Inderesin kahvihuone (Osa 2)

Hyzonissa on mun mielestä ihan hauskaa kateltavaa että edes yks vetyfirma jaksaa vielä innostaa foorumilla. Muut kun tipahtivat jo fiilistelyjen kyydistä. Toivotaan että tuohon sijoittaneet saavat voittoa tulevaisuudessa!

10 tykkäystä

Ehkä vanhat ketut vaan vaanii ja odottelee uuden nousun alkua :wink: Toisaalta varmempaa ja parempaa tuottoa on ollut tarjolla muualla.

Mutta kyllä se vety ja tuuli ja sähkö tulee voittamaan. 2020/2021 alku vaan otettiin niin kauheasti etukenoa, että siinä oli valtavat tulevaisuuden kehitykset jo hinnassa, vaikka vielä ei ole rakennettu kattavasti infraa (tai olla rakentamassa juuri nyt).

12 tykkäystä

Bingoon vielä kohta kun kerrot foorumilla ostaneesi paskan auton Kamuxilta ja shakaalit (osakkeen omistajat) hyökkää joukolla kimppuun. Onhan tämä keskustelu välillä kuin kinastelua päiväkodissa.

3 tykkäystä

Kyllä, helposti voi tehdä 4x4- tai vaikka 5x5-version. Ja “bingon” sijaan voi huutaa “Jimbo!”.

5 tykkäystä

Näitä tarinoita tuntuu olevan jo jonkun verran autofoorumeilla, itse ostin kilpailijalta auton, kauppa purettiin asianajajaa käyttäen ja hän kertoi että Saka sekä Kamux ovat olleet heillä usein vastapuolena.
Omat kokemukset siis Sakalta, ei Kamuxilta, viesti kuitenkin oli asianajajalta selvä.

3 tykkäystä

“…mutta kun pörssi nykystandardeilla rytisee alas vaikka 0,25%, etsitään syitä ja syyllisiä kissojen, koirien ja muurahaiskarhujen voimin.”

Kiitos, saa taas niistää aamukahveja nenästä :rofl:

26 tykkäystä

Central banks will never extract themselves. Whether they ultimately end QE is besides the point. They won’t reduce their balance sheets. They can’t.

How does propagating an ever larger asset bubble promote financial stability? Baffling. Investors won’t care about these questions at the moment as the gains keep coming. The questions will only get asked once the damage of the distortions will become self evident. By then it may be too late.

1 tykkäys

Qt:n liputetuista viesteistä heräsi kysymys; mikä on Helsingin pörssin osakehinnaltaan (eli yksittäisen osakkeen hinta, ei market cap, tulosperusteinen arvostus tms)arvokkain osake? Onko se nykyään Qt?

https://tuuletus.net/osaketutka/closingprices.php

Siinä 50€ sakki:

Markkina-arvotkin ovat kiinnostavaa luettavaa, en olisi arvannut että Nordea on nykyään Helsingin pörssin arvokkain yritys.

10 tykkäystä

Ja Admicom taitaa pitää myös “Suomen ennätystä” euroaikana, kun se oli tasan 140 € arvoinen 5.1.2021? (Josta tippui -31 % YTD :grimacing: ).

2 tykkäystä

Admicom on käynyt parhaimmillaan melkoisessa piikissä noin 158e/osake.

7 tykkäystä

Taitaa Nordnetin historia näyttää vain päätöshinnat :slight_smile:

2 tykkäystä

Muistan elävästi, kun kysyin vuoden alkupuolella @Verneri_Pulkkinen mietteitä Incapista & miksi hän on tankkaillut kyseistä puljua (muistaakseni n. 17-18€ tienoilla).
Olin itse kiinnostunut kyseisestä firmasta jo 15€:n hinnoilla, mutta halusin lisää varmuutta omiin tulkintoihin yhtiöstä ja lopulta toimeksiannon läpimeno oli 0.05€ kiinni, enkä koskaan saanut Incapia salkkuuni.

Kurssi on noussut Vernerin kommenttien jälkeen 18€ → 47€.

11 tykkäystä

Kysymys herää, perustitko ostohintapäätöksesi yhtiön mihin tahansa fundamenttiin vai osakekurssiin? :upside_down_face:

10 tykkäystä

Paysafe karhujen ja bashereiden yksi lempipointti kurssin tippumiseen on osakkeiden liian suuri määrä (+700 miljoonaa). No Lucid kyllä voitti potin osakkeiden määrässä. Nähtäväksi jää lähteekö lappu laskemaan. Arvostus on kieltämättä kireähkö myöskin😁

Yhtään autoa ei ole tullut linjalta kuluttajille, ja market cap on korkeampi kuin esimerkiksi Nissanilla?

24 tykkäystä


Sotkamon Jymyllä hieno sponssi :wink:

67 tykkäystä

Juha pääsee siis jatkossa aina VIP-telttaan kattelemaan pelejä. :sunglasses: :wine_glass:

10 tykkäystä

Kaikille Hyzon sijoittajille voimia ja rakkautta :heart:

4 tykkäystä

Aina kun itseäni ahdistaa Hyzonin kurssi, haen vertaistukea Lion-E kurssista ja lohduttaudun ajatuksella, että tämän myin pois vain -100€ tappiolla😁

27 tykkäystä