Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Täällä lähiöalueella tilanne on juurikin päinvastainen. Kävelen lähes joka päivä vakiolenkin. Normaalisti vastaan tulee alle 10 ihmistä. Viikko sitten laskin 85 vastaantulijaa. Samoja havaintoja varmaan muillakin.

11 tykkäystä

Samoja havaintoja itsellänikin kuin @NukkeNukuttaja:lla ja @Thompsis:lla, kävin itsekin Helsingin keskustassa eilen kalanhakureissulla Kauppatorilla. Hiljaista on kauttaaltaan, tosin sinne kalateltalle, josta olemme käyneet perheen kanssa hakemassa kalaa siitä lähtien kun olen syntynyt (ja ehkä kauemminkin) on hiukan jonoa - normaalisti ei ole ollut näin :thinking: Stockmannin ja Akateemisen vieressä, ja siinä lähistöllä oli myös parkissa huomattavasti vähemmän autoja kuin normaalisti.

Kauppatorilla tämän kriisin huomaa kyllä selvästi - telttojen määrä on vähentynyt normaalista arviolta 80%, vain muutama on siellä enää jäljellä. Myös ihmisiä on jokseenkin saman verran vähemmän normaaliin verrattuna.

4 tykkäystä

Pentti Linkola on poissa. Juuri, kun @Masse ehti hehkuttaa miehen maailmannäkemystä. :frowning:

10 tykkäystä

Kiitos tiedon jakamisesta!

Lepää rauhassa Pentti. Syvimmät osanottoni omaisille. Synkkä päivä minulle :pensive:

5 tykkäystä

Oman firman e-kauppabisnes vain kiihtyy kiihtymistään ilman mitään rajaa, nyt opon tuotto jo yli 35%. Toisaalta bisnes on vain harrastus, mutta näköjään hyvätuottoinen harrastus tällaisena aikana ja täytyy kyllä kiitellä lockdownin ihmettä, vaikka toivonkin sen poistuvan niin nopeasti kuin mahdollista.

14 tykkäystä

RIP, Pentti! Miehet väistyy, aate elää :muscle:

Masse-setä, FA, Ihmisiä on vaan liikaa, kannattaa kerrata korona-ketjusta :pray:

10 tykkäystä

Mitäs myyt?

Laveasti sanottuna kyse on pienehköistä kodin sisustamisen esineistä, joita on helppo kuljettaa postilla/rahdilla.

5 tykkäystä

Ajattelin jo että myyt wc paperia ja käsidesiä :grimacing:

11 tykkäystä

Maanantai lähestyy. :grin: Itsellä viimeinen yövuoro alkamassa, edelliset kolme päivää tein 16h työpäiviä. Mutta onneksi nyt yön jälkeen alkaa 4pv vapaat! Aika seurata aktiivisemmin markkinaa ja katsella kuinka nyt lasketellaan ensi viikolla. Ja onhan tuota inderespodia ja vitejoo tullut puskuriin myös! Tulee rennon mukava viikon alku. Hyvää alkavaa viikkoa myös muillekkin! Ja rentoa eristäytymistä :slight_smile:

9 tykkäystä

@Bansku en halua pilata maanantaitasi, mutta twitteristä bongasin juuri tällaista :wink: :

5 tykkäystä

Lauantaina melkein prossa alas, sunnuntaina prossa ylös, nyt taas nollilla kun “oikeiden” futuurien kauppa on avautumaisillaan. Tylsää, eikö vain.

Nyt taas futuurit 3% vihreällä. Nooo kaikki voi kääntyä päälaelleen ennen avausta :slight_smile:

Mitä lie OP taas sössinyt, kun salkun arvosta katosi 5% yön aikana.
Eivät näytä saavan korjattua.
Niin kuin ei olisi parempaa tekemistä ollut kuin selvitellä näitä koko päivää.

1 tykkäys

Tässä vähän toimitusjohtajien oman yhtiön osakkeiden ostoja euromääräisesti maaliskuun ajalta.

Kärjessä näyttäisi olevan Musti group

7 tykkäystä

Osaako joku sanoa miksi mulla tulee Nordnet push notskut vain ipadiin eikä puhelimeen?

Joo. Nordnetillä toimii karkeasti 50% toiminnoista uusintojen myötä. Kannattaa olla tyytyväinen, että joku toimii.Nordnetin mielestä sinun pitää ostaa lisää iPadeja.

Disclaimer: Kirjoittaja omistaa Applen osakkeita. Onneksi ei enää Nordnetin osakkeita.

1 tykkäys

Voisi kuulua myös välittäjäketjuun, mutta koska enemmän kiukuttelua kuin rakentavaa keskustelua niin laitetaan tänne kahvipöytään.

Aamun *itutuksen aiheet (Nordnetin käyttämisessä) so far:

  • Mietin tuotteen sivulla (tarkemmin sanottuna myynti-ikkunassa) millä hinnalla ostinkaan shortin… Enkä näe sitä mistään (uudella sivustolla). Tarvitsee poistua salkun yleisnäkymään tai kaivella historiaa tai mennä android apilla tuohon samaan myyntiruutuun, jolloin keskeisellä paikalla on näkyvillä GAV arvo.

  • Mikäköhän on tämän shorttini päivittynyt stop/loss? No eihän sitä tietenkään näe shortin omista tiedoista, ei niin mistään, eikä edes oman salkun puolelta, vaikka on mielestäni aika oleellinen tieto. Ei, pitää käydä listaamassa kaikki shortit (joita toki voi rajailla filttereillä", niin siinähän ne listauksessa köllöttävät, päivitetyt stop/loss tasot. Miksi **lvetissä tämä tieto ei ole näkyvissä missään itse tuotteen tiedoissa??

  • Katsotaan vähän näiden viputuotteiden tarkempia tietoja prospectuksesta… No pitää etsiä tietty tuote ja avata sen myynti / ostosivu, jotta saa näkyviin linkin tuohon tiedostoon. Eihän niitä kukaan aiemmin halua katsella! Paitsi tietysti Android apilla, sillä kun avaa jonkun tuotteen oman sivun, niin siinähän se linkki on, avaintietoesitelinkin vieressä.

Mikä järki on piilottaa tietoja varsinaiselta sivustolta, ja tarjoilla ne hopealautasella, jos samaa palvelua käytetään mobiililaitteella??

Menee järki tähän kaiveluun.

4 tykkäystä

Hevosen piirtäminen on aina rentouttavaa. Eikä sen jälkeen harmita enää yhtään niin paljon.

14 tykkäystä

Olin asiakastukeen aamulla yhteyksissä, jokavuotinen rumba, firman tilikausi maaliskuun loppuun, vuositiliote pitää saada.

Kerroin alkuun, kymmenisen minuuttia puhelimessa jonotettuani (miksikö soitin: no kun viestinlähetyksen kautta kestää jopa viikkoja, eikä saa silloinkaan vastauksia), että teillä on jo vuoden ollut siellä että asiakaspalvelumme on ruuhkautunut, turha nyt vedota koronaan. Ja esitin korjaamista: “Asiakaspalvelumme on aliresursoitu, koska meitä ei kiinnosta.”

3 tykkäystä