Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Onko kellään tietoa että mikähän tuota Fodeliaa nostaa?

Ostolaidalla porukkaa, myyntilaidalla ei. Volyymit pieniä, ja myyjät hyödyntää tätä nostamalla myyntihintaa. Korjatkaa jos olen hakoteillä.

4 tykkäystä

OmaSP:llä 18 € rikki :partying_face: Aika väkevän näkösiä graafeja, vuodessa +114 %.

21 tykkäystä

:+1: Varmasti. Tällainen kurssipudotus oli arvattavaa, mielestäni positiivista ja toivottavaa jotta huimalle nousulle rakennetaan matkalla tukitasoja. Portailla mennään pysyvämmin ylöspäin.

Tähän soppaan heitetään noppaa ensi perjantaina tulevan 29.10 Q3-tulosjulkistuksen myötä niin voidaan rävähtää vielä tosin ihan minne vaan. Itse arvailen kurssin olevan liian korkea ja mitkään numerot ei auta, alaspäin tullaan tuolloin. Toivon tietenkin osakkeenomistajana toisinpäin :slight_smile: .

Kävi miten kävi perjantaina, velkasaneerauksen loppuunsaattamisen antamat tulevaisuuden mahdollisuudet luovat itselleni hyvän luoton pitemmälle omistukselle.

4 tykkäystä

$BENE :eyes: nyt alkaa muistuttaa jo vuoden takaisia liikkeitä

Bloom Energy (BE) ja pientä pomppua havaittavissa. Rojektit etenee. Linkin takaa lisää:

6 tykkäystä

Tesla on tätä menoa kohta taas kiloluokassa :smile:

8 tykkäystä

Mitä me nyt tän kans tehtäs, istutaan ja nautitaan? Harmillisen pieni positio :confounded:

2 tykkäystä

Joo siitä hauska lappu, et jos et tankkaa laskeviin, niin nousut on niin nopeita ettei mukaan ehdi :exploding_head: Vähän samaa oli viime viikolla Better Collectiven kanssa, jossa nyt otetaan aika rajusti happea nousujen jälkeen… Harkitsen swing-myyntiä, jos painellaan suorilta tonne 51SEK/EMA100:lle. Toisaalta jos painellaan vauhdilla läpi, voi olla että jätän tekemättä (eli todennäköisesti myyn osan :grinning_face_with_smiling_eyes: ). Oma possa sen 5% salkusta, eli ihan sopivalla painolla, mutta ainahan näinä päivinä toivoisi olevan isommin mukana :man_shrugging: Malttia nää vaan vaatii niin mahottomasti…

Edit: @Geologiopiskelija näytti tehneen omat ratkaisunsa O/M-ketjun mukaan. Kyllähän tuo tosiaan posarilta vaikutti tekstin puolesta, mutta ihan ei oma ymmärrys riitä tulkitsemaan, kuinka isosta jutusta kyse :man_shrugging: Noh, kurssireaktio kertoo omaa tarinaansa.

image

3 tykkäystä

Eli split ja tuulipukujen mielestä taas halpaa.

3 tykkäystä

On huonoja viikkoja, on jopa rankkoja viikkoja, ja sitten on tälläisiä.

25 tykkäystä

No sanallisia selityksiähän tuossa oli, mutta hyvinkin positiiviseen sävyyn. Taisi olla jonkinlainen “Markkinoiden rauhoittelu” tiedote, missä kerrottiin että hyvin on Q3 mennyt ja sirupulat sun muut eivät haittaa menoa = se mitä markkinat peliyhtiöiden kohdalla pelänneet?

“Media and Games Invest SE: Media and games segments show further strong business performance, gain further market share and outperform the markets disrupted by blocking IDFA”
“While IDFA based market disruptions have positive impact on MGI, current global supply chain issues are not expected to negatively affect MGI’s media nor it’s games segment.”

Ja kertoivat, että joku Applen juttuihin liittyvä muutos vaikuttaa positiivisesti. Sen paremmin en itsekkään termejä tiedotteesta ymmärrä.
Ja aikaistivat osaria 30->15.11! Mikä toki sekään ei millään tasolla aikainen😅

Mutta kyllähän jo viime viikolla ennustin tässä ketjussa, että näin voi kurssille käydä jos jotain positiivista tulee ulos kun arvostustaso edullinen ja lasku jatkunut vaikka pörssit palautuneet ylös :smiley:

2 tykkäystä

Here we go again…
image

image

12 tykkäystä

Kyllä M8G:n kanssa ollaan vasta matkan alussa :chart_with_upwards_trend: eli pidetään vaan sormet pois myyntinapilta. :slight_smile: Tämän päivän ilmoitus oli omastakin mielestä selkeä posari, jota ajattelua tukee myös CEO:n omien osakkeiden tankkaus noin 600 k€:lla syyskuusta alkaen. Applen IDFA-muutoksien osalta markkina odotti negatiivista vaikutusta, mutta se kääntyikin olemaan positiivinen - joka lähtökohtaisesti oli jo aiemmin mm. Avanzan foorumilta poimittu näkemys. Myös ruotsalainen teknisen analyysin jehu Stockrobber teki tänään ison lisäyksen tuon ilmoituksen jälkeen.

Tavoitehinnat pääosin 85-90 SEK välissä, bullein 132 SEK.

Tämänkin kanssa on tullut kohellettua myyntejä ja ostoja epäoptimaalisesti, mutta nyt tarkoitus istua käsien päällä ainakin Q1-tuloksiin saakka. Tällä hetkellä ylivoimaisesti suurin positio omissa salkuissa.

Suosittelen lisäinfojen suhteen hyvinkin asiantuntevaa Avanzan M8G-foorumia: Aktieforum för både nybörjare och proffs | Placera tai FB-grouppia.

3 tykkäystä

Palautetaan mieliin Suomen talvi ja Hakkapeliitat: näyttää Nokian rinkulat runsaan kuuden viikon mörnimisen jälkeen tekevän nousuyritystä, ainakin RSI kohonnut. Q3-katsaus 2.11 ja syysosinkokin irtoaa 3.11 eli varmaan nuo ajureina.

2 tykkäystä

Harvian omistajia alkoi jännittämään ja normaali 2€ alas päivän huipuista :rofl:

14 tykkäystä

Harvian omistajana suhteellisen tuttu kokemus tämä :grin: Löytyykö tähän joku uutinen mikä kurssia näin räimii?

3 tykkäystä


Asiaa tutkiessa vaikutti ikävältä onnettomuudelta, mutta minkä ei pitäisi vaikuttaa sen kummemmin kurssiin kun vakuutus kattaa suuremmat ongelmat. Silti voin sanoa että pieni helpotuksen huokaus pääsi😅. Joku minisykloni päälle, kontteja mereen ja myrkyllisiä kaasuja ilmaan tulipalon seurauksena ei ole ensimmäisenä listallani: todennäköiset yhtiöriskit.

6 tykkäystä

Fundassa on moni asia kunnossa kun sun 25k$ päivävuokralla hankkimassa botskissa palaa parin päivän ajan myrkylliset kemikaalit, osa kuormasta lentää mereen ja availet silti plussalle :rofl:

5 tykkäystä

Tähän tulee @Mututuntuma sanomaan,joku myy ja joku toinen ostaa. Viikinkipäällikkö komppaa tätä.

Taitaa yleisestikkin olla laskupäivä tämä maanantai. Odotellaan kvartaali tuloksia…

5 tykkäystä