Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Ohhoh, täällähän on käynyt tunteet kuumina kuin kauppalehden voorumilla konsanaan :rofl: :rofl: :rofl:

rauhallisesti :peace_symbol: kyllä modet ajanmittaan hoitaa, jos ei nyt perjantai-iltana klo 23 kohtuuttomia vaadita niiltäkään

5 tykkäystä

Kiitos @Hurde otsikon vaihtamisesta takaisin oikeaksi. Siivosin pahimpia sotkuja ketjusta veks, mutta joitain vielä pitää selvitellä paremmalla ajalla, tai jonkun muun moden kuin mun. Alan olla tänään aika väsynyt jo. Ketjujen otsikoista semmonen huomio, että jos nyt ei mentäis räpläämään niitä epäsoveliaiksi - Inden Foorumi on kuitenkin Sijoitusfoorumi, ei Hypefoorumi :slight_smile:

@NEA jos palaisit vaikka privana tai sitte tonne liputusketjuun siitä et mitä viestiä yritit liputtaa ja minkä “olin jo tarkistanut”, niin voisin kommentoida tohon paremmin jotain. Sen verran voin vastata, että en ole “maistissa mukana” kuitenkaan. Arvioin muutamaa liputettua viestiä yksilönä sitä ennen kun homma lähti käsistä.

46 tykkäystä

No niin jenkkipörssi on kiinni, hajaantukaa :laughing:

9 tykkäystä

Juu eiköhän tässä kanna rauhoittua muuhun pikku hiljaa. Kieltämättä oli pieni shokki kun tuli puolen päivän tauon jälkeen ja ketju täynnä perjantai-känni-hyväfiilis-lujaamenee kirjoituksia ja kun liputti niin tulee viestiä “tämä kirjoitus on jo tarkistettu eikä vaadi toimenpiteitä” tmv, niin kyllä siinä tulee mieleen, että onko mederaattorikin maistissa mukana. Mutta annetaan olla perjantain kunniaksi ja palataan asiaan, toivon kyllä että joku järkilinja pidetään myös innokkaammissa ketjuissa ja vaikka sitten perustetaan “hyvä fiilis”- ketju tmv, jossa voi kirjoitella vaikka menisi hetkittäin lujaakin…

19 tykkäystä

Kyllä on Kanadalaiset Voxtur vakoojat ihmeissään jos eksyvät vääriin ketjuihin. Mistähän hauskuudesta olen jäänyt paitsi tässä Hyzon hommassa. se tää puolustuspeli nyt…

Minä tiedän mitä aion maantaina/ensi viikolla ostaa, eikä se ole Hyzon! Mukavaa viikonloppua ja koittakaa vetää syvään henkeä ! Mahtavaa jos Hyzon hommat menee putkeen itse tyydyin ostamaan huipulta ja menettämään tappiolla stoppeihin… nythän se ois alennuksessa selvästi!

Good Luck!

Se on low risk nice profit, name of the game… I hope.

7 tykkäystä

Pitäis myös tehdä kysely, kuinka monta euroa/prosenttia lappu on tappiolla. Moni varmasti ostanut vähän ylempää ilman stoppareita ja ottanut tiukasti putoavasta puukosta kiinni, niin kuin kirjoittanutkin :rofl:

3 tykkäystä

DCRB-ajoista mukana olleilla ei taida olla vielä tsäänsiä plussaan :smiley:

6 tykkäystä

Juurikkia niiiin harmittaa, kun ei päässyt sähellykseen mukaan. Siis rauhoittelemaan meininkiä, tietysti. :wink: :kiss:

1 tykkäys

Ei nyt ihan viime aikoina, mutta joskus joku tällä palstalla väitti, ettei raha puussa kasva. Kyllä kasvaa.

Niin onhan meillä tämä rahapuu

Korjaan siis oli…

2 tykkäystä

Lauantaisen aamupäivän horinat ennen kuin lähden yhden vilkkaan koulupojan synttäreille. :slightly_smiling_face:

Sijoittamisaiheista kirjallisuutta löytyy netistä hyvin, ei tarvitse aina edes ostaa, kunhan kirjautuu kirjaston sivuille ja pääsee lukemaan selaimessa. Joskus asiat ovat mulle vähän hankalia… tuli luettua taas yksi sijoituskirja ja etsin uutta sijoitusaiheista luettavaa:


Miksi mulla kaikki on niin hankalaa, kyllä tuokin jonkinlaiseen sijoittamiseen liittyy. :roll_eyes: Onneksi apua on saatavilla munlaisilleni tällaisissa tekniikkaongelmissa:
image
Päädyin ottamaan yhteyttä tuttuun kirjastotätiin. :blush: Ja nyt aloitin kirjan:

Eniten houkuttelee tällainen luku:
image

Jos ei ole samanlainen kuin sählä kuin minä, niin kirjastokortin/-tunnuksien avulla löytää koneen avaamisen jälkeen muutamissa minuuteissa erinomaisia sijoituskirjoja luettavaksi. :blush:

Erään firman listautuminen jännittää, hienoa kun koko laadukas yhteisö kohta on omistamassa tätä firmaa ja voi tukea omaa sijoitustoimintaansa sekä firmaansa tilaamalla Premium-paketin. I :heart:Yhtiöraportit. :blush:

22 tykkäystä

Onkohan aikanaan mallisalkku pilkkimässä inderesiä salkkuun pörssiavauksessa :smile:

Mitäs sitten kun pitäis joskus myydä, melkoinen signaali :man_shrugging:

Tää siis pieni kevennys, eivät taida koskea siihen…

30 tykkäystä

Hampurilaistenkin tavoitehinta tippunut aika huolestuttavasti ja vähennä puolelle menty😅

18 tykkäystä

Tuommosillahan hinnoilla sitä tulis syötyä ulkona huomattavasti useammin. Viittis maksaa 15€ hampparista, kuten meidän kylillä pitää.

5 tykkäystä

Rakkaassa Singaporessa syö Michelin tähdellä palkituissa “Ruokakojuissa” 5e koko aterian. Hawkercentereiksi näitä kulinaristin keitaita kutsutaan :smiling_face_with_three_hearts:

Maxwell foodcenter varmaan yksi kuuluisimpia. Sieltä löytyy esim Anthony bourdainin No reservations ohjelmasta tuttu TianTian chicken and rice.

Mutta tässä onkin todellinen löydös joja treidaa selvästi alle käyvän arvon.

Oi että, kunhan tämä koronan perkele joskus loppuu niin lähen kuukauksiksi tuonne lihomaan :yum::smiling_face_with_tear:

15 tykkäystä

https://keskustelut.inderes.fi/t/inderes-oyj-yhtio-kuuluu-kaikille/17104/405?u=yha_musa_soi

https://keskustelut.inderes.fi/t/inderes-oyj-yhtio-kuuluu-kaikille/17104/406?u=yha_musa_soi

@SamiK

Ymmärrän kyllä jos useimmat pitävät hairahduksena että laitoin lyhyen Kahvihuone-kaliiberin kommentin yhtiöketjuun.

Näkisin että Inderes on tällä hetkellä Suomen johtava sijoittamisen popularisoija ja noi tv:n talousuutiset olivat johtava talouden ja sijoittamisen popularisoija 2000-luvun ekan vuosikymmenen todella kuivassa ja ankeassa sijoitusmediakentässä.

Eli ei ehkä niin mielettömän hutera aasinsilta kuin äkkiseltään vaikuttaa?

Yleisvaikutelmani on että aika harvalla on yhtään käteistä jäljellä jos tulee ostokelit. Yleisempää ehkä hikoilu velkavivun kanssa siinä kohtaa?

Koronadippi oli poikkeuksellisen raju korjausliike, täysin eri psykologian kannalta kuin laskumarkkina.


Tavoitteeni on viikonloppuisin kirjoittaa kepeän piristävästi. Nyt ei näytä ihan realisoituvan mutta ensi viikonloppuna uusi mahku :smiley:

4 tykkäystä

Lista palstalle rekisteröityneistä IR-tyypeistä on yllättävän pitk. Eipä osannut ajatella, mutta syynä se että 9/10 nuista vaan lukee ja suurin osa ei kirjoita mitään. :thinking:

https://keskustelut.inderes.fi/g/yhtion_edustajat

ainakin ensivaikutelma tämä?

14 tykkäystä

muistaakseni keskon ir on joskus vastaillut. Päällikkö Sampolainen Mirko Hurmerinta tykittää palstalla kunnolla.

8 tykkäystä

MTV3:n ja Nelosen alkuillan talousuutiset lopetettiin, koska “ketään ei kiinnosta”. Tai siis mediapomo haastattelussa sanoi, että tyyliin 95% ihmisistä vaihtaa kanavaa kun talousuutiset alkavat. Keskivertokansalaista ei kiinnosta, oli nousu- tai laskukausi. Aika typerää TV-kanavalta pitää ohjelmistossa ohjelmaa, jonka takia katsojaluvut kyykkäävät ja kaikki siirtyvät toiselle kilpailevalle kanavalle.

Pörssi kiinnostaa täällä Inderesin keskustelupalstalla. Jos kysyt asiaa kerrostalosi muilta asukkailta, vastaus on “ei kuule kiinnosta, nyt vaihtuu puheenaihe”.

Inderesin osakeannista: maanantaina sitten pitää muistaa tehdä merkintä, asia onneksi omassa kalenterissani jo merkattu muistiin. : )

11 tykkäystä

Täysin sattumaa että MTV3:lla ainakin noi lopetettiin aika lailla 2009 karhumarkkinapohjilla?

Kyllä väittäisin että MTV3:lla näkemys siitä miten on edellytyksiä tehdä rahaa talouden ja sijoittamisen popularisoinnilla muuttui kun pörssitunnelma muuttui.

1 tykkäys