Inderesin kahvihuone (Osa 3)

Itsellänikään ei viime viikolla nordnetissä toiminut kynttilägraafit, asetuksiin taisi jäädä nämä päälle ja eilen sitten ne vihdoin vaihtuiva kynttilöiksi. Joten vika taisi olla nordnetissä tai komponenttipulassa.

2 tykkäystä

Oho: Vanha tuttu Siltronic, sattaa olla että Globas wafers ei saa ostotarjoustan hyväksytyksi. Ratkeaa tammikuun lopussa. Mielenkiintoista. pääseeköhän sitä taas ostamaan tai myymään.

1 tykkäys

Täytyypä laittaa seurantaan, itse tulkitsin tilanteen vaan niin, ettei Siltronic ollut vielä saanut tietoa Global Wafersilta, oliko tarjous hyväksytty mutten lukenut kunnolla juttua kyllä. Jos kurssi vaikka hieman pakittaisi ostotarjouksen hinnasta alas, niin voisin kyllä lähteä yhtiön kyytiin uudemman kerran.

eikö siinä sanota, että viranomaiselta ei ole saatu askelmerkkejä miten se saataisiin läpi?

Siltronic and GlobalWafers said that during recent discussions with the ministry they had “not received any information as to whether and under which conditions a clearance … for the public takeover of Siltronic AG by GlobalWafers may be issued”.

Siltronic said the Ministry had also “not communicated specific commitments or conditions, under which a clearance decision … could be issued.”

GlobalWafers secured a majority stake in Siltronic last year and initially hoped to have the transaction, which aims to create the world’s second-largest maker of 300-millimetre wafers, wrapped up in late 2021.
Siltronic sale to GlobalWafers in limbo as German approval outstanding | Reuters

Toisaaltahan tuossa ei myöskään sanota, että viranomainen olisi sitä hylkäämässäkään. Voi olla, että pidetään vaan radiohiljaisuutta aika viime metreille, ja sitten hyväksytään, who knows… Mutta toivotaan että kauppa menee reisille ja osake romahtaa houkuttaville tasoille, pitkään peliin mielestäni hyvä lappu, jos hinta on oikea :slight_smile:

Se, että toistat edellisen viestin sisällön ei tuo mitään uutta keskusteluun.

1 tykkäys

yllättävää että Quupan kurssi ei reagoinut positiivisesti mainoksien lisääntymiseen. 1,5 sitten kurssi olisi pompannut tuosta uutisesta 15%. its the sentiment

8 tykkäystä

Lähteiden mukaan Venäjä evakuoi Ukrainan suurlähetystöään…

Saako “War Chest” uuden merkityksen, pitäisiköhän painottaa salkkua Amerikanserkun isot pyssyt valmistaviin firmoihin…

2 tykkäystä

Sijoittajan autocorrect? Pitikö evaluoi olla evakuoi?

4 tykkäystä

Kyllä :rofl:

Tosin, evakuointi usein seuraa tilanteen evaluointia :joy:

4 tykkäystä

Siis saatko nordnetin mobiilisovelluksella kynttilät näkyviin? Ei minulla ainakaan edes ole sellaista vaihtoehtoa.

Onko jotain vertailukohtaa? Esim froglogicin oston jälkeen QT osake laski 10%? Tästä tosin vähän alta vuosi.

Heh, tälläinen tuli vastaan

2 tykkäystä

Käännä puhelin vaaka-asentoon niin pitäis näkyä :+1:

Edit: siis ei sovelluksessa, vaan selaimessa

1 tykkäys

Mitenkä se nyt on, että kun kasvua on jo myyty ja se on laskenut, niin onkosen nyt sitten laskettava lisää kun isot kyykkää (jos)? Eli kun tultaisiin Indeksitasolla alas?

Eli silloinko on ne ostot sitten tehtävä… olisipa mulla jotain isoa firmaan myytävänä, joka olisi täyteen hinnoiteltu :smiley: mutta kun ei ole kuin käteistä ja kasvuosakkeita.

7 tykkäystä

Liputusketjusta

Wow!!
Ei sittenkään ole yhdentekevää olla Mestari :muscle::smile::smile:

(Lounge here we come)

6 tykkäystä

Tuossa taitaa olla sellainen itsensä toteuttava ominaisuus, että liputukset tiputtaa pois Mestari -statukselta helposti (muistaakseni foorumin softan algoritmi toimii jotenkin noin). Eli lopputuloksena on tosiaan havainto, että niitä poistettuja viestejä on vähemmän mestareilla. :smiley:

4 tykkäystä

Markkinoilla myllertää. Teknot ja kaikenlaiset distribujoijat vai mitä olikaan markkinajohtajat sun muut kasvuraketit ovat ottaneet takapakkia.

Naapuriteltan shamaanilta kysyin että josko voisi viikinkipäällikölle heilutella kananluita kulhossa ja ennustaa että mitä markkina nyt on hinnoitellut sisään ja josko suuntaviivat ovat selvillä.

Shamaani tähän loihti lausuman… “en mää tierä kuule”.

Salkku tullut 10% pakkaselle ytd. Ei harmita koska rahaa ei ole hävitty koska sehän on vain paperituottoja.

:notes:Oi vihreä helmikuu mikset sä jo tuu, oonko turhaan odottanut tuulta lempeää :notes:

Ei siis suositus eikä mittään. Viikinkipäällikkö istuu majassaan ja teroittaa kirvestä sekä sarvikypärän sarvista on tupet otettu pois…

32 tykkäystä

Tulisipa jo tuloskausi. Sanon minä. Olisi paras kai tässä markkinassa olla sitten yhtiö valinnat menneet oikein… Taidan mennä hiihtämään, jos en sitten ihan mäenlaskuun…

21.1.2022 pelin avaa Admicom… siitä se sitten lähtee. Omat Suomi yhtiöt 8.2.2022 lähtien. siihen on vielä muutama viikko…

19 tykkäystä

Tämä on selvästi osunut hyvin kun juuri mestarit kommentoi :sunglasses: