oli huikea vuosi takana (tyyliin +80%)? Onko hän sen jälkeen alkanut suojella johtoaan pitämällä yli puolet salkusta käteisenä? Vähän erikoista, kun kyseessä on kuitenkin osakesijoittamiseen liittyvä kilpailu, jossa hänen pitäisi edustaa tiettyä tyyliä.

1 tykkäys

Viime kesällä käteispaino Lepiköllä oli 97-100% välillä. Harvemmin isolla osakepainolla vaan enemmänkin ison vivun betsejä indeksituotteisiin. Osake valintoja salkkuun tuli takaisin vasta joskus syksyllä.

2 tykkäystä

Missä seuraat Lepikön salkun edesottamuksia?
Traders clubissa turinointiin tai siihen 30k läppäsalkkuun mitä siinä vilautellaan niin en ainakaan hirveästi perustaisi arvioitaessa kaverin pärjäämistä markkinoilla.

Edit. Titaanien taistossa toki eri salkulla, mahtaako sekään kuitenkaan edustaa Lepikön pääsalkkua?

4 tykkäystä

Kai Lepikkö kuitenkin pyrkii Titaani-salkullaan niin hyvään tuottoon kuin vain ikinä pystyy, sehän on hänelle merkittävä näyteikkuna.

1 tykkäys

Hyvä tarkennus. Mieshän päivitteli twitterissä tuonne tammi/helmikuun vaihteeseen asti sitä isomman salkun tilannetta viikottain. Viimeisen kerran kun hän sitä päivitti, niin myös Sharevillen salkku oli lähes ATH. Sen jälkeen mies ei ole tainnut isomman salkun kehitystä aukaista, mutta Sharevillen salkku ainakin lähti alamäkeen.

Luulenpa vain, että Jukkakin on sen verran inhimillinen että kertoisi kyllä jos se iso salkku olisi jatkanut ylämäkeen :smiley:

Voin olla väärässä ja mies ei vain ole muista syistä halunnut enää avata sitä. Ajankohta sopii vain aika hyvin lähelle Sharevillesalkun huippuja…

6 tykkäystä

Joo, editoinkin tuon titaanien salkun jo viestiini. Jos se on kooltaan merkittävä niin edustanee Lepikön tekemistä realistisesti

5 tykkäystä