Inderesin kahvihuone (Osa 7)

Viikarihan ei missään vaiheessa ole myöntänyt toimineensa väärin. Hänellä oli oman näkemyksensä mukaan oikeus toimia kuten toimi. Rangaistus on tullut ja kärsitty mutta ei se poista sitä mahdollisuutta etteikö hän jatkossakuin toimisi samoin kun ei mielestään ole mitään väärää tehnyt.

35 tykkäystä

Tälläisiä Tyttejä valtionviroissa valitettavasti riittää ja heistä pitäisi päästä eroon eikä siirrellä suojatyövirkoihin. Yliviikarilla ei pitäisi olla mitään asiaa sellaisiin töihin jossa on mahdollista suhmuroida veronmaksajien rahoja omaksi tahi kaverin hyödyksi.

56 tykkäystä

Mielestäni tällä voidaan ihan hyvin mässäillä edelleen. Tekijä on tuomittu kavalluksesta käräjillä ja vielä hovissakin. Ei ole osoittanut katumusta tai pyytänyt anteeksi tekemisiään.

Mielestäni on vain hyväksi, että työmahdollisuuksia rajataan pysyvästi, kun katsotaan hakijoiden taustoja ja menneisyyttä. Mm. poliisit, lasten kanssa työstentelevät, muiden rahoja liikuttelevat ja valvovat.

Omille lapsille yrittänyt opettaa, että töppäilyjä pitää pyytää anteeksi, mutta teoilla on anteeksipyynnön jälkeenkin vaikutusta jatkoon riippuen teon laadusta.

27 tykkäystä

Baby-boomers GIFs - Get the best GIF on GIPHY

En olis arvannu. :open_mouth:

25 tykkäystä

Niinpä. Kun katsoo oikeuden lausuntoa niin voiko mitään tahoa syyttää siitä, jos eivät halua kyseistä henkilöä työhön, jossa olisi missään vastuussa toisten rahoista.

Hän oli eduskunnan tarkastusvaliokunnassa kieltäytynyt kertomasta lentopisteiden käytöstä vedoten pisteohjelman henkilökohtaisuuteen sekä vastannut valiokunnan näkemyksen mukaan puutteellisesti matkoja koskeviin kysymyksiin.

Yli-Viikari oli myös suhtautunut piittaamattomasti matkustamiseen liittyvien matkasuunnitelmien ja matkalaskujen laatimiseen, oikeus totesi. Myös VTV:n varojen käyttäminen omiin stailaus- ja kampaamokuluihin oli osoittanut puutteellista harkintaa.

Hallinto-oikeus arvioi aiemmassa ratkaisussaan myös, olisiko Yli-Viikari voinut palata taustavirkaansa VTV:n ylijohtajaksi. Oikeuden mukaan se ei ollut mahdollista, koska Yli-Viikarin teoilla oli ollut vaikutusta hänen edellytyksiinsä ja uskottavuuteensa toimia missään tarkastusviraston johtavassa virassa.

Tuomio tuli virka-aseman väärinkäyttämisestä, virkavelvollisuuden rikkomisesta ja kavalluksesta.

Joo, jos ei edes ymmärrä tehneensä väärin, niin mun puolesta tätä saa repostella mediassa ihan niin kauan kuin tarvitaan että Tytti tajuaisi mikä hänen ajatusmaailmassaan menee mönkään.
Kenties tämän kaiken myötä joku toinen “Tytti Yli-Viikari” jättääkin perseilyn väliin. Sopii toivoa.

24 tykkäystä

Tieto on sijoittajan perusoikeus (© Inderes) - minuutilleen aikataulussa toimitettuna. :slight_smile:

15 tykkäystä

Heti haiskahti omaan nenää Osinkokeisari-Pulkkisen vaikutus tähän ostoon ja siellähän se juurisyy komeilee viimeisellä rivillä :grin:

18 tykkäystä

Ehdotan mallisalkun uudelleen nimeämistä Aloittelevan Boomerisijoittajan Osinkomallisalkuksi… :upside_down_face:

(homma tosin on vielä työn alla, siellä on vielä kaiken maailman Remedyjä sun muuta…)

8 tykkäystä

Ei se ole koskaan kohdin.
Kun rahaa on niin menee tuottoprosentit keturalleen…

Nokian kassan tuotto oli nollakorkotilanteessa pitkään heikko, mikä heikensi myös yhtiön pääoman tuottolukuja. Yhtiö on varjellut kassaansa jo pidemmän aikaa ja raportoi siitä jopa erikseen katsauksissaan, mikä ei ole täysin normaalia pörssiyhtiöiden osalta, Rajala muistuttaa.

”Mikäli kyseessä olisi kriisiyhtiö, ymmärtäisin paremmin kassatilanteen korostamisen erikseen”, Rajala sanoo.

Tällä hetkellä Nokian kassa on niin suuri, että yhtiötä voidaan hyvin pitää ylikapitalisoituna.

“live kuvaa kun @Pohjolan_Eka kuuli Inderesin Terveystalo ostosta”
ezgif-2-1032477fdc

60 tykkäystä

Entäs kun @Pohjolan_Eka kuulee, että loput mallisalkun käteispositiosta on varattu Lassila & Tikanojan ostoon :slight_smile:

27 tykkäystä

Aivan. Omien ostojen tuntuva lisääminen olisi ratkaisu tuohon ongelmaan. Valitettavasti historian painolasti taitaa asettaa psykologisia esteitä.

4 tykkäystä

Inderesin mallisalkku on kyllä alkanut kopioimaan omia ostoksia ihan huolella. Ensin Admicom ja nyt sitten Terveystalo :open_mouth: Aika tutkan alla Terveystalo kyllä mennyt ja hyvään hintaan saanut ostettua jo hyvän aikaan.

18 tykkäystä

It didnt work🙂

9 tykkäystä

Ainakaan ei tehtäisi enää inhimillisiä virheitä :grin:

2 tykkäystä

No, itse ainakin suhtaudun varauksella :smiley:

Historia ei ole tulevaisuuden tae, mutta en nyt usko, että Terveystalossa on jotain oleellista muuttunut niin suuresti, että tuosta tulisi “raketti” :rocket: Sote-himmeli jatkuu epämääräisenä soppana märkiä sukkia, sattumia ja korruptiota, että alakin on vähintäänkin haastava ottaa selvää :smiley:

24 tykkäystä

No on tuossa pidemmällä aikajänteellä pientä potentiaalia kun väki vanhenee ja väki jolla on sitä liitua ei istu julkisen jonoissa vaan pistää niitä säästöjä liikenteeseen.

Sitä en sitten tiedä onko se asiointipaikka Terveystalo vai joku muu, vaatisi tarkempaa tutustumista sektoriin. Liian boomeria, ei pysty… :sweat_smile:

4 tykkäystä

Voisipa ladata jo valmiiksi Sampo-kahvit koneeseen. Ehkä leipoa vähän pullaakin. :coffee: :coffee: :cake:

9 tykkäystä

Kurja case toi Musti, mitenköhän alas jengi vasaroi ton :thinking: :hammer:

Mulla ei oo lappuja vielä, mutta alkaa kohta houkuttelemaan.

3 tykkäystä

Nooh, mä oon kovaan ääneen huudellut että käteistä olis hyvä laittaa töihin, niin olis hieman hassua olla täällä negailemassa, vaikka onhan tuo aikamoinen boomeriostos :sweat_smile:

Näin luvattoman huonon poiminnan ehdottaminenkin menee varmaan solvauksen puolelle :rage:

39 tykkäystä